Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני ביקרתי אתמול בהשקה.

אין ספק שהקרוז היא עולם אחר לעומת האופטרה.

אבל,עדיין יש תחושה קצת זולה ברכב

במיוחד באיכות החומרים וההרכבה.

גם המושבים מרגישים נוקשים,בדיוק כמו באופטרה.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל ויניב, יש לי הצעת פשרה.

בואו נחכה קצת בסבלנות(כשבועיים), ננהג בה, ורק לאחר מכן נחליט האם היא מתחרה ראויה לבנטלי ארנאז' (יניב), או לחלופין אשפת ביבים כדוגמת דייהולטים עד כה (אייל) :-)

וברצינות. אנחנו כבר מעבר לגיל של לשפוט התנהגות מכונית רק על סמך תצורת המתלים או חריצת דינה לשבט ולחסד על סמך מישוש חומריה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

מעבר לקרוז ולמאזדה 3 יש היום מספר מכוניות חדשות/מחודשות שיהפכו את קבוצה 2 למשהו מעניין יותר.

-פיז'ו 308

-סיטרואן C4 מתוחת פנים

-מיצובישי לנסר 1.5(אוטוטו כאן)

-קיה סיד

-סובארו אימפרזה(B3) סדאן, מכוערת ועצלה אך בכל זאת חדשה

ולסיום, יש לציין את מתיחת הפנים האפקטיבית שעברה הפוקוס בשנה שעברה, שהצליחה להפוך מכונית סתמית בעיצובה למכונית שיש בה איזשהו טאץ'. היתה לי פוקוס 2006 שלא אהבתי, בעיקר בשל יחידת הכח הגרועה, כך שלא הייתי בוחר במחודשת - אך הפייסליפט בהחלט ראוי להערכה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מאחורה היא נראית כמו לקסוס IS250

0511tur_01z%2Blexus_is250%2Bright_rear_view.jpg

moz-screenshot-2.jpgmoz-screenshot-3.jpg

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם
אייל ויניב, יש לי הצעת פשרה.

בואו נחכה קצת בסבלנות(כשבועיים), ננהג בה, ורק לאחר מכן נחליט האם היא מתחרה ראויה לבנטלי ארנאז' (יניב), או לחלופין אשפת ביבים כדוגמת דייהולטים עד כה (אייל) :-)

וברצינות. אנחנו כבר מעבר לגיל של לשפוט התנהגות מכונית רק על סמך תצורת המתלים או חריצת דינה לשבט ולחסד על סמך מישוש חומריה.

קינן, זה בכלל לא משנה מה יצא במבחן, כשיש למישהו (נניח לאייל...) דעה קדומה ודרך הסתכלות והשקפה על עולם הרכב דרך קונספציות ישנות...דעתו לא תשתנה.

לא הבנת אותו? אם זה לא VW, זה זבל קוריאני או צרפתיה מתפרקת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

רכב חמוד מאוד שנמכר ביפן כבר למעלה מכמה חודשים

סטנדרט גבוה מאוד מבחינת משפחתית

בקרת ESP

TCS וEBD מערכת חדשה יחסית בקטגוריה הזאת של המשפחה

אני יודע שה1.8 שברה שיא מכירות של 2000 רכבים פחות משבוע

רק המאזדה אקסלה(השם ביפנית) מכרה ככה בשבועות הראשונים

זה קוו חדש יחסית של שברולט מבחינת עיצוב והם טוענים שהם ימשיכו באותו קו

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי את כל הטררם הזה שאופף את הקוריאנית WANNA BE איכותית והממש מצועצעת הזאתי?!

כל כך הרבה התייחסות ותשומת לב! על המיאטה NC לא טחנו פה מספיק כמו על הקרוז הזאתי. מה קרה???

Twincharger Stratified Injection

פורסם
תוכל לומר מה האינטרס שלך בכל העניין הזה? (ולמה אסור לי שתהיה לי דיעה?)

והאם ביצעת נסיעת מבחן על הרכב הזה שאתה ממהר כ"כ להתלהב ממנו?

אם מדובר בשברולט שאמורה עם מנוע ה1.6 להתחרות בקבוצה 2, אז איך היא לא יורשת לאופטרה?

אני לא קונה את כל השעטנז הזה, ואני לא חושב שיהיה הימור גדול מדי לומר שהרכב הזה מיוצר בקוריאה במפעלי דייהו, והוא מבוסס על מכלולים שמופיעים גם בדייהו אחרות.

אגב, אם יהיו תקלות יפנו אותי לגרמנים שיפנו אותי לאוסטרלים שיפנו אותי לקוריאנים שיפנו אותי לחברת האם שבכלל פושטת רגל בקרוב? :-D

אייל, לי אין שום אינטרס לא לאוטו וגם לא למותג. פשוט סתם להכפיש את שם הרכב ואת הרכב עצמו על סמך מה? ע"י התמונות שאתה בכלל לא ישבת ברכב ולא הרגשת אותו, שאתה קורא לו זבל.

אני לא חושב שבגולף רמת החומרים או האיבזור!!! יותר טובה או מוצלחת מהקרוז.

אז כמו שכבר אמרו פה נחכה וניראה ואני מקווה לאחר המבחנים שיערכו לה בארץ אולי תעריך אותה יותר מהאופטרה, שהיא לא מכונית רעה אבל היא גם לא מצויינת.

יניב

פורסם
מישהו מוכן להסביר לי את כל הטררם הזה שאופף את הקוריאנית WANNA BE איכותית והממש מצועצעת הזאתי?!

כל כך הרבה התייחסות ותשומת לב! על המיאטה NC לא טחנו פה מספיק כמו על הקרוז הזאתי. מה קרה???

אינני חושב שיש כאן ממש טררם אך בל נשכח שמדובר בדגם שכביכול צפוי להיות נפוץ בכבישי ארצנו ושמדובר במידת מה בעוד "קפיצת מדרגה" מטעם דייהולט - בדגש על השוק המקומי.

כמו כן, העובדה שלדעתך יש באז סביבה, מעלה נק' אור חיובית אשר משליכה על כך כי חברי הפורום ושוק הצרכנים המקומי, חוקרים ומתעניינים בתוצרת ללא שלילתה על הסף רק בשל היותה דייהולט.

izkor.gif

פורסם

Rכב נחמד ביותר...

אם הייתי צריך לבחור בין סיויק לבין הרכב הזה כנראה שהסיויק הייתה נשארת בסוכנות.

למרות שלא מגיע לה לענוד על החזה שלה את הסמל של לואי :p

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...