Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין בחוודת דעת על הפורד פיאסטה החדשה

damplin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

הוריי מעוניינים לרכוש רכב חדש, ודיי מתלהבים מהפורד פיאסטה החדשה.

באה במחיר טוב עם איבזור בטיחות מתקדם ( 7 כריות אוויר, esp ועוד ) והרבה דברים נחמדים.

רציתי לדעת אם יש פה מישהו שרכש/ שמע / יודע מידע טוב או רע על הרכב הזה? ובכלל על פורד: אמינות של רכבי פורד שיוצרו בשנים האחרונות, וטיפולים במוסך מורשה.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחיר טוב?

הכל טוב באוטו הזה חוץ מהמחיר.

איכות/נוחות ועיצוב מרהיב.

חבל שלא מביאים את הגירסה הידנית עם מנוע קצת יותר חזק (1600),

אבל גם מנוע ה1.4 נשמע מצויין (עדיין לא נהגתי עליה).

סה"כ אין יותר מדי מה לצפות מבחינת ביצועים מנוע נחמד

עם תיבה אוטומטית מרובעת הילוכים רגילה.

בכללי אני אגיד לך שאם לרכב היה מחיר הגון (95K גג למנוע 1400)

הייתי שוקל לרכוש אחת ללא ספק אבל עם מחיר כזה אני דיי מוותר .

HONDA CIVIC hatchback-RED

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הקטנות בסך הכל באותו מחיר , מאזדה 2, פולו, קורסה החדשה, וניסאן טידה, וסובארו b3.

ההתלבטות של הוריי היא בין סוזוקי sx4 5 דלתות 1600 שהמחיר שלה עכשיו עם esp הוא 114 אלף.

פה ב 107 אלף אתה מקבל הכל רק עם מנוע קצת יותר חלש. ויותר איכותית לפי דעתי מהסוזוקי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה דיי מערבב בין קטגוריות..

B3 היא קטגוריה אחת מעל וכך גם הסוזוקי

(טוב נו הסוזוקי חצי קטגוריה).

לצורך העניין בחיים לא ישבתי בתוך

הסוזוקי אבל שמעתי עליה (גם בפורום )

דברים טובים.. בונסף ה5 דלתות

נראת טוב לדעתי .

החלטה שלכם.

HONDA CIVIC hatchback-RED

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הקטנות בסך הכל באותו מחיר , מאזדה 2, פולו, קורסה החדשה, וניסאן טידה, וסובארו b3.

ההתלבטות של הוריי היא בין סוזוקי sx4 5 דלתות 1600 שהמחיר שלה עכשיו עם esp הוא 114 אלף.

פה ב 107 אלף אתה מקבל הכל רק עם מנוע קצת יותר חלש. ויותר איכותית לפי דעתי מהסוזוקי

איך הB3 קשורה לסופר-מיני, אפשר לדעת ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצחיק שהרכב בדיוק הגיע לארץ וכבר אתה שואל אם למישהו יש ניסיון איתו או אם הוא אמין או לא.

בגדול, נראה על פניו שיהיה מדובר במכונית לא רעה - סה"כ היא קיבלה ביקורות מצוינות בחו"ל - אבל המפרט הישראלי קצת שונה וחבל שדלק מוטורס נאמנים לדרכם ומביאים אותה בגרסה אחת בלבד, ועם יחידת הנעה לא מרשימה בכלל.

בקרוב, אני מניח, יהיה יותר מידע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פולו ידנית כיפית ומדהימה ב 89 אלף שקל, אני הייתי קונה.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פולו מוחלפת מאוד בקרוב, אין סיבה לקנות את הדגם הנוכחי (אפילו שהוא לא רע). בכל מקרה, יש לי תחושה שהוא לא מחפש ידנית...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם, אני לא מחפש ידנית יש לי 106 ראלי 1.3 ונהנה איתה בכל רגע.

האוטו הוא להורים שלי שרוצים משפחתומטית.

לא אהבתי בסוזוקי את איכות הרכבה ומה שהם נותנים, כדי לקבל יותר צריך לשלם יותר שזה 114 אלף שזה מגיע עם esp.

בפורד 107 עם הכל כלול ו esp.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפיאסטה היא לא משפחתית, היא מוגדרת סופר מיני, והיא חולקת את הבסיס עם מאזדה 2 בדיוק כמו שהפוקוס חולקת את בסיסה עם ה-3.

אם ההורים שלך מחפשים משפחתית אז רוב הסיכויים שהפיאסטה לא תתאים להם, מדובר ברכב קטן יותר, אומנם דיי מאובזר אבל פרט לחישוקים קלים האבזור הוא בדיוק כמו ב-2 לפחות בארץ.

לפחות על הנייר היחידת הנעה 1.4 עם 96 כ"ס לא מרשימה במיוחד עם כמעט 13 קג"מ ב 6000 סל"ד ותאוצה של מעל 13 שניות ל 100, אבל לפי המבחנים בחו"ל מדובר ברכב ראוי ומתחרה בסופר מיני הטובות בקטגוריה.

הדבר הכי חשוב שלא ויתרו על ציוד הבטיחות והיא מגיעה עם 7 כריות אויר+ESP, מפרט שלא קיים באף סופר מיני היום וגם לא ברוב המשפחתיות קומפקטיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חזרתי כרגע מהסוכנו של פורד

ראיתי את הפיאסטה וישבתי בה, הרכב נחמד ביותר, מרגיש מיני פוקוס, החושה בכיסא הנהג מאוד דומה, איכות הפלסטיקה ובכלל ההרגשה הכללית מאוד איכותית לאומת ה-2 שמרגישה מצועצעת והפלסטיקים פשוט נראים ומרגישים זולים.

אבזור בטיחות כולל 7 כריות אויר (השביעית לברכי הנהג) ומערכת בקרת יציבות.

לאומת מה שפורסם בתקשורת הרכב לא מגיע עם חישוקים קלים וזה אומר רמת אבזור כמו ב-2 שכוללת בקרת אקלים אלקטרונית, רדיו דיסק מקורי MP3 עם שליטה מההגה וכניסת AUX, פנסי ערפל קדמיים, מחשב דרך, 4 חלונות חשמל ומראות חשמליות מחוממות גם כן.

הרכב מגיע עם מנוע 1.4 ליטר עם תיבת הילוכים של הפוקוס עם 4 הילוכים בלבד.

מה שלא אהבתי זה העובדה שהרכב מגיע עם מפתח גולם ולא מפתח עם שלט מקורי כמו בפוקוס עם הרמת שמשות מקורית ואפשרות פתיחת תא המטען מהשלט.

לגבי אבזור אופציונלי אין מידע כרגע אני מניח שאזעקה של קוברה כמו ב-2 תוצע במחיר דומה וכנ"ל גם חיישני רוורס.

מחיר הרכב 107500 + 1337 אגרת רישוי.

בנוסף הרכבים יגיעו לארץ רק עוד כשבועיים ורק אז יתחילו להימסר ללקוחות, כרגע אין אף פיאסטה במלאי, אלא רק רכבי תצוגה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה. כרגע להורים שלי יש הונדה ג'אז, והם לא מחפשים משפחתית.

נראה לי מכל הרכבי מיני שהיא הכי תתאים להם גם במחיר וגם ברמת אבזור ואבטחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי הגאז דור קודם עם התיבה הרציפה המעולה שלה עדיפה מבחינת חסכון בדלק על הפיאסטה.

לאומת זאת הפיאסטה עדיפה מבחינות אחרות כמו בטיחות והנאה מנהיגה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...