Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשאות ליקנות סאב magnet power bull אני מתכנן לחבר אותו למחשב חיפשתי במערכת שלי ואין כניסה לסאס,יש 2 קידמיים,2אחוריים ואחד סנטר יש אפשרות לחבר את זה בכניסה של רמקול אבל הבנתי שאז הוא יפעל גם כרמקול יוציא מילים ולא רק באסים איך אפשר לחבר את הסאב למערכת ולקבל באסים ללא מילים מהסאב

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

אתה לא תוכל לחבר הסאב ינגן לך כרמקול רגיל

אין אפשרות אחרת זה לקנות מגבר ביתי אם חיבור לסאב

או שתעשה קומבינה אם מגבר של רכב וחבר אותו לסאב

שתדע אתה סתם תהרוס את הסאב אם תחבר למגבר!

מקווה שעזרתי :lol:

שי.

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

מה הדגם של כרטיס הקול שלך?

ניתן לקנות במעט כסף (יחסית) כרטיס קול אשר תומך ביציאה לסאב או אפילו לרכוש יד שניה כזה. אפילו הSBLIVE DIGITAL 5.1 יעשה את העבודה (כרטיס מצויין).

אפשרות נוספת, אם ישנה יציאה דיגיטלית, לחבר למגבר מתאים(5.1 ומעלה) ולהוציא לסאב.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

האם שם הפורום הפך להיות

אודיו ומולטימדיה לרכב ולבית

ולא ידעתי על כך?

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

• תוכן חדש...