Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני מחפש מחשב נייד של HP מדגם pavillion 9750ej.

הלכתי לבאג, אין במלאי, הלכתי לבסט ביי, גם שם נגמר.

אני חייל ולכן לחפש כל הסופ"ש בחנויות זה קצת בעייתי (במקרה אני במיוחדת והיה לי זמן היום).

בכל מקרה, אם מישהו פה מתעסק בזה ויודע איפה אפשר למצוא את הדגם באיזור רחובות (גם ראשון זה טוב או אשדוד..), אני אשמח לשמוע.

שבוע הבא כשאגיע הבייתה שוב אעשה טלפונים לכמה חנויות מחשבים בעיר.

אשמח לכל המלצה.

לחילופין, אם תוכלו להמליץ לי על דגם 17 אינץ' ברמת הביצועים של ה9750 ובאותו מחיר (בוא נגיד איזור ה5500-6000 לא יותר).

אני אשמח.

אבל חשוב לי שיהיה דגם מאד אמין, כי אין זמן להתעסק עם תקלות, ההורים שלי בטח שלא מבינים בזה והמחשב הוא בשבילם (אני בצבא מנותק מהעולם לחצי שנה הקרובה).

למה 17 אגב? כי זה לבית נטו, ואין מקום למחשב שולחני רגיל.

** אני בצבא ולכן לא אוכל לכתוב לכם כנראה אבל כן אוכל לקרוא דרך הפלאפון!

אז תודה על כל תגובה!

דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני חושב ש9940 הוא הדגם החדש שהחליף את הדגם שאתה מחפש.

מדובר במכונה חזקה מאוד מבחינת מפרט,לא ממש יכול להמליץ על ניידים של HP בגלל הנייד שלי שמת אחרי פחות משנתיים וצריך להחליף את הלוח

פורסם

דני, בתור בעל ניסיון רב עם מחשבי HP (ולא רק ניידים), עצתי לך היא לרדת מהרעיון.

ישנן מספיק אופציות עדיפות מבית דל, טושיבה ו-LG שיתנו לך תמורה טובה יותר עבור

הכסף, יהנו משירות טוב יותר (במידת הצורך) ובעיקר יפגינו אמינות ויציבות גבוהה יותר.

פורסם

טוב מצאתי דרך להגיב. 9940 עולה הרבה יותר ממה שהקצבתי לעצמי! ודריש. תמליץ לי על דגם ספציפי בתקציב ובמפרט דומה..

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פרט מה הדרישות מהמחשב ואולי יוכלו להמליץ לך על משהו מתאים. אם ההורים רק גולשים באינטרנט ומתעסקים באופיס, אין טעם לקנות מחשב רב עוצמה לשימושים מהסוג הזה.

מניסיון אגב, ה 15.4" עושה עבודה מצויינת גם בבית (יש לי 2 ניידים בבית עם מסכים בגודל הזה) והעיניים לא מתעייפות גם אחרי הרבה זמן מול המחשב, כך שההתעקשות על 17" יכולה להתעדן מעט.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

קוברה,

מדבריו בתגובה ראשונה עולה שלניידות אין משמעות כי זה הולך להיות מחשב בייתי בלבד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בסופו של דבר גם אני הולך להשתמש במחשב הזה.

ואם הייתם טורחים לגגל את הדגם עליו דיברתי הייתם רואים מה אני מחפש. הדגם הזה התאים לי בול ואני מחפש משהו עם מפרט דומה. ניתן להתגמש אולי ל15.4...

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל הדגמים של יצרנים אחרים עדיין לא עם מעבדים וזכרון מעודכנים

לפחות ממה שאני מצאתי בארץ

אולי המחשב הזה יכול לבוא בחשבון אבל הוא 15.4

dv5-1060ej

במחשבים החדשים של HP מגיעים עם שנתיים אחריות,השאלה אם תצטרך אותה,אין שום הבטחה לאמינות באף אחד מהמחשבים הניידים של אף יצרן

פורסם

1. יש מחשבים שולחניים נייחים קטנטנים. לא חייבים מפלצות למיניהן.

2. אם כבר אתה סגור 100% על מחשב נייד ואתה רוצה לשלם פי 3 בערך על מחשב בעל ביצועים זהים, שלא ניתן לשדרגו, אז אל תקנה 15" עכשיו שכל העולם עובר למסכי 20"++. אפילו מסך 17" למחשב רגיל לא ניתן למצוא יותר.

3. עשיתי חיפוש ב-ZAP וראיתי כמה דגמים דומים פחות או יותר ל-9450, במחירים דומים, של SONY וטושיבה. תנסה לבדוק את זה. או להזמין את ה-9450 באינטרנט.

4. אפשר לחבר מסך חיצוני למחשב נייד. מסך 20" מצויין עולה היום סביב ה-1000 שקל.

5. חוזר על עצמי אבל: אתה בטוח שאתה לא רוצה לקנות נייח? תקנה מארז קטן, שולחני, יש כאלו יפים וקטנים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704752.

• תוכן חדש...