Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

חשבתי על לשדרג את הטאסות המגעילות של ההונדה סיוויק שלנו ל"מגנזיום".

יש לי צמיגים חדשים של 16".

באילו פרוקיות אפשר למצוא ג'אנטים בזול(איזור המרכז-ת"א..עדיף.)?

שמעתי שבמושב קליה(ליד ים המלח) מוכרים ג'אנטים במחירים ממש ממש זולים(פחות מ600 לרבעייה).אני מניח שזה ממש לא נכון,מישהו יכול לאמת או להפריח את השמועה הזו?

אני מחפש ג'אנטים של מותג מוכר כי אני מניח שמותגים עלומי שם יכולים להסתבר כמסוכנים.

אני מעדיף גם מותג שהוא קצת יקר ממשהו ממש זול,כי חינכו אותי שזול מתחיל בז'. לא להיסתבך עם משהו עלום שם,נכון?

יש טיפים כלשהם בקניית ג'אנטים?ממה להיזהר(כמובן אם זו יד שניה אז יש מצב שזה עבר תאונה ולאחר מכן יישור,יש עוד משהו?)?כמה תעלה לי עבודת צביעה ברמה טובה לג'אנט?עד כמה קשה לקבל מהחברה אישור להגדלה ל17"?מה הפרוצדורה(בחבילת ה"ספורט" ישנה אפשרות כזו,לי אין את החבילה הנ"ל)

המלצה על יד שניה או חדש של עד 1000 שקל?(האמת שבכייף אפשר לעלות עד ל1500-2000 אבל עדיף שלא)

סופ"ש נעים!!

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אתה נוסע לכיוון קריית ארבע, ופונה שמאלה שם לכיוון המחסום שמכניס אותך לחברון.

אתה נכנס לחברון ופונה שמאלה לשכונת אנטילייה, שם יש לך מלא מוסכים עם חלפים גנובים וג'אנטים מוזלים.

חבר שלי קנה שם ביום חמישי 4 ג'אנטים לאיביזה שלו ב600 ש"ח [כל עוד לא מפריע לך מאיפה החלקים הגיעו(גניבות וכו'...) אז תקנה משם].

פורסם

או שהוא לא יעשה את זה כי אסור לתקן רכבים בשטחים, וחברון לצערי נחשבת כשטחים, ואלוהים יודע אם לא יחשיבו את ההחלפה של הג'אנטים ל"תיקון".

פורסם

אם נעזוב לרגע בצד את עניין התקנת הג'אנטים שיעברו טסט אם מדובר באותה המידה ולא צריך לעשות שום שינויים, עדיין יש המון סיבות לא להחליף שם. הרכב יכול להיות מסומן ולהיגנב מאוחר יותר או אפילו בזמן שאתה שם.

בקיצור, לא מומלץ בעליל ואני ממליץ לזה שאמר לעשות את זה להפסיק להגיב בנושא.

פורסם

הוא יחזור מחברון, מנסיון....

בכלל לא כדאי לקנות מהערבים שם, לא מגיע להם כסף מאיתנו, אבל אני לא רוצה להכנס לדיון פוליטי.

פורסם
אתה נוסע לכיוון קריית ארבע, ופונה שמאלה שם לכיוון המחסום שמכניס אותך לחברון.

אתה נכנס לחברון ופונה שמאלה לשכונת אנטילייה, שם יש לך מלא מוסכים עם חלפים גנובים וג'אנטים מוזלים.

חבר שלי קנה שם ביום חמישי 4 ג'אנטים לאיביזה שלו ב600 ש"ח [כל עוד לא מפריע לך מאיפה החלקים הגיעו(גניבות וכו'...) אז תקנה משם].

כל הכבוד, תתן פרנסה לגנבים כדי שבפעם הבאה התופעה תגיע אלייך ואתה תצטרך להעשיר את קופת חברות הביטוח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תהליך פשוט , קונה מחברון ג'אנטים שככל הנראה גנובים , הם מסמנים את מספר הרכב , מגיעים אליו וגונבים בחזרה כך עושים 600 שקל בקלות.

פורסם

אתה נוסע על רכב חדש ולכן הייתי ממליץ לך להישאר עם מה שיש כרגע או לקנות ג'אנטים שהם חדשים ,פחות מזה פשוט יפגע במראה של האוטו וייצור לו מראה זול. בכלל אוטו ב150 אלף ש"ח וג'אנטים שיעלו פחות מ1000 שקל זה כמו שיצחק תשובה יינעל נעליים של גאלי ,ככה הזוי זה ייראה.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

• תוכן חדש...