Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3612074,00.html

:shock:[/quote

איתמר גם ככה אתה לא שומע בעוצמה {כי אין לך :-)}

רק תסתכלו על התגובות הראשונות: שישימו גם בישראל לעצור את הערסים הבבונים ששומעים מזרחית בקול

מצד אחד זה נכון כי למי לא נמאס לשמוע דיכאון באמצע רמזור, אבל- גם אם אחד מהקהילה פה יסע באיילון או באיזה רמזור עם עוצמה יחסית חזקה(אני לומד כל יום בסביבות ה14 שעות וכשאני מסיים ללמוד הדבר שאני הכי צריך זה נסיעה הבייתה בעוצמה חזקה) יקראו לי בבון(וקראו), למה? כי כל מי שיש לו סאב וופר ושומע חזק הוא ערס בבון.

צריך טיפה יותר מודעות של הציבור בנוגע למערכות רכב .

יאללה שלטי חוצות באיילון : "כי סאבוופר זה לא רק פעיוניר"

מי ששוקל 52 גם נחשב בבון:roll:

הם לא עשו זאת באוסטרליה ובניו יורק בשביל אנשים כמוך, כמוני וכמו עוד כמה..:?

.

אז אין לך ממה לחשוש

טוב אז אני מוכר את הסאבים שלי מי שמעוניין שישלח לי הודעה פרטית

.

.

.

.

.

.

.

.

ימות העולם ואני לא ימכור בגלל איזה רמקול שיקליט אותי :wink:

שמתם לב הבחור שרשם את זה התגובה שישימו גם בישראל לעצור את הערסים הבבונים ששומעים מזרחית בקול הוא משדרות {מגיע לו:-)}whitespace.gif מה קורה אם אתה עובר שם בלי מוזיקה ובלי רעש ובדיוק נופל באיזור קסאם אהה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

חדש חיישנים ברחובות ששולחים דוח הבייתה למי שנשם יותר מנשימה אחת ב 3 שניות ,מה נסגר?:x

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם
והנה מצאו עוד דרך להרוס לאנשים את הכיף שלהם

מסכים עם זה למחצה, אומנם זה כיף של אנשים אבל ב4 בבוקר גם אתה לא רוצה שרכב כמו של אלי(elik0) יעמוד לך מתחת לחלון עם מערכת פועלת.

יש בזה הרבה מן ההגיון , מי שרוצה לפוצץ עוצמות מוזמן לעשות זאת במקום שהוא אכן לא מפריע לאף אחד.

גם אם הוא שומע את נורה ג'ונס בגרסה אקוסטית בשילוב חוליו אגלסיאס מהתחת- אם הוא יעמוד לי מתחת לחלון ב2-3-4-5 לפנות בוקר או יותר מכמה דקות בשעות אחרות- הוא יקבל חביתה דרך הסאן-רוף.

under construction..

פורסם

ניר, אתה מחלק חביתות? ב 3\4 בבוקר אני בדיוק מתעורר להכין חביתה, מקושקשת 4 ביצים בשבילי בבקשה:)

אל תכניסו אותי לנושא :p אני לא דוגמא טובה

אני הולך לישון ב 11, ואם אני רוצה לשמוע מוזיקה אני נוסע למקום נידח, נדיר שאני מתחת לאיזור מגורים באמצע הלילה.

בצהריים מצד שני.. :)

חוק מטופש

בדיוק כמו שאני מתקרב לרמזור , עד הרמזור אני נותן בראש, מפציץ בבאס, איך שאני מגיע לרמזור אני מנמיך את המערכת כמעט ל 0 ורואה את המכוניות מסביבי מחפשות מה קרה הרגע וכל הנהגים בפרצוף של "מה זה היה???"

אז גם אני עושה כמוהם ומחפש סביבי מה קרה הרגע!!?? :)

מטופש - אני יודע, אבל מצחיק.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...