Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות של סט MLK 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הMLK3 של אודיסון הוא סט מעולה לכל הדעות.

לגבי הסקאן-ספיק גם זה כמובן אופציה מצויינת אבל רק חשוב לזכור שלא כל אחד רוצה להכנס לסרט של עבודה אקטיבית עם פרוססור 4WAY ו6 ערוצי הגברה וכמובן הנושא של הבניות וההתאמה של סט כזה לרכב.

לכן, הMLK3 הוא אופציה מצויינת ומומלצת כי הוא מגיע עם קרוס איכותי ו"יספיק" לו מגבר חזק ואיכות של 2 ערוצים בשביל להפיק ממנו אחלה של תוצאה.

בזמן האחרון הפורום משתכלל ופחות מ4WAY אקטיבי זה לא עובר,אה?:lol:

בוא לא נשכח שעוד יש דבר כזה שנקרא עבודה פסיבית:).

under construction..

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין צורף לצטט הודעות שלא לצורך.

ניר ידידי, אני רוצה להוסיף כאן משהו לגבי הנושא, אני בדקתי את שתי הגרסאות - אקטיבית ועם קרוס פאסיבי והפתרון האקטיבי היה טוב יותר עם ה MLK3. (כמו שהיה מותקן אצלי)

מה עוד שסט שבו כל אלמנט מוגבר לבד ייתן תוצאה אחרת. (כן ואני מודע לעלויות) - אבל אי אפשר לקנות BMW עם מנוע של סובארו.

הקרוס של MLK2 מומלץ בחום, של MLK3 פחות. (מנסיון)

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

פורסם

לאון,

הרי ברור שינתן להגיע לתוצאות מעולות בהגברה אקטיבית, אבל העניין של 6 ערוצי הגברה + פרוססור שיודע לעבוד ב4WAY וכמובן גם התקנה בהתאם, לא תמיד העלויות מצדיקות את התוצאה.

זה נכון שברגע שאתה עובד לעבודה אקטיבית ונגלה בפנייך עולם של אופציות וקונפיגורציות מרובות וכל זה בלחיצת כפתור זה הרבה יותר "קל" להגיע לתוצאה טובה, אבל כמו שאמרתי לא תמיד התוצאה מצדיקה את ההשקעה הכספית.

לפעמים עדיף יהיה להחליף HU או להחליף מגבר או להשקיע בדברים אחרים מאשר למעבר לאקטיבי על סט 3 חלקים.

וזה לא ממש BMW עם מנוע של סובארו כי סה"כ עם סטים איכותיים כדוגמאת הMLK3 ודומיו ניתן להגיע לתוצאות מעולות בהשקעה כספית של בערך שליש, ממה שיעלה אותו סט רק בעבודה אקטיבית מלאה.

under construction..

פורסם

יש ברשותי 3 מגברים

NAKAMICHI PA4100

AUDISON LRX 4.1K

AUDISON LRX 1.1K

ר"ד : ECLIPSE CD7100

סט MBQ QSC 216 (סט לדלתות אחוריות ברכב)

לא מזמן רכשתי את ה HI ENERGYחשבתי שאם כבר השתדרגתי אז כבר....ולכן אני רוצה לעבור לסט 3 חלקים שיותקן בקידמת הרכב.

השאלה היא מה אני יצתרך עוד לרכוש. וכמה תעלה לי התקנה כולל איטום בדלתות.

בתודה גל:-)

פורסם

בניות זה סיפור יקר קצת, אתה מוזמן לפנות לכל אילו שבתחום הבניות ולשאול אותם את המחיר.

אף אחד לא יוכל להגיד לך את המחיר אלה רק מי שעושה את העבודה כל אחד מתמחר את העבודה שלו לפי מה שהוא חושב לנכון.

