Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד חודש כולם ישכחו ממנה כלא היתה.

כל המהומה תדעך לה, ולתת FIGHT במתחרות שלה (ה-3 לצורך העניין) היא בטוח לא תתן.

בדיוק נזכרתי שקראתי בידיעות היום על ההשקה, והיה שם ציטוט בסגנון של: "תהווה איום על המאזדה 3" - YEA RIGHT.

בכלל, אני לא מבין חלק נכבד מהמגיבים שכה התלהב מהרכב.

בתור אנשים שכביכול חובבי נהיגה, הנתונים של הקרוז על הנייר מאוד מאכזבים;

צריכת הדלק זוועתית, נתוני ההאצה הן כמו של משפחתיות של אמצע שנות ה-90, ולא לשכוח שזו עדיין דייהו.

אז לא, אני לא חושב שלרכוש פולקסווגן זו האופציה הטובה בעולם כי אני נוהג על גולף, אבל רבאק, לא מוצא סיבה אחת טובה לרכוש את הרכב הזה..

עם כל האיבזור (שנראה מאוד מצועצע לטעמי מבפנים) ה"עשיר" שהקרוז מגיעה איתו, זו הסיבה האחרונה שהיתה משכנעת אותי לרכוש אותה, אז אל תסתנוורו.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מבחוץ לא רע, יכולה להיות אלטרנטיבה לעדר.

מאחור זה מזכיר לי את הדיפנדר האדום האהוב שלי משנת 96, מושבים דוחי מים ושטיחי גומי או לחילופין, טיולית.

פורסם

GM מעבירים את היצור שלהם למזרח.

המכונית הזאת הייתה אמורה להיות מיוצרת גם בארה"ב.

לא נראה שהם הולכים לעשות את זה.

למה שמישהו יקנה אופל אסטרה שהדייהו הזאת זהה מכנית ויותר זולה?

אני חייב לציין שהמושבים נראים זוועה.

אייל

פורסם

היא נראית לא רע וכנראה (מבלי לנהוג באחת) מציעה חבילה לא רעה למיינסטרים הישראלי. הרי מר נהגוס ממוצעוס לא מחפש רכב מהנה לנהיגה בהקשר של לתקוף פניות. מבחינתו הנאה מנהיגה זה מושבים נוחים, מערכת שמע עם חיבור לאייפוד, חלונות חשמל, רכב שקט ושיאיץ טוב.

לי צורם שהאסטרה הבאה כנראה מבוססת על הפלטפורמה הזו והמתלה האחורי הפרמיטיבי והלא עצמאי שלה. נכון, זה לבדו לא מעיד על טיב ההנאה מנהיגה ברכב (לדוגמא הפיאט 500 מול המיני), אבל נקודת ההתחלה כנראה לא טובה במיוחד עבורה.

פורסם
GM מעבירים את היצור שלהם למזרח.

המכונית הזאת הייתה אמורה להיות מיוצרת גם בארה"ב.

לא נראה שהם הולכים לעשות את זה.

למה שמישהו יקנה אופל אסטרה שהדייהו הזאת זהה מכנית ויותר זולה?

אני חייב לציין שהמושבים נראים זוועה.

למה שמישהו יקנה אופל אסטרה נקודה?

פורסם

לי צורם שהאסטרה הבאה כנראה מבוססת על הפלטפורמה הזו והמתלה האחורי הפרמיטיבי והלא עצמאי שלה. נכון, זה לבדו לא מעיד על טיב ההנאה מנהיגה ברכב (לדוגמא הפיאט 500 מול המיני), אבל נקודת ההתחלה כנראה לא טובה במיוחד עבורה.

1.לאסטרה הבאה יהיה מתלה אחורי נפרד.

2.לפיז'ו 308 אין מתלה אחורי נפרד והיא מציעה נוחות נסיעה עדיפה על כמה מתחרות עם מתלה נפרד.

3.תאורטית, מתלה נפרד תורם דינמית, אך השאלה היא מה ואיך סה"כ המכלולים מתנהגים והאם השלם עולה על סכום חלקיו. למגאן R26, למשל, אין מתלה אחורי נפרד, מה שלא מפריע לה לנצח בכל מבחן השואתי וליצור אמת מידה דינמית.

4.הבעיה של פיאט 500 היא לא תצורת המתלה האחורי אלא כיול המתלים, מה גם שההגה שלה רחוק מלהבריק. נהגתי ב-500 ולא בקא החדשה, אך ממה שקראתי במספר מקורות, פורד הוציאו תוצאה הרבה יותר משכנעת מאותו בסיס בדיוק (2 המכוניות אחיות המיוצרות במפעל פיאט בטיכי, פולין).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בדיוק מאותה סיבה שמישהו יקנה גולף. בנוסף הוא גם יקבל עיצוב מוצלח יותר (לטעמי).

emotion of motion

פורסם

504, אני אשמח לקבל קישור להיכן קראת שהאסטרה החדשה תגיע עם מתלה אחורי אחר מהפלטפורמה עליו היא מבוססת. זה דבר די חריג בנוגע למכוניות החולקות פלטפורמה בקבוצת המחיר הזו.

ה-308 לדעתי לא יותר נוחה מהפוקוס. מה שכן, היא הרבה פחות דינאמית ומהנה לנהיגה. כנראה שלא רק, אבל גם בגלל, המתלה האחורי הפשוט.

המגאן (והקליאו) בגרסאות הספורטיביות לא קיבלו מתלה אחורי שונה?

