Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנאשם הינו יליד 1989, שצה"ל דחה את שירותו עד לסיום הליך שיפוטי זה, עבר מקבץ נבחר של עברות הן במישור הפלילי(נהיגה פזיזה ורשלנית בדרך ציבורית, הפרעה לשוטר במילוי תפקידו) והן במישור התעבורתי(אי ציות לאור אדום, לתמרור עצור, כל זאת תוך נהיגה במהירות מופרזת ובקלות ראש שגרמה לת.ד.).

הנאשם הופנה לשרות המבחן, שרות המבחן לא הצליח לגבש מסקנה לגביו. הנאשם לא הכיר האחריותו למעשיו, והטיל על כל העולם ואשתו את דרך התנהלותו. הנאשם לא הסכים להצטרף לדרך טיפולית כלשהי וטען שדי בגיוסו לצה"ל כגורם שיעזור לו להתמודד עם קשייו בעתיד.

חרף אלו, התרשם השרות כי בהשפעת הוריו ובעזרת ההליך השיפוטי הפיק הנאשם לקחים חיוביים.

הנאשם סיים 12 שנות לימוד עם תעודת בגרות מלאה.

עכשו, לשאלה שבכותרת: האם להרשיעו בפלילים(ובכך ליצור אדם ממורמר עוד יותר וכנראה שלא ייגויס לצה"ל) או שניתן להסתפק בהרשעה ע"פ תקנות התעבורה בלבד?

*(פס"ד וגז"ד ייסופקו בהמשך הדיון)

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עכשיו רואים כמה קשה עבודת השיפוט.

אני בעד שיקום הבן אדם. כולם זוכרים את פרוייקט נערי רפול בו צה"ל הציל נערים והפך לפחות חלק נכבד מהם לאנשים מועילים לחברה ולהם עצמם.

תן לבחור צ'אנס + עבודות למען הציבור 500 שעות - בית חולים, בית לוינשטין,+ שלילה שנה.

דו"ח המבחן מראה על ניצוצות של הבנה + הכרה ולקיחת אחריות גם אם לא באופן מלא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כמה דברים..

מה ז"א "שרות המבחן לא הצליח לגבש מסקנה לגביו"? נראה לי קצת תמוה.

דבר שני, "לא מכיר באחריותו". זה מאוד מקומם.

אז המדינה צריכה למתוח את הגבול. איפה באמת עובר הגבול? הוא סיכן חיי אדם!

לטעמי צריך לפתוח לו תיק פלילי. שיבין שיש תוצאות למעשים שלו.

אולי זה לא ימנע את המרמור שלו, אבל זה הרע במיעוטו. לפי הלוגיקה של ישה, אפשר לרחם עליו, ואז לכעוס ש"אין ענישה מספקת ע"י רשויות החוק".

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מקרה מעניין מאוד, חסרה לי מאוד ההתייחסות לתוצאות תאונת הדרכים. על פניו נראה כי הנאשם צריך היה להיות מורשע גם במישור הפלילי מכיוון שהעבירות חמורות ביותר וכפסע בינן לבין פגיעה בחיי האדם. באופן טבעי הייתי מעוניין לראות החמרה בנוגע לעבירות תעבורה, אבל המקרה הייחודי הזה מורכב מאוד כשאפילו שירותי מהמבחן לא הגיעו למסקנה ברורה. לכן הייתי מסכים ואמר שכל עוד הוא הרס את החיים למישהו אחר(במבחן התוצאה בלבד, הוא יכול היה לעשות זאת ואז לא היה כאן בכלל מקום לדיון) צריך לנסות ולא להרוס את חייו אלא לעזור לשקמו. ההחלטה של השופטת הגיונית ביותר כשהיא מסתכלת על התמונה כולה, אלא שאני(קטונתי אמנם אבל להביע את דעתי מותר) הייתי מחמיר עם גזר הדין ומרחיק אותו מההגה לתקופה ממושכת יותר על מנת ליצור הרתעה גבוהה מכיוון שהוא עבר עבירות חמורות מאוד.

פורסם

הגב דורית רייך שפירא לקחה סיכון ועושה ניסויים על הגב של כלל האזרחים,נהגים ,שוטרים והולכי רגל.הסטטיסטיקה מלמדת על פושעים כמוהו שרובם לא יודעים להעריך את ה"עוד צ'אנס " וממשיכים בדרכם-יותר גרוע.

לא היא תבכה על מי שייהרגו על ידו,לא היא תשלם,היא תגיע לפנסיה בכבוד.היא אולי אפילו לא תידע מזה.

כיף להיות שופט.

פורסם
הגב דורית רייך שפירא לקחה סיכון ועושה ניסויים על הגב של כלל האזרחים,נהגים ,שוטרים והולכי רגל.הסטטיסטיקה מלמדת על פושעים כמוהו שרובם לא יודעים להעריך את ה"עוד צ'אנס " וממשיכים בדרכם-יותר גרוע.

לא היא תבכה על מי שייהרגו על ידו,לא היא תשלם,היא תגיע לפנסיה בכבוד.היא אולי אפילו לא תידע מזה.

כיף להיות שופט.

שכחת דבר אחד חשוב!!!, האדם הנ"ל לא יוצא להורג, אלא לשיטתך יכנס לכלא לכמה שנים טובות(אולי) ולבסוף יחזור לחברה, ומה אז, קיבלת אדם ממורמר עם עבר פלילי שכנראה לא יתקדם לשום מקום וימשיך לגרום נזקים לחברה- מסקנה: לזרוק אדם לכלא לא פותרת את הבעיה היא רק מחמירה את הבעיה. נכון שהרוב לא לומד לקח אבל יש רבים אחרים שמקבלים הזדמנות ולוקחים אותה בשתי ידיים והופכים לאזרחים מן השורה.

לעניות דעתי הכלא נועד לאנשים שקבלו הזדמנות ולא חזרו לדרך הישר.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

אני חושב שבגלל גילו הצעיר נכון לתת לו "הזדמנות שניה", בכל זאת הוא לא רצח או אנס, יתכן שסביבה רעה שהוא גדל בה הביאה אותו למצב הזה, והוא רק צריך מישהו שיסדר לו מסגרת שונה ממה שהוא מכיר, אנשים שונים ושפה שונה כדי להתחיל את החיים נכון, זה בדיוק מה שהוא קיבל, מסגרת צבאית שתכוון אותו לכיוון נכון בחיים ללא כתם פלילי שהיה עלול ליאש אותו.

• תוכן חדש...