Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני כבר כמה חודשים נמצא בפורומים ואובד עצות.

אני לא מבין ממש ברכבים ואני מעוניין לרכוש רכב.

הסכום קנייה שלי הוא סביבות ה30,000 שקל פלוס מינוס לכאן או לכאן לא נורא.

עקרון הייתי במלא לוחות של יד 2. חיפשתי יונדאי גטס, פיז'ו 206, רנו קליאו B ופיאטים למינהם.

אני באמת לא יודע לאיזה כיוון ללכת, כמובן שאני מעדיף שנתון כמצה שיותר גבוה, אבל באמת אין לי מושג אם הכיוון שלי זה הכיוון הנכון. גם העלות של כל רכב משתנה לי פערים רציניים בלוחות.

אם תוכלו להמליץ לי על רכב עם שנתון יחסית גבוהה ורכב טוב לנסיעות בד"כ קצרות - אני גר במושב. מידי פעם נוסע לצפון.

המון תודה.

סיון

פורסם

הרעיון במיוחד ברכבים ישנים יותר זה למצוא את האקזמפלר שעבר עליו החיים הקלים ביותר שזה אומר:ללא תאונות קשות,תחזוקה שוטפת ברמה טובה ורצוי מתועדת,וכמה שפחות ידיים וק"מ,די קשה למצוא רכבים שמורים במודלים האלו אבל בתור אחד שמכר רכב 2001 במצב של 2006 אני יכול לומר לך שיש עוד כמה צדיקים בסדום..בגדול כל הדגמים שרשמת רלוונטים.

פורסם

על ההודעה הראשונה שלך בפורום בזבזת לנו בערך 10 נקודות. תשמור משהו לאחר כך (או במילים אחרות - לא צריך לדחוף שלוש נקודות אחרי כל משפט).

לכל אחד מהרכבים שציינת יש יתרונות ויש חסרונות. אם תפרט קצת יותר מה אתה מחפש ברכב ומה הדרישות שלך יהיה אפשר לכוון אותך טוב יותר לרכב המתאים לך ביותר.

שוק הרכבים המשומשים הוא שוק חופשי וכל אחד רשאי לקבוע את המחיר הדרוש לרכב המשומש שלו, ולכן יש גם הבדלים בין הרכבים השונים. לוי יצחק והמחירון של יד2 מנסים לעשות סדר בבלאגן, או שאולי הם רק עושים בלאגן בסדר? בקיצור, המחירונים נותנים לך פחות או יותר את הכיוון של השוק, משם והלאה כושר המיקוח שלך והמזל יקבעו כמה תשלם על הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...