Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

מקווה שאני לא עובר על אחד מחוקי הפורום.

אשמח לקבל המלצות על סוכן או סוכנות ביטוח לרכב בירושלים או בסביבתה.

אני מחפש סוכן הוגן והגון שגם עובד בשביל הלקוחות המבוטחים שלו. כמובן שאני מחפש את המחיר הנמוך ביותר שאוכל להשיג, אבל עדיין עם עדיפות לסוכן אישי.

בתודה מראש

 

נ"ב: במידה וההמלצה בפורום הינה בניגוד לכללי הפורום אשמח לקבל הודעות פרטיות.

פורסם

תודה גם לך,

אבדוק.

למישהו מכם היה נסיון בהפעלת הביטוח בעזרת הסוכן? (מעבר לתשלומים השוטפים של הפרמיות)

פורסם

דורית מ.צבי משה סוכנות ביטוח (נמצאים מול הביטוח הלאומי בעיר). 026250212

בזמנו נתנו לי את הצעת הביטוח הכי זולה. בנוסף לזה 3 פעמים נהגים אחרים דפקו לי את הרכב הקודם שלי (בפעם השלישית השביתו סופית) ובכל הפעמים קיבלתי את כל כספי מהביטוח כולל תביעה של צד ג, וכל זה נעשה ע"י הסוכן ללא שום מגע יד שלי וללא התרוצצות (רק מילוי טופס) .כמו כן יש להם מוסכים שהם עובדים איתם בהסדר, במידה ותרצה אך לא מחייב .

×
×
  • תוכן חדש...