Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפיאסטה היא לא משפחתית, היא מוגדרת סופר מיני, והיא חולקת את הבסיס עם מאזדה 2 בדיוק כמו שהפוקוס חולקת את בסיסה עם ה-3.

 

אם ההורים שלך מחפשים משפחתית אז רוב הסיכויים שהפיאסטה לא תתאים להם, מדובר ברכב קטן יותר, אומנם דיי מאובזר אבל פרט לחישוקים קלים האבזור הוא בדיוק כמו ב-2 לפחות בארץ.

 

לפחות על הנייר היחידת הנעה 1.4 עם 96 כ"ס לא מרשימה במיוחד עם כמעט 13 קג"מ ב 6000 סל"ד ותאוצה של מעל 13 שניות ל 100, אבל לפי המבחנים בחו"ל מדובר ברכב ראוי ומתחרה בסופר מיני הטובות בקטגוריה.

 

הדבר הכי חשוב שלא ויתרו על ציוד הבטיחות והיא מגיעה עם 7 כריות אויר+ESP, מפרט שלא קיים באף סופר מיני היום וגם לא ברוב המשפחתיות קומפקטיות.

 

תיקון-הבדלים בין הפיאסטה ל2:

7 כא לעומת6

גיר אוטומטי טיפטרוניק לעומת אוטומטי רגיל

ספוילר בצבע הרכב

תמיכה לגב תחתון במושב נהג

איכות חומרים עדיפה

צמיגים רחבים יותר-195/50 לעומת 185/55

שלט נוחות מקורי

חזרתי כרגע מהסוכנו של פורד

 

ראיתי את הפיאסטה וישבתי בה, הרכב נחמד ביותר, מרגיש מיני פוקוס, החושה בכיסא הנהג מאוד דומה, איכות הפלסטיקה ובכלל ההרגשה הכללית מאוד איכותית לאומת ה-2 שמרגישה מצועצעת והפלסטיקים פשוט נראים ומרגישים זולים.

אבזור בטיחות כולל 7 כריות אויר (השביעית לברכי הנהג) ומערכת בקרת יציבות.

 

לאומת מה שפורסם בתקשורת הרכב לא מגיע עם חישוקים קלים וזה אומר רמת אבזור כמו ב-2 שכוללת בקרת אקלים אלקטרונית, רדיו דיסק מקורי MP3 עם שליטה מההגה וכניסת AUX, פנסי ערפל קדמיים, מחשב דרך, 4 חלונות חשמל ומראות חשמליות מחוממות גם כן.

 

הרכב מגיע עם מנוע 1.4 ליטר עם תיבת הילוכים של הפוקוס עם 4 הילוכים בלבד.

 

מה שלא אהבתי זה העובדה שהרכב מגיע עם מפתח גולם ולא מפתח עם שלט מקורי כמו בפוקוס עם הרמת שמשות מקורית ואפשרות פתיחת תא המטען מהשלט.

 

לגבי אבזור אופציונלי אין מידע כרגע אני מניח שאזעקה של קוברה כמו ב-2 תוצע במחיר דומה וכנ"ל גם חיישני רוורס.

 

מחיר הרכב 107500 + 1337 אגרת רישוי.

 

בנוסף הרכבים יגיעו לארץ רק עוד כשבועיים ורק אז יתחילו להימסר ללקוחות, כרגע אין אף פיאסטה במלאי, אלא רק רכבי תצוגה.

הרכב מגיע עם שלט נוחות אחת ושלט גולם אחד-יש נעילה מרכזית מקורי-אבל אין מרימי שמשות

 

אולי מישהו יודע היכן היא מיוצרת?

 

גרמניה!

פורסם

לפי מה שנאמר לי בסוכנות הרכב מגיע עם מפתח גולם

 

בכל מקרה יש הבדלים קטנים בין המכוניות, הגיר עם תפעול ידני, אבל מהיכרות קרובה עם הגיר של הפוקוס (שאותו גיר מורכב גם בפיאסטה), לדעתי הגיר של המאזדה עדיף בגלל הזריזות החלפה והמנוע החזק יותר.

 

שוב צריך לעשות נסיעת מבחן בשביל באמת להשוות

פורסם

damplin,על פניו הרכב ניראה מרשים ביותר וגם הקטע הבטיחותי הוא פלוס גדול,הכי טוב שאתה והורייך תזמינו נסיעת מבחן ותיראו עם הרכב לטעמכם כי לעבור מהונדה גאז(רכב מאוד מוצלח) זה לא פשוט,לגבי האמינות אז הפורדים בכלל בשנים האחרונות מציגים אמינות טובה ולגבי הפיאסטה החדשה אז ימים יגידו.

  • 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

23/03/2010 קניתי(לבת שלי), קיבלתי, אחלה צעצוע.

השלט הינו בדיוק כמו בפוקוס.

המחיר ירד ל = 105,500 ש"ח

אם תקחו רכבים מקבילים עם כל התוספות של הפיאסטה אז המחיר של הפיאסטה אפילו זול יותר מהמתחרות.

מערכת שמע מצ'וכללת עם שליטה מההגה. - כיף חבל על הזמן

חלונות כהים.

צמיגים : 195 וואהו.

כסא : מתכונן למעלה, למטה, משענת + כפתור נוסף לתמיכה בגב התחתון.

מחשב דרך.

בקרת אקלים.

ביצועי מנוע ? סביר לחלוטין, לא יותר מזה, אבל בהחלט מספק.

אמינות: הרכבה בגרמניה (ימח שמם), גם בפנים יש תחושה של גימור מושלם.

צורה: מכונית יפה בצורה מדהימה.

הוספתי אזעקה של קוברה עם חלונות ננעלים אוטומטית.

הוספתי דיבורית בלוטוס.

כאשר הלכתי למתחרות מבלי לציין שם, התאכזבתי מהפלסטיקה הזולה .

עוד נקודה: כאשר סוגרים את הדלתות של הפיאסטה מרגישים "טנק" לעומת "דלת מתפרקת" אצל המתחרות.

ההגה: נח ומצופה עור אבל רך מדי.

קנו, מומלץ בחום.

נ.ב

אני לא עובד בסוכנות פורד, אבל יודע לפרגן, גם היחס של אנשי המכירות ביצחק שדה בת"א היה אחלה.

  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
×
×
  • תוכן חדש...