Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה רכשתי אתמול קורולה 2002.

בבדיקה אובחן חיישן CO לא תקין וגם נורית CHECK ENGINE דולקת בלוח המכוונים.

ע"פ מה שקראתי בפורומים השונים האוטו אמור לזייף, להניע בקושי ולצרוך הרבה דלק.

אממה... הרכב מניע יופי, נוסע חלק וחזק וע"פ בדירה שערכתי על פני 75 ק"מ אתמול צרך 1:16.8 קמ לליטר...

אני כמובן אגש למוסך ואתחבר לסקאנר אבל חושש שיבצעו בי מצוות "וישחיל" ולכן אשמח לשמוע את חוות דעתכם בעניין.

תודה אורן:?:

פורסם

אין "חייה" כזו חיישן CO אך אני מניח שמדובר בחיישן חמצן. בדרך כלל ברכבים יפניים כאשר חיישן חמצן לא מתפקד תפקוד המנוע תקין אך תצרוכת הדלק עולה וזה מאוד תלוי בסוג הכשל של החיישן.

לאחר אבחון ותוצאותיו נשמח לקבל עדכון פרטני מה הבעיה בדיוק.

פורסם

צריכת דלק לא מודדים בנסיעה של 75 ק"מ.

לפי אותו הגיון הסוויפט שלי עושה 22 ק"מ לליטר בנסיעה של 120 ק"מ [מהבית שלי לאילת]

כמו שיעצו לך קודם - מומלץ לתקן את התקלה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מקובל עלי שהמדידה שערכתי בוצעה על קילמטראג נמוך מדי מכדי שתהיה תקיפה.

לפני שאני מפרק אלפיה במוסך...ברמת העיקרון: נגיד שהרכב נוסע מעולה וחסכוני האם עשוי להיגרם נזק לממיר ,מנוע, מערכת הזרקנ או כל מערכת אחרת מנסיעה ממושכת במצב זה?

תודה אורן

פורסם

ברשותי קורולה 02 שעברה 200K ק"מ (רכב חברה).

למרות זאת היא מציגה צריכת דלק של 1-14 בנהיגה משולבת.

אכן הפתיעה אותי לטובה במובן הזה.

פורסם
וכאן יש לך קצת חומר למחשבה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=250179

ואם תבצע חיפוש בפורום ותכתוב בחלון החיפוש p0420 תמצא עוד הרבה מידע על תקלת חיישן חמצן ונורת הבקרה הדולקת בטויוטה קורולה.

נא עדכן בממצאי המוסך.

בברכה - רפי לין :-)

לא חושב שזאת התקלה, במודלים האלו כמדומני לא היה חיישן חמצן אחורי.

פורסם

נסה לבצע RESET לנורה, האם היא נדלקת שוב?

יכול להיות שהיתה בעיה ריגעית ולכן היא דולקת.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

הרגע חזרתי מהמוסך והרי עיקר הכותרות:

1. הסקאנר איבחן קוד תקלה P0420 הידוע

2. מנהל המוסך אמר לי שזאת פעם ראשונה שהוא נתקל בבעייה הזאת בדגמי 2002

3. נורת התקלה אופסה וממשיכים לנסוע וראות מה קורה

4. עלות ממיר חדש- קצת מעל 5000 ש"ח !!!

5. על פי ההסבר שקיבלתי האינדיקציה היא שהממיר לא ממלא את תפקידו והעניין לא פוגע ברכב בשום צורה אבל יכשיל אותי בטסט.

קודם כל תודה לכולם על העזרה. דבר שני 2 שאלות:

1. האם לדעתכם התוספים ששמים לפני הטסט יועילו במקרה הזה?

2. האם הגיוני להמשיך להתמש ברכב ללא החלפת ממיר?

תודה אורן

פורסם

אם מה שדניאל רשם נכון (שאין לך חיישן חמצן אחורי) אז אין לדיאגנוזיסט דרך לדעת שהממיר לקוי.

מה מספר השלדה של הרכב שלך? אתה יכול לשלוח לי גם בפרטי. אוכל לבדוק עבורך האם יש חיישן חמצן אחורי או לא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש חיישן חמצן אחורי אחרת קוד תקלה P0420 לא יכול היה להתקבל.

מציע לעיין בשרשורים אחרים בנושא כפי שרפי המליץ, כל המידע כבר קיים, אם כי אני לא בטוח שכאן מדובר בנחיצות של החלפת המחשב אלא רק ממיר קטליטי שהזדקן.

פורסם

דוח מצב:

250 ק"מ לאחר איפוס התקלה דרך סקאנר חזרה לדלוק נורת "צ'יק אינג'ין"- מה ששולל את התקווה לכשל רגעי...

נתונים נוספים: הממיר הוחלף לפני 4 שנים ועבר כ50 אלף ק"מ (הותקן על ידי "שלמה סיקסט" במסגרת ישור קו לפני מכירה ללקוח- לא ידוע אם מקורי או תחליפי.)

בנוסף: בדיקה וויזואלית של הדוד האחורי מעלה חלודה משמעותית.

בנוסף: הרכב נוסע תקין לחלוטין: חזק,חלק,מניע מייד ואוכל 1:14.

טסט בעוד 4 חודשים.

לאחר חצי שעה של טיפול אישי מנהל המוסך המורשה בעפולה -לא נראה לי שיש להם יתרון יחסי בפתרון בעייה כזאת לעומת מכון הזרקה מתמחה.

אני מתלבט בין 2 חלופות:

1. להכניס למכון לטיפול- אשמח לקבל המלצות בדוקות למכונים באיזור עפולה/העמקים/נצרת.

2. להמשיך לנסוע עם נורה דולקת.

שאלותי לחכמי הפורום:

1. מה עצתכם בין 2 החלופות.

2. נורית הציק אנגין- על מה עוד היא מתריענ והאם עלול להגרם נזק גדול כתוצאה מאי טיפול בבעייה משום שהנורה דולקת כל הזמן ולא ידוע שיש בעייה ?

3.המלצות על מוכני הזרקה בעמקים/עפולה/נצרת שיוכלו לעזור.

תודה לכולם !

אורן

• תוכן חדש...