Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא אישי: טויוטה סיאנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התשובות.

למי ששאל לגבי עלויות. אני שילמתי כ21,000 דולר ביולי 2008. אבל זה לאחר הריבייט REBATE

של היצרן בגובה של 2000 דולר. אני לא יודעת האם כעת היצרן נותן ריבייט על המכונית. צריך להכנס לאתר טויוטא האמריקאי וללחוץ על הקישור למבצעים.

האם משהו יכול להפנות אותי למוסך ספציפי שנותן אישורים. התקשרתי לכמה סוכנויות של יבוא אישי, אך הם רוצים כ 4000$ על הטיפול בהוצאת רישיון היבוא (לא כולל הובלה). נראה לי קצת מוגזים לגבות תשלום כל כך גבוה על ניירת שאני יכולה למלא בעצמי.

אם יש למשהו הפניה לאדם שגובה מחיר סביר, או למוסך שמוכן לתת אישור שירות אשמח מאד.

לא ממזמן היתה כאן הודעה של בעלים של קאמרי היברידית. כיצד אותו אדם הסתדר עם אישור השירות המקומי?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי, שלום לכולם !

אני מעוניין לייבא רכב באופן אישי, אך יש לי שאלות רבות ומגוונות על כל היבטיו של הייבוא האישי(וזאת לאחר שקראתי הכל באתר משת"ח, מכס, כתבות למיניהן וכו').

היות ותשובות מסודרות ועניניות איני מצליח לקבל מאף אחד מהנ"ל ברצוני לפנות אליכם, חברי הפורום, אלו המבינים בייבוא האישי(רכב רגיל - לא אספנות) או/ו כאלה שכבר עברו את תהליך הייבוא האישי ע"מ שתוכלו לשפוך אור ולעזור לי ככל יכולתכם.

אשמח לתגובתכם בעניין.

תודה מראש,

אלכס

נייד: 0546546415/0544942539

דוא"ל: [email protected] / [email protected]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...