Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מדובר בגג שגודלו 240 מטר , והוא בקומה השניה \שלישית .

ההצעה שקיבלתי היא 60,000 אלף שח (כולל חומרים) , והיא גבוהה בהרבה מהתקציב שאותו רציתי להוציא

ללא מרזבים , שיפוע רגיל .

הגג אינו מרובע או מלבן מושלמים , אך יש בו רק זויות של 90 מעלות , ישנן מספר זויות כאלו .

עלות החומרים הינה בסביבות 27 אלף שח .

מה דעתכם ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

האם נהוג להוסיף כסף בעבור השיפוע ?

כי לפי התחשיב של הגגן זה 200 שח למטר , ולכן אני אמור לשלם 48 אלף שח . (כי יש לי 240 מטר)

אבל הוא רוצה 60 אלף בגלל השיפוע , וזה כי אני מבקש ממנו לבנות את הגג ככה שאוכל לנצל את החלל למגורים .

לי זה נשמע קצת יקר .

שמר : אשמח אם תפרט לגבי הנוהג של לתמחר את העבודה בעלות החומרים . איפה זה נהוג ? זה נפוץ ? תודה

אוהבים אותך פולי.

פורסם
נהוג לתמחר עבודה באותו סכום כמו החומרים, אלא אם העבודה מסובכת מאוד. יש מקום ללחוץ קצת. בדוק עוד הצעות מחיר.

שמר מבלבל בין גגות רעפים, לשירותים אחרים שהוא מספק, בהם מרכיב "העבודה" שלו זול אבל חומרי העבודה יקרים (מעורבים חומרי סיכה ריחניים על בסיס צמחי).

מחירי גג רעפים, מרעפי חרס (להבדיל מרעפי בטון הזולים יותר), כולל קונסטרוקציית עץ פשוטה נעים סביב 50-80 דולר למ"ר.

בגג שמנוצל לחלל מגורים המחירים יעלו, אם תבקש את הקורות התחתונות בגמר "מפואר" יותר. כמו כן חלל שמנוצל למגורים יהיה עם מינימום עמודים בקונסטרוקציה, דבר שמאלץ להגדיל את גובה הקורות, מייקר אותן ומסרבל את העבודה.

השיפוע אינו מייקר, אבל הוא מגדיל את שטח הגג. גג משופע שטחו גדול יותר מההיתל האופקי שלו.

המחירים לא כוללים גמר פנים (גבס / עץ), ארגזי רוח, מרזבים מיוחדים וכו' שיכולים לייקר משמעותית את עלות העבודה.

כדאי לך לבקש הצעות מחיר יותר מבעל מקצוע אחד, ולראות עבודות של אותו בעל מקצוע שתבחר, רצוי משנים קודמות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קודם כל כמו שרז אמר ככל שהשיפוע גדול יותר ( הטופ גבוה יותר), צריך יותר חומר , ואם אתה רוצה מקום בפנים הבניה מסובכת יותר .

עדיין המחיר נראה לי טיפה יקר אם זה נטו גג, אבל לא עסקתי בשיפוצים כמה שנים ואני לא מעודכן במחירים.

אם אתה מוצא קבלן שיעשה לך גם חלוקה פנימית + תשתית ופרקט, הס"כ אמור לצאת זול יותר , ואיכותי יותר , כי יש תיאום בין הידיים שבונות את הקונסטרוקציה של הגג לאלו שיעשו שם גבס אחר כך, הוא ידע מראש איך לתכנן לעצמו את העבודה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
הגגן

...:arrow:

:lol:

אותי זה הצחיק.

זה מזכיר לי את השאלה עתיקת היומין על הזגג.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם אתה במיקום אסטרטגי, ואתה מסכים כמובן, בקש מהם שישימו לך שלט ענק שלהם על הגג תמורת הנחה.

בחברה הקודמת שעבדתי בה שעשתה גגות, היתה עושה את זה.

אני לא רוצה לכתוב את השם כדי שלא יעלה בגוגל, אבל קראו לה בלי אותיות ניקוד PLGG. מגניב, ככה אין סיכוי שיראו את זה בגוגל.

פורסם

יש באיזור התעשייה ביהוד מישהו שעושה רעפי פח זולים וטובים. בדוק אצלו לגבי בעל מקצוע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עכשיו נוספה בעיה חדשה

איש מקצוע אמר לי , שאם אני רוצה להשתמש בגג למטרת מגורים , עלי לבנות גג אגדים - שהוא גג שבו החלל הפנימי ריק מניצבים , אבל מחירו 350 שח למטר

לטענתו , בניית גג אגדים תאפשר ניצול מירבי של החלל הפנימי , כי כל הניצבים יהיו בצדדים

מישהו מכיר ?

אוהבים אותך פולי.

פורסם

מישהו כבר התייחס לזה בתחלת השרשור. הנה, פה:

כמו כן חלל שמנוצל למגורים יהיה עם מינימום עמודים בקונסטרוקציה, דבר שמאלץ להגדיל את גובה הקורות, מייקר אותן ומסרבל את העבודה.

.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...