Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבררה אז ככה אני שומע שירים ויוצא מהסאב רייח של שרוף ממש והסאב מתחמם ממש אני לא יודע מה לעשות אני לא יכול לשמוע ככה חיברתי את הסאב חיבור טורי של הסליל הראשון והסליל השני למגבר סאב + --- - קבל ישיר והסליל השני + - למגבר זה סאב של ריקר CVR 12 והמגבר של CRUNCH PZI 250.2 מה עלי לעשות במצב כזה הסאב חדש יש לי את הסאב 3 ימים בקושי שמעתי בו ? תודה לכולם זה סאב של 4 אום

למכירה מגבר כחדש + סאב

לפרטים בה"פ

פורסם

:shock:

כל מה ששמעתי (הבנתי) זה "בלה בלה בלעעעעע בעעעעע בלעעעךךךך בבעעעע"

סימני ניקוד? עצירה בין משפט למשפט?

אפשר מהתחלה?

ולפי הכוון של איך זה נשמע - כבה את כל הבאס בוסט במגברים שלך, כבה את הLOUD בHU כבה כל תוספת של באס - תיגש למתקין מקצועי וטוב שיכוון ויחבר לך את המערכת כמו שצריך ולא אצל סמי חתוכה בתחנה מרכזית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פתחתה אתמול שרשור שבו הסברתי לך ש-CVR עם שני סלילים של 4 אום

אמור לעבוד בחיבור מקבילי בהתנגדות סופית של 2 אום ודורש מונובלוק

המגבר שלך בגישור עובד רק ב-4 אום

והריח השרוף שאתה מריח זה הריח של הסלילים של הסאב שעומדים לשבוק חיים בקרוב.

תפסיק לעשות ניסויים זה לא ישנה את המצב.

את כול מה שאתה צריך לדעת הסברתי לך בשרשור שפתחתה אתמול אני מציע שתחזור ותקרא אותו שוב.

פורסם

את כול מה שאתה צריך לדעת הסברתי לך בשרשור שפתחתה אתמול אני מציע שתחזור ותקרא אותו שוב.

הבנתי ותודה לך ואם אני יקנה מונו בלוק זה לא יעשה אותו דבר?

בדקתי את ני הסלילים והם עובדים ברוך השם וזה לא הרס משהו שיצא רייח?

למכירה מגבר כחדש + סאב

לפרטים בה"פ

פורסם
ויוצא מהסאב רייח של שרוף ממש והסאב מתחמם

אז אולי הוא כבר מוכן?או שתעשה על אש קטנה

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
אז אולי הוא כבר מוכן?או שתעשה על אש קטנה

מצחיק אתה נשמה ***שים לב לצורת הכתיבה שלך, זה לא ג'ונגל פה***

למכירה מגבר כחדש + סאב

לפרטים בה"פ

פורסם

למה אני מצחיק?המצב מצחיק

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

+1

אנשים מנסים לעזור לך, למה אתה לא נעזר בהם?

פורסם

למה לא תאמין לי שכן הבנתי מה הבעיה מחר אני קונה מונובלוק ואז ניראה מה היה ושוב תודה לכולם

למכירה מגבר כחדש + סאב

לפרטים בה"פ

פורסם

לבינתיים הסליל של הסאב שלך כבר עובר ממצב medium well ל well done

עד שתקנה מגבר שמתאים למצב עבודה מול הסאב הזה, לטובתך כמובן, הנח לו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תוכל להסביר שוב את אופן החיבור הזה

חיברתי את הסאב חיבור טורי של הסליל הראשון והסליל השני למגבר סאב + --- - קבל ישיר והסליל השני + -

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תוכל להסביר שוב את אופן החיבור הזה

חוברתי סליל אחד קבל ישר מהפלוס למינוס וזהו הסלילה השני חיברתי למגבר זהו ואז יוצא הרייח אבל שאני שם אותו על סליל אחד הוא עובד נחמד ואין רייח

למכירה מגבר כחדש + סאב

לפרטים בה"פ

פורסם

אם זה שני סלילים של 4 אוהם - פשוט תשאיר אותו כרגע על אחד באמת.

כשתוכל לעבוד בהנתגדות יציבה 2 אוהם אתה יכול לחבר אותו על מונובלוק.

או לקנות מגבר שני ערוצים מאוד חזק ולחבר כל סליל לערוץ.

שמעתי שמישהו בפורום מתלבט בין סאן דאון אודיו 100.4 לקיקר 850.4 והוא החליט לקנות את הסאן דאון...

מה שאומר שהקיקר פנוי... בגישורים הוא נותן לך משהוא כמו כשני ערוצים של סביבות ה450 RMS ב4 אוהם... המממממממ

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...