Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכב שלי עמד כל הקיץ במגרש במרכז הארץ בשמש, ולכן הדשבורד לא ממש מבריק. ברצוני להבריק אותו ע"י ריסוס בספריי להברקה הצהוב של STP, אך אמרו לי שלא מומלץ לעשות זאת ברכב חדש, אלא להשתמש במגבונים על בסיס מים שאפשר לרכוש בכל סופר.

אז החלטתי לפנות אליכם: איך ניתן להבריק את הדשבורד? האם אכן לא מומלץ להשתמש בספריי? אם לא, על מה אתם ממליצים כדי להבריק את הדשבורד? האם להשתמש בסתם מטלית חדשה ולחה? כל עצה תתקבל בברכה.

תודה מראש,

גיא.

פורסם

אם אתה מדבר על הפביה, אז גם לנו יש חדשה ואצלנו היה בסדר גמור הדשבורד ועדיין הברקתי אותו באמצעות הספריי הצהוב, הכול תקין ומבריק.

פורסם

אתה צריך משחה (שומנית משהו) ל-וירט/WURTH יש ,אבל הם מפיצים דרך סוכנים למוסכים (של ב.מ.וו) במיכלים של ליטר במחיר של 150 ש"ח.

אם יש משחה לשוק הפרטי ברמה של וירט אשמח לשמוע.

פורסם
שלום לכולם

הרכב שלי עמד כל הקיץ במגרש במרכז הארץ בשמש, ולכן הדשבורד לא ממש מבריק. ברצוני להבריק אותו ע"י ריסוס בספריי להברקה הצהוב של STP, אך אמרו לי שלא מומלץ לעשות זאת ברכב חדש, אלא להשתמש במגבונים על בסיס מים שאפשר לרכוש בכל סופר.

אז החלטתי לפנות אליכם: איך ניתן להבריק את הדשבורד? האם אכן לא מומלץ להשתמש בספריי? אם לא, על מה אתם ממליצים כדי להבריק את הדשבורד? האם להשתמש בסתם מטלית חדשה ולחה? כל עצה תתקבל בברכה.

תודה מראש,

גיא.

אמרו לך נכון. הברקת הדשבורד גורמת להשתקפות חזקה באור שמש וזה עלול לפגוע בראוּת ובבטיחות כפועל יוצא מכך. מגבונים לחים הם הפתרון המועדף ואין צורך בשום דבר מעבר לזה.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

חומר מעולה להברקה והגנה של הדש בורד ושאר פלסטיקים, הוא ARMORALL DASHBOARD&TRIM GEL.

לאומת ספריים, הוא לא משאיר על החלקים שמן שלא נעים למגע. החלקים יהיו ייבשים ויהיה להם מראה חדש.

משתמש בחומר הזה כעשרה חודשים ומרוצה מהתוצאות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בדרך כלל רכבים חדשים מנקים את הדשבורד בג'ילדה רטובה

אם ממש אתה רוצה שיבריק אז שים סקיי נוזלי צבע לבן מה שיש בשטיפות אבל לא מומלץ כי זה שומני מדי .

אני את הדשבורד שלי מנקה עם ג'ילדה.

Subaru Impreza 2.0R AWD

פורסם

אין שום בעיה להשתמש בחומר הצהוב של STP, הוא מצויין,משאיר שכבת מגן ונותן מראה נהדר. העניין הוא שהכל זה שאלה של מינון. שים שכבה דקה ועדינה, נגב עם מטלית כך שתישאר שכבה דקה ואל תשפוך חצי קופסא כדי שהכל ייראה רטוב באופן תמידי ויישתקף בלילה, זה הכל. תתחדש דא"ג. :lol:

פורסם

גם אני ממליץ על ARMORALL. בצבא אנחנו משתמשים בו על מנת לשמור על צינורות וכבלי גומי שרצים על הסיפון וחשופים לפגעי מזג האויר ולמלח.

בבית משתמשים בו לשמירה על הפלסטיקה ברכב. הוא אומנם מבריק קצת פחות מספריי סקאיי,אבל שומר על הפלסטיקים ונותן להם מראה חדש.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
אם אתה מדבר על הפביה, אז גם לנו יש חדשה ואצלנו היה בסדר גמור הדשבורד ועדיין הברקתי אותו באמצעות הספריי הצהוב, הכול תקין ומבריק.

גם אצלי הכל תקין, פשוט אני רוצה שהוא יבריק עוד יותר. הברקת את החלק שיותר קרוב לשמשה גם עם הספריי? זה חלק מחוספס, לא קרה כלום?

פורסם

אני שם סקיי זול (3 בקבוקים ב30 שקל) של אמריקן איגל בד"כ

הפלסטיקים מחוץ לרכב נשמרים מצויין ובתוך הרכב אני שם בכמות נדיבה במיוחד אך ורק פעם בחודש ואולי פחות לפי הצורך

אחרי זמן מסויים זה נדבק ונהיה שכבה מבריקה כזו ואז אתה מוצא את עצמך מעביר מגבון מטבח (נייר טואלט ענק כזה) לח וזהו.

שים לב שאת ניקוי החלונות ברכב תשאיר לאחרי הסקיי כי הוא מטנף אותם

כל התכשירים של ARMORALL פנטסטיים ומומלצים אחד אחד. (בלי קשר)

איש חכם אמר : "אני לא עשיר כדי לקנות משהו זול"...

פורסם
אני ממליץ לך לנסות במקום נסתר תחילה שלא נראה לעין ורק אחר כל להחליט עם לעשות את כל המשטח

+1

הרבה חומרים לניקוי לוחות מכוונית עלולים לגרום לפגיעות בשכבת הצבע של חלקי הפלסטיק. מציע לקרוא ולבצע את ההנחיות של היצרן לגבי ניקוי חלקים אלו בספר הרכב.

• תוכן חדש...