פורסם
יש ברשותי 3 מגברים

NAKAMICHI PA4100

AUDISON LRX 4.1K

AUDISON LRX 1.1K

ר"ד : ECLIPSE CD7100

סט MBQ QSC 216 (סט לדלתות אחוריות ברכב)

לא מזמן רכשתי את ה HI ENERGYחשבתי שאם כבר השתדרגתי אז כבר....ולכן אני רוצה לעבור לסט 3 חלקים שיותקן בקידמת הרכב.

השאלה היא מה אני יצתרך עוד לרכוש. וכמה תעלה לי התקנה כולל איטום בדלתות.

בתודה גל:-)

אם כבר יש לך הגברה ל- 3 WAY אז תלך על סט אקטיבי.

אני כבר לא חסיד של הגברה אקטיבית, אבל למי שלא רוצה להשקיע אלפי דולרים בקרוסים פאסיביים רציניים מותאמים אישית, אין אפשרות יותר טובה, נוחה ויחסית זולה לעבוד ב- 3 WAY. קרוסים שבאים מהחברה לא מקובלים על הדעת! הם בנויים מרכיבים איך נגיד את זה? לא משו.. גם לא קרוסים שעולים 1000 יורו של ג'נסיס אבסולוט.

יש לך המון אפשרויות היום:

* MLK3 שעולה 10K (אני לא בטוח שזה מחירו ואם כן אז יש לך המון אופציות שלטעמי גם מעניינות יותר)

* בפוקל אוטופיה ביריליום (3 חלקים) שעולה בלי הקרוס בסביבות ה- 9K (הסט בעל הצליל המועדף עליי כנראה)

* דינאודיו 342/362 מחירו בחו"ל קצת יותר מ-1000$

* אלפיין F1 (3 חלקים) מחיר 2000$-2500$ (רק אם תצליח להביא מחו"ל במזוודה לא תצתרך לשלם מכס)

* סייז לוטוס כמו שיש למנהל הפורום שלנו, מדובר בסט 3 חלקים ברמות הגבוהות ביותר יעלה בארה"ב באיזור ה- 1000$

* סקאן ספיק רבוליטור כמו של roeiav, מחירו בחו"ל באיזור ה- 1700$ (אני אישית לא הייתי קופץ על המציעה מכיוון שמדובר במוצר ביתי בסופו של דבר. ויש קושי לתת לו תנאים דומים ברכב. יש צורך בתיבות רציניות. וסה"כ צריך רכב רציני שרמת הלחות הצטברת בו יחסית נמוכה וכו'..)

* היבריד אודיו L641PRO שעולה 4.7K (מבחינת המחיר והתשבוחות מדובר באחד המוצרים המעניינים בתקופה האחרונה)

יש עוד מספר לא מבוטל של סטים מתקדמים לפני שאתה מוציא 10K תשמע כמה שיותר..הרץ (ואיטליה בכלל) זה לא הכל.

תעשה חשיבה נכונה.

בהצלחה.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
קרוסים שבאים מהחברה לא מקובלים על הדעת! הם בנויים מרכיבים איך נגיד את זה? לא משו.. גם לא קרוסים שעולים 1000 יורו של ג'נסיס אבסולוט.

פתחת קרוס של אבסולוט ובחנת את הרכיבים בו ?

פעם אחרונה שפתחתי קרוס של האבסולוט אני דווקא כן ניתקלתי ברכיבים מעולים . אפשר להתווכח אם יעיל יותר אקטיבי או פאסיבי , אבל להגיד שהרכיבים לא משהו זה לא לעניין.

לגבי הסטים , זה עניין של טעם ורצוי שתשמע את הסטים בכמה שיותר אפליקציות על מנת להחליט. בעלות של 10K יש המון סטים שהייתי בוחר לפני המילה (על גרסאותיו) כמו הסיז לדוגמא שהוזכר פה בין היתר שהוא אכן סט מצוין.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אפשרי להזמין את הלוטוס הזה ב EBAY ?

או דרך חנות בחו"ל שעושה משלוחים לארץ?

יש לי גם אפשרות לשלוח את זה לחבר ומישם ישלח לי את זה לארץ.

