Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ני די חדש בתחום אז אני אשמח אם תוכלו לענות לי על משהו - אני מכניס בממוצע בין 4000 ל-5000 ש"ח בחודש. משכורת קבועה והכל תקין. אם זאת בחשבון בנק אחר שלי חזרו לי לפני חודשיים שני צ'קים ששכחתי מקיומם, אבל אני חוזר - זה היה בחשבון הבנק השני שלי, זה שאני בכלל לא מתכוון לדוח עליו לחברת המימון העתידית. בחשבון הרגיל הכל תקין.

לפי דעתכם, מה הסבירות שאני יכול לקבל מימון לרכב? יש חברה שמוכנה לתת 100 אחוז מימון אבל אני מתלבט אם לשלוח טפסים ולצאת טמבל.

תודה ויום טוב.

** הודעה זאת נערכה ע"י הנהלת הפורום. עם הקוראים הסליחה. **

פורסם

במילה אחת - למה?

למה אני כמעט בטוח שאתה רוצה לקנות איזה גולף GTI?

למה אתה חושב שברמות שכר כאלה ישאר לך משהוא אחרי תשלומי אחזקה חודשיים ולפני הדלק?

למה שיתנו 100%? בלי שום קשר לכמה אתה מרוויח.

פורסם

המקום היחיד בו (אולי) אתה יכול לקבל מימון כזה הוא בחברה כמו פמה, שנותנת מימון מהון עצמי.

אף בנק לא יאשר לך הלוואה. לא 100 אחוז (מדובר ברכב שנקנה ישירות מהחברה?), לא עם הכנסה של 4-5K, ובטח לא עם צ'קים שחזרו (אתה אולי לא תדווח לבנק, אבל הוא ימצא בצ'יק את החשבון השני שלך, ויטאטא אותך מייד).

פמה יקרעו לך את הצורה בריבית, אם בכלל יסכימו לתת לך הלוואה. אתה נחשב לבעל סיכון גבוה כנוטל הלוואה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני אספר לך בתור אחד שקצת חי עם זה. כאשר חוזר צ'ק לבן אדם זה אוטומטי נרשם למערכת של בנק ישראל תחת תאודת זהות שלך,ובמשך 5 שנים אתה מוגדר כאחד שהוא "מסוכן". יהיו לך בעיות לקנות רכב ובמיוחד לקיחת משכנתא או משהו גדול ורציני. חברות מימון,בנקים וכל הגופים חיצוניים שאי פעם נותנים שירות הלוואות לא יראו אותך למטר.

עוד...עם הכנסה של 4-5K שקל אני לא מציע לך לקחת שום הלוואה או מימון, אחרת תצטרך להיחנק מהוצאות. אל תשכח שחוץ מתשלום חודשי אתה תשלם גם ביטוח,גם דלק ומדי פעם צריך לעשות לרכב טסט:)

תשלום ראשון של הלוואה תמיד יותר גבוה מכל שאר תשלומים כי הוא כולל אגרות פתיחת תיק והפרשים והצמדות.

אם בכל זאת תפרוס את הלוואה לתקופה ארוכה (כולם עכשיו נותנים עד 48 חודש) -סכום של הלוואה ילך ויעלה כי מן הסתם יש ריבית, ומחירון של הרכב ילך וידרדר ונחש מי יפסיד מכל העסק הזה?

בקיצור שיקול דעתך...

Never ride faster than your guarding angels can fly

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...