Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר הרבה שנים קונה באינטרנט ותמיד דברים קטנים שערכם לא עובר את ה 50$

ובאמת עד השבוע בכלל להיו בעיות, המוצר היה מגיע ללא חיובי מכס.

השבוע קיבלתי בקשה לתשלום מס על סך 188 ש"ח למוצר שעלותו 8 דולר !

כבר קיבלתי עצבים. התקשרתי למכס (הם עונים בין 12-14) לקח לי אומנם כמה דקות לתפוס אותם אבל קיבלתי הנחיות לפקסס את המסמכים הרלוונטים, אחרי חצי שעה כבר קיבלתי שיחת טלפון שהמוצר פטור ממס ולמחרת התקשרו מהדואר שהפטור הגיע אליהם. קיבלתי טיפול טוב ומהיר ממשרד ממשלתי! מפתיע :-)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עצם זה שהצטרכת להיגרר לבירוקרטיה מטופשת על מוצר ששוויו 8 דולר, וחייבו אותך במס בכמעט 200 ש"ח - זה כשלעצמו מעלה את הסעיף ומסרבל את העניינים.

תמיד כשאני מזמין משהו מהאנטרנט אני דואג למוכר שיציין שזו מתנה ושיסמן ב-VALUE תמיד מתחת ל-50$.

בנתיים מעולם לא הצטרכתי לשלם מכס/מס/אגרות כלשהן.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

עכשיו על המילה הטובה הזו ידפקו מיליון איש

ככה זה חוקי מרפי

הרסת לאנשים אחרים את החיים :wink:

(זה כמו שמישהו רושם מילה טובה על המשטרה ולמחרת כל הפורום מוצף בסיפורים על שוטרים מושחטים וכו')

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בחודשים האחרונים יצא לי לקבל לא מעט חבילות מחו"ל ואף לא אחת מהן נתקעה במכס חבילות ת"א.

עד לפני חצי שנה הם היו פשוט אסון. כמעט כל חבילה שהייתי מקבל ולא היתה עם Tracking Number היתה הולכת לאיבוד. כמעט כל חבילה שגודלה הפיזי מעט חריג היתה נתקעת עם דרישה לתשלום מכס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם אני לא מבין על מה בדיוק מגיעה מילה טובה - על זה שתיקנו את טעותם?

בפעם האחרונה שהזמנתי מחו"ל חוייבתי במכס מטורף, כאשר המכס חייב אותי בשווי של 5789 יורו - כשמספר זה היה מספר החשבונית ולא הסכום (שהיה נמוך משמעותית כמובן). ולמרות שהחשבונית נכתבה באנגלית ולמרות שהטעות הטפשית וברורה, נדרשו התרוצצות ועצבים עד שתוקן הסכום.

:turn-l:
  • תוכן חדש...