פורסם

ברור שיש , אני בטוח שאיציק יכול להדריך אותך מה איפה וכמה.

אבל קודם תשמע את הסט הנ"ל ואת שאר הסטים הרלוונטים . אחרי זה תחשוב הלאה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם אתה מעוניין להוציא סכום כזה על אחד מהסטים שדיברו עליהם כאן, אני הייתי מציע לך לשמוע לפני כן ולהחליט בעצמך.

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

פורסם

אכן אני יגיע למפגש מרכז הקרוב ישמע כל סט ואז אני יגיע להחלטה.

כמה עלות של סט כזה כולל משלוח לארץ יעלה לי???..(בערך)

אגב יש גם את האבסולוט של ג'נסיס גם אחד הסטים הנחשבים מה מחירו?

פורסם
פתחת קרוס של אבסולוט ובחנת את הרכיבים בו ?

פעם אחרונה שפתחתי קרוס של האבסולוט אני דווקא כן ניתקלתי ברכיבים מעולים . אפשר להתווכח אם יעיל יותר אקטיבי או פאסיבי , אבל להגיד שהרכיבים לא משהו זה לא לעניין.

.

לא פתחתי.

המידע על טיבו הגיעה אליי מאנשים שכן מבינים בבנייה מותאמת של קרוסים.

יש אפשרות שאכן הקרוסים של אבסולוט בין הטובים שמגיעים כיום ביצור סידרתי, ואולי הם גם דיי שווים את מחירם.

הריי קרוסים בהתאמה אישית יכולים להכפיל ואף לשלש את מחיר הקרוס של אבסולוט.

צריך לזכור דבר אחד: כדיי שהקרוס ימצא את הדרייברים הוא צריך להיות מותאם לא רק לדרייברים אלא גם לסביבה האקוסטית של הרכב. וכאן מתחיל כל הבלאגן אחר חיפוש הקרוס (הפאסיבי) המושלם.

קרוס כל ה-F1 של אלפיין שכן מאפשר התאמה לאקוסטיקה ברכב משתמש בכמות גבוהה יותר של רכיבים ולכן כמובן רמת הרכיבים :mm_nah: בשביל לשמור על מחיר הגיוני. אחרת הוא היה עולה יותר מכל הסט.

(אני רק ידגיש כי לא מדובר ברכיבים פשוטים/זולים כלל, אבל הם רחוקים מלהיות ברמה הכי גבוהה שאפשר להשיג.)

אין מה לעשות צליל שמופק דרך קרוס פאסיבי נשמע הרבה יותר חיי ו"מחובר" מהגברה אקטיבית.

כל הדרייברים מנגנים ב"אותה הנשימה" לכן כל המערכות הפאסיביות זוכות בתחרויות הכי גדולות באירופה.

אבל זה לא קשור לנושא, מדובר בתקציבים מופרעים וצריך להיות מהנדס חשמל-אלקטרוניקה וסאונד כדיי באמת להבין על מה מדובר.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
אין מה לעשות צליל שמופק דרך קרוס פאסיבי נשמע הרבה יותר חיי ו"מחובר" מהגברה אקטיבית.

כל הדרייברים מנגנים ב"אותה הנשימה" לכן כל המערכות הפאסיביות זוכות בתחרויות הכי גדולות באירופה.

מנואל,

זו הכללה גסה מדי, ופשטני מדי לומר זאת בצורה נחרצת שכזו.

נכון, הlevel היוקרתי והנחשב בתחרויות הוא full passive, ואכן מדובר בציוד ברמה אחרת וגבוהה, עם התקנה ברמה אחרת וגבוהה, אבל אתה לא יכול להשליך מזה על איכותם של הקרוסים הפאסיביים של הסטים ברמה הגבוהה - שלחלקם גם יש התאמה לאקוסטיקה של הרכב באמצעות סוג של TC בקרוס, למשל.

• תוכן חדש...