Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יצחק לוי התחיל לפחד כנראה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלאון ירדה ב-40K בשלוש שנים האחרונות.

אין מצב שאני מוכרת במחיר המחירון ודי ברור לי שגם אקבל הרבה יותר ביום שארצה למכור, זה לא מטריד.

מה שכן מטריד זה מה קורה במקרה של גנבה\תאונה.

האם יש תקדימים בהם בעלי רכבים קיבלו את הערך האמיתי של הרכב, כלומר מה שהשוק מוכן לשלם ולא מה שכתוב במחירון במקרים בהם הפער הוא עד כדי כך גדול? האם יש סיכוי בתביעה מול חברות הביטוח לקבל את שווי הרכב שלא לפי מחירון לוי יצחק?

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הלאון ירדה ב-40K בשלוש שנים האחרונות.

אין מצב שאני מוכרת במחיר המחירון ודי ברור לי שגם אקבל הרבה יותר ביום שארצה למכור, זה לא מטריד.

אולי בכל זאת יצא משהו טוב מכל ההפחתות ההיסטריות של לוי:

ממש לא חובה להחליף רכב כל שלוש שנים, אם אנשים יראו שיש להם רכב בן שלוש במצב חדש, ששווה קצת יותר ממחצית מחירו של רכב חדש, אז הם לא ייזדרזו להחליף אותו (במיוחד כשתוחלת החיים הצפויה לרכב היא של כ- 15 שנה ויותר).

אין להחלפה הזו שום הצדקה עניינית והיא יותר בגדר של "כך נהוג", איש לא מחליף כל שלוש שנים מכונת כביסה, טלוויזיה או מקרר, כולם ממשיכים לשרת עד לרגע שבו מתחילות הבעיות.

עוד עניין קטן: משום מה נראה לי שלוי גיבור על חלשים: הוא הכריז בקול תרועה רמה על הוזלות בשוק, באו אנשי הליסינג ולימדו אותו שהחיים יותר מורכבים ממה שנידמה לו ואי אפשר להפחית בצורה כזו מערכה של מכונית ליסינג.

אז מה עושים? הולכים לדגמים ששם זה פחות כואב לחברות הללו: כל דגם שאיננו ברשימת המלאי של הליסינג עובר לרשימת החיסול של לוי וערכו מופחת בצורה דרמטית.

פורסם

גם אם מישהו יבדוק, זה יהיה בהודעה פרטית בלבד !

הבא שיפרסם מחירו של של רכב בפומבי, יזכה להתראה !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אולי בכל זאת יצא משהו טוב מכל ההפחתות ההיסטריות של לוי:

ממש לא חובה להחליף רכב כל שלוש שנים, אם אנשים יראו שיש להם רכב בן שלוש במצב חדש, ששווה קצת יותר ממחצית מחירו של רכב חדש, אז הם לא ייזדרזו להחליף אותו (במיוחד כשתוחלת החיים הצפויה לרכב היא של כ- 15 שנה ויותר).

אין להחלפה הזו שום הצדקה עניינית והיא יותר בגדר של "כך נהוג", איש לא מחליף כל שלוש שנים מכונת כביסה, טלוויזיה או מקרר, כולם ממשיכים לשרת עד לרגע שבו מתחילות הבעיות.

עוד עניין קטן: משום מה נראה לי שלוי גיבור על חלשים: הוא הכריז בקול תרועה רמה על הוזלות בשוק, באו אנשי הליסינג ולימדו אותו שהחיים יותר מורכבים ממה שנידמה לו ואי אפשר להפחית בצורה כזו מערכה של מכונית ליסינג.

אז מה עושים? הולכים לדגמים ששם זה פחות כואב לחברות הללו: כל דגם שאיננו ברשימת המלאי של הליסינג עובר לרשימת החיסול של לוי וערכו מופחת בצורה דרמטית.

לא ברור לי למה כתבת כתגובה אלי... כידוע (או לא) אני מתחתנת עם מכוניות (רק) ולא מחליפה כל 3 שנים.

אגב, אני לא מבינה מה רע בזה שאנשים מחליפים רכב כל 3 שנים. כך רוב הרכבים על הכביש חדשים יותר, בטוחים יותר ומזהמים פחות.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם
לא ברור לי למה כתבת כתגובה אלי... כידוע (או לא) אני מתחתנת עם מכוניות (רק) ולא מחליפה כל 3 שנים.

התגובה לא כוונה אליך, אלא היתה פיתוח של הנושא.

תראי, לטעמי החלפה כל שלוש שנים היא מיותרת, אני בגישה שיש לרכוש את הרכב המתאים ביותר ולא לחסוך עליו ואז להחזיק אותו זמן ארוך עד שהתקלות מתחילות להופיע או עד לרגע שמגיע דור חדש של מכוניות שמהווה שיפור מהותי ביחס לקודם.

אם אדם ידע שהרכב שברשותו עתיד להשאר איתו עוד זמן רב, אני משוכנע שהוא יתייחס בכבוד רב יותר לרכב שלו ולכלי הרכב של הסובבים אותו.

פורסם

אם כשחידשתי את הביטוח הרכב במחירון היה 155K.

ולפי המחירון של דצמבר הוא הגיע ל125K.

כדאי לבטל את הביטוח, לעשות מחדש ולחסוך את ההפרש?

או שבמקרה של גניבה או חו"ח תאונה, אני אקבל פיצוי לפי השווי ביום עשיית הביטוח?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

חוזה הביטוח מבטיח לך 'שיפוי' - כלומר החזרת המצב לקדמותו מיד לפני קרות מקרה הביטוח.

משמע - אתה (ואני וכולנו) מקבלים את שווי הרכב ברגע הפגיעה.

פורסם

מישהו יכול לשלוח לי בפרטי (אם יש לו) מהו המחירון המעודכן של סוזוקי סוויפט GLX 2008?

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם
מה שכן מטריד זה מה קורה במקרה של גנבה\תאונה.

האם יש תקדימים בהם בעלי רכבים קיבלו את הערך האמיתי של הרכב, כלומר מה שהשוק מוכן לשלם ולא מה שכתוב במחירון במקרים בהם הפער הוא עד כדי כך גדול? האם יש סיכוי בתביעה מול חברות הביטוח לקבל את שווי הרכב שלא לפי מחירון לוי יצחק?

לאחרונה זכה בעל רכב לפיצוי על בסיס ערך השוק של הרכב,משום שהביטוח פיצה אותו בירידת הערך המעשי של האוטו עקב תאונה,אבל לא בירידת הערך הריאלי(המחיר בו המכונית יכלה להמכר בשוק,שכידוע הוא תמיד נמוך יותר מהמחירון).

הנהג טען שחברת הביטוח צריכה לפצות אותו ב10K נוספים כיוון שלאחר הורדת ה 15% נכות במחירון שנקבעו לאוטו שלו לא ניתן היה למכור אותו,ולכן חברת הביטוח לא פיצתה אותו בירידת הערך המעשית.

אז כן יש אפשרות לקבל פיצוי.קישור לכתבה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3617454,00.html

• תוכן חדש...