Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון למחשב הביתי בלי המסך, במזוודה ולעלות עם זה למטוס לחוץ לארץ למישהו יש ניסיון עם זה ? האם זה אפשרי ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

כן.

אני שלחתי מחשב + מסך "15 ארוזים בקופסא בתא המטען.

חוץ מבעיית המשקל, עליה דרשו תשלום נוסף לאף אחד לא הייתה התנגדות.

על התשלום הנוסף מומלץ כמובן להתמקח.

בהצלחה,

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

אני חושב שרוטנברג מתכוון אם מותר לעלות את המחשב לתא הנוסעים.

לא ראיתי הגבלה שמתייחסת למכשירי אלקטרוניקה, וגם מבחינת משקל כשמונה קילו וגודל לא צפויות בעיות.

תארוז את המחשב בתוך תיק ותוכל להחשיב אותו כתיק יד שמותר להעלות למטוס, כמובן שלא צפוי שירשו לך לעלות למטוס גם את המחשב וגם עוד תיק יד נוסף.

האמור לעיל מתייחס אם אתה טס מהארץ, בטיסות בארה"ב לדוגמא הם אוהבים לעשות עניין מכל דבר שקצת חריג.

אם זאת באמת כוונתך כפי שהבנתי, למה שלא תשלח אותו כפי שצין soli בתא מטען?

גם פחות בעיה מבחינת משקל, בטוח שהמחשב לא שוקל 20 ק"ג, וגם פחות משהו להסחב איתו במסדרונות הדיוטי פריי.

פורסם

אין שום בעיה להכניס אותו למזוודה ולשלוח אותו עם המזוודה ושאר הציוד שלך כרגיל ללא תשלום נוסף

קיבלתי מחו'ל פעמיים מחשב בתצורה הזו כולל מסכים LCD

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם תכניס אותו לתא מטען, סביר להניח שהוא לא יעבוד אחר כך. למה? כי הסבלים בשדות תעופה מתייחסים לתיקים כאילו זה כדורסל.

לגבי הכנסת מחשב לתא נוסעים - מחשב תופס הרבה מקום ויכולים לדרוש ממך לקנות כרטיס נוסף, אם בכלל יכניסו אותו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למה שלא תדבר עם חברת התעופה? אני העלתי גיטרה חשמלית באריזה קשיחה למטוס (לתא הנוסעים) מבלי שנשקלה, ולמרות שהייתה מעבר למידות המותרות. פשוט דיברתי עם החברה (Austrian Airlines) לפני.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אין סיבה שיתקלקל כמו שלא התקלקלו המחשבים שלי

את ההרדיסק שמים בתיק צד

ואת המחשב במזוודה עם זפנות קשים יחסית ומסביב למחשב את הבגדים

אין משבו שיכול להתקלקל שם אם לא תרבל את המזוודה מרוסקת לגמרי

חוזצמזה בעבודה שעבדתי בה היינו שולחים מחשבים בתוך מזוודות מעט קרטונים בפנים ולא קרה שמחשב נידפק אפילו עם ההרדיסק בפנים

ואני מדבר על מאות מחשבים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם תכניס אותו לתא מטען, סביר להניח שהוא לא יעבוד אחר כך. למה? כי הסבלים בשדות תעופה מתייחסים לתיקים כאילו זה כדורסל.

לגבי הכנסת מחשב לתא נוסעים - מחשב תופס הרבה מקום ויכולים לדרוש ממך לקנות כרטיס נוסף, אם בכלל יכניסו אותו.

אם אני הייתי צריך לפרוק 300 מזוודות ביום גם אני הייתי זורק את התיקים.

ובלי קשר,אין שום בעייה לטוס עם דברים רגישים במזוודה, פשוט צריך בצ'ק אין להסביר לבחורה הנחמדה בדלפק שמה שבתוך המזוודה נורא נורא שביר ונורא נורא יקר וכדי שיתייחסו לכך בהתאם.

את המזוודה שלך יהיה הכי קל לאתר במסוע לאחר הנחיתה,היא תיהיה זו שמפוצצת במדבקות של FRAGILE ושל VALUABLE.

כבר העברתי מספיק דברים רגישים ועדינים (מחשבים ניידים,מסוקים על שלט מורכבים וללא אריזה כמובן ומה לא),אין בעייה,ואגב זה היה במזוודה רגילה,לא אחת קשיחה.

אתה צריך רק לעטוף את הדברים הרגישים בבגדים,זה הכל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פרק את הדיסק הקשיח וקח אותו איתך בתיק שעולה למטוס. כל השאר די עמיד לזעזועים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נשאלת השאלה למה בכלל לשלוח מחשב לחו"ל.

אם לא מדובר במחשב גיימרים קטלני אז עדיף כבר לקנות מחשב שם, לא?

את החומר אפשר לצרוב לDVD או לקחת רק דיסק קשיח (בתיק יד)

אם כן רוצים לקחת - אז אפשר לפרק ולקחת רק את החלקים הרלוונטיים (לוח אם+כרטיסים)

מארז וספק כח (=רוב המשקל) לקנות כבר שם בגרושים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אתה צריך רק לעטוף את הדברים הרגישים בבגדים,זה הכל.

בעיקרון ככה העברנו מכשיר וידיאו במטוס כשעלינו ארצה. שמנו אותו בתיק גדול, עטפנו אותו בשמיכה והדבקנו לו מדבקת FRAGILE. הוידיאו עובד עד היום (פנסוניק משנת 92).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...