Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

מחפש רכב מהנה לנהיגה אבל לא קיצוני (אימפרזה טורבו).

משהו מהבאים:

סובארו B3 2000 ידנית 4X4

סיאט לאון 160 כ"ס ידנית (הצורה החדשה)

פיזו' 307 2000 ידנית

אשמח לשמוע דעות על מכוניות ידניות נוספות מהנות לנהיגה.

האם מישהו יודע לגבי הלאון האם היא נוחה בגרסא זו? לפחות לגבי החזקות יותר אני יודע שהנוחות נפגמת.

תודה

פורסם

סביב ה 90K

מה שחשוב לי בעיקר זו ההנאה מהנהיגה ביחוד שלדה והגה ופחות דגש על תאוצות.

בכל מקרה מכונית שיורדת מ9.5 שניות אפס למאה בהחלט מספיקה לי.

וכמובן חייבת להיות ידנית!

תודה

איציק

פורסם

בתור אחד שיש לו 307 2.0 אני יכול להגיד לך שהמנוע בעל הכמעט 140 סוסים הוא מצוין ומושך. אוטו מאוד מאובזר ABS ESP 6 כ'א מחשב דרך מראה לך הכל , כולל הודעות קוליות וכתוביות. לדעתי שילוב טוב בין נוחות ופינוק לבין אוטו שתמיד זמין לכוח. הרעש בסלד מ3.5 ומעלה .. משכר.

מהנה לנהיגה ? אתה מחפש לעשות סיבובים על 200? לא יודע, לא ניסיתי . מבחינת הנאה , אין ספק שאני נהנה מכל רגע.

אגב האוטו צורך דלק עצבני. יכול להגיע ל1:5 בלחיצות. טיפולים כל 30000 קילומטר (!) או שנה. אני מאמין ששנה, פעם בשנה טיפול. האוטו לא עשה לי שום בעיית חשמל ושום כלום. וקיבלתי עליו הרבה המלצות מבוחנים בקומפיוטסט ודינמומטר. אם תמצא אחת (ויש הרבה ) אני ממליץ מלקנות בלובינסקי הם יעשו לך טיפול על חשבונם (במקרה שלי טיפול גדול-יקר.) כל דבר קטן שתגיד הם יחליפו לחדש בלי שאלות, אתה מקבל אוטו פיקס.

בהצלחה

פורסם

היי תודה על ההמלצה על ה- 307.

היתה לי בעבר 1.6 ידנית ומאוד נהניתי ממנה. אין לי ספק שה 2000 תהיה יותר נחמדה.

איציק

פורסם

לא בטוח שטיפול גדול יקר - אני עשיתי היום טיפול + טיימינג, 2600 ש"ח במוסך מורשה יבואן, 1600 ש"ח במוסך גדול ואמין שאינו מורשה יבואן.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...