פורסם

המממ, מלהיבה היא בטוח לא , יפה? גם כן לא. סתם עוד רכב משברולט שאני ממש לא מצפה ממנו לכלום.

האמת היא שהמחיר גורם לי לחשדות, 131 אלף עם אבזור רב, איפה הרווח פה? איך הם צימצמו עלויות?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בדיוק מאותה סיבה שמישהו יקנה גולף. בנוסף הוא גם יקבל עיצוב מוצלח יותר (לטעמי).

אז הבנאדם הזה יהיה בהחלט הראשון. (מתי יצא לך לראות אופל אסטרה אחת חדשה על הכביש? - לי אישית לא יצא לראות אפילו אחת, ונדמה לי שאנו חיים באותה המדינה).

אז לא כ"כ נראה לי שמאותן הסיבות ש-X רוכש גולף.

זו לא מדינה של פראיירים, ותאמין לי שאם האסטרה הכה מיושנת היתה מתקרבת למה שהגולף נותנת, היית כבר רואה ק-צ-ת יותר ממנה על הכבישים.

פורסם

אה ברור, והרי ידוע שהאירופאים הם פראיירים רציניים ולכן האסטרה היא אחד הרכבים הפופולרים בחבל הארץ הקטנטן ההוא.

הרי לא הגיוני שהאסטרה לא נמכרת בארץ בגלל שUMI קברו את המותג ומתמחרים את האסטרה הבסיסית ב137000 ש"ח.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אופל אסטרה זה רכב די טוב. מהניסיון שהיה לי איתו הוא נוח מאוד והביצועים שלו ממש לא מאכזבים.

העיצוב בנוסף הוא מאוד מוצלח כמו שאמרו כאן.

הבעיה היא באמת היבואן והכיוון השיווקי של אופל ברמה המקומית וגם הגלובאלית. הם לא עושים שום מאמץ בשביל למכור ומעדיפים את הג'יפה האמריקאי.

הבעיה של הקרוז היא בדיוק שהוא דומה לדייהולטים למיניהם. אם הוא היה נראה כמו שברולט אז ניחא, אבל הוא נראה כמו אופטרה ספורטיבית או כמו אוואו עם בגאז'.

אני לא אומר שזה לא רכב טוב, אבל מההיכרות שלי עם המותג ומההיכרות שיש לי עם השוק, אני חייב לומר בצער רב שאני הייתי נשאר עם הסיוויק (אני אומר בצער רב כי אני לא ממש אוהב את הסיוויק למרות שהיא רכב מעולה).

פורסם

כי לחלק מהאנשים יש מחשבה ודעה עצמית והם לא מקובעים לנורמות הישראליות בארץ :)

מר אדון אירופאי (לא שאני מחזיק ממנו, כן?) מעדיף את האופל על פני הפולקסווגן...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
504, אני אשמח לקבל קישור להיכן קראת שהאסטרה החדשה תגיע עם מתלה אחורי אחר מהפלטפורמה עליו היא מבוססת. זה דבר די חריג בנוגע למכוניות החולקות פלטפורמה בקבוצת המחיר הזו.

במספר מקורות בריטיים המקובלים עלי כאמינים. בוא נקוה שזה לא ישתנה.

ה-308 לדעתי לא יותר נוחה מהפוקוס. מה שכן, היא הרבה פחות דינאמית ומהנה לנהיגה. כנראה שלא רק, אבל גם בגלל, המתלה האחורי הפשוט.

מנהיגה בשתיים באותם כבישים - ובפרט על פסי האטה עירוניים - 308 מציעה נוחות נסיעה עדיפה. מבחינת ניהוג הפוקוס מציעה יותר, אם כי לא הרבה יותר. מה לעשות, אנחנו כבר לא ב-1999 והפער בין פוקוס למתחרותיה הצטמצם.

המגאן (והקליאו) בגרסאות הספורטיביות לא קיבלו מתלה אחורי שונה?

בספורט קליאו זו אותה תצורת מתלה עם כיול שונה, בספורט מגאן ישנו מחבר אורכי נוסף. מאחר וקורת המתח משמשת גם כמוט מייצב, אני מניח שבדגמים הספורטיביים השתמשו בקורה בעלת התנגדות פיתול גבוהה יותר.

ולעניין הקרוז, יצא לי היום לעבור ליד סוכנות UMI בעיר מגורי, כך שניצלתי את ההזדמנות להציץ. המכונית באולם התצוגה היתה מדגם LS פלוס ובצבע שחור שלא החמיא לה במיוחד, אך במציאות המכונית נראית לא רע בכלל. מעניינת יותר ממאזדה 3 סדאן הנוכחית - ופחות "מאולצת" ממאזדה 3 סדאן החדשה. עיצוב הפנים צעיר ו"חי" - והזכיר לי דוקא את פורד פיאסטה החדשה, תנוחת הנהיגה, מרווח הפנים ונוחות המושבים היו יותר מבסדר - ורק רמת הפלסטיקה משתנה בתחושתה בין החלקים.

מאחר ואף אחד בארץ, לרבות עתונות הרכב, לא נהג עדיין ברכב(נסיעות מבחן תחלנה במאי), הייתי מציע לכל המקטרגים להמתין קמעא ולא לפסול רכב על סמך ארץ מוצאו ו/או שאר דעות קדומות.

אגב, למי שתהה, אינני לקוח פוטנציאלי לקרוז ולמתחרותיה לקבוצה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...