Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה, אני רוצה להתחיל ללמוד נהיגה ואני רוצה לדעת כמה פרטים : כמה עולה שיעור ממוצע באזור ראשל"צ ל-40 ו-45 דקות והאם יש לכם המלצות על מורים טובים?

תודה מראש

פורסם

אם אתה רוצה, אני אתן לך טלפון של מישהו שמלמד בעיקר בחולון ( בגלל שזה המיקום העיקרי של הטסטים ) אבל הוא אוסף בלי בעיה מראשון ובת ים...

מלמד על BMW סידרה 3 דיי חדשה ( 2007 לדעתי ), בזמנו שאני למדתי איתו ( חצי שנה בערך ) עלה 100 ש"ח לשיעור ( 40 דקות ).

בית ספר לנהיגה "איציק סלע".

בתקופה שאני למדתי, הייתי קובע שיעורים שבועיים מראש, בלתי אפשרי לקבוע מהיום להיום ( כמעט בלתי אפשרי, לפעמים יש ביטולים וכאלו, אבל אני רציתי לשעות קבועות שיתאימו לי )

אחלה מורה, אחלה בנאדם.

לגבי שאר המחירים באיזור, אני הבנתי מחברים שלומדים נהיגה שהם משלמים בין 80-90 שקלים לשיעור ( גם כן של 40 דקות ).

פורסם

שמשון קזז, בית ספר "הילוך ראשון" - מורה מצויין ומשעשע (ובמקרה אבא של חבר טוב שלי).

לצערי אין לי את המספר שלו (עברו שנתיים +), אבל תנסה למצוא בדפי זהב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני יכול לתת לך מספרים של שלל מורים טובים.

בתור אחד שעבר מספר לא מבוטל של מורים, יש רק אחד שאני ממליץ עליו, אמיר.

מורה צעיר, מצחיק והכי חשוב טוב אם לא ת-ו-ת-ח.

כרגע אין לי את המספר אי אעדכן אותך מחר.

יש לו יונדאי אלנטרה לבנה, גיר רגיל כמובן, רק חוויות טובות אני זוכר ממנו.

הוא סובלני, מצחיק ואכפת לו מכל תלמיד ותלמיד.

בית ספר לנהיגה "איציק סלע".

הנסיון שלי איתו הוא די מר, אני יכול לומר אפילו ממש גרוע, בכל אופן, אישית, לא הייתי ממליץ עליו לאף אחד.

אני בטוח שנהנהת בכל אותם השיעורים שהוא לא ירד מהטלפון, ופשוט שם עליך קצוץ.

וגם בכל הפעמים שהוא דיבר על כוסיות, ועל איך הוא היה מז*** אותם.

המורה הזה פשוט חתיכת אידיוט וולגרי, שלמרות גילו המתקדם הוא אינו בוחל מילים.

יש לי עוד הרבה ביקורת עליו, אם אתה רוצה לשמוע אני אספר לך בפרטי, תגיד לי אתה אם זה נכון או לא.

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם
הנסיון שלי איתו הוא די מר, אני יכול לומר אפילו ממש גרוע, בכל אופן, אישית, לא הייתי ממליץ עליו לאף אחד.

אני בטוח שנהנהת בכל אותם השיעורים שהוא לא ירד מהטלפון, ופשוט שם עליך קצוץ.

וגם בכל הפעמים שהוא דיבר על כוסיות, ועל איך הוא היה מז*** אותם.

המורה הזה פשוט חתיכת אידיוט וולגרי, שלמרות גילו המתקדם הוא אינו בוחל מילים.

יש לי עוד הרבה ביקורת עליו, אם אתה רוצה לשמוע אני אספר לך בפרטי, תגיד לי אתה אם זה נכון או לא.

נתחיל מזה שרוב הדברים שאתה אומר נכונים ( למרות גילו המתקדם, ולמרות העובדה שיש לו אישה וילדים, אני בטוח ב 100000% שהוא בוגד בה ).

בנוגע לטלפון, איתי היו כמה טלפונים ( כמו עם כל אחד ), ותמיד הוא תיקן אותי איפה שצריך.

לי אין תלונות בנוגע לעבודה שהוא עשה איתי, את העבודה עצמה ( לימוד נהיגה ) הוא עשה טוב מאוד.

אני בעצמי ראיתי כמה פעמים תלמידים חדשים שהגיעו ממורים אחרים, וזה היה רע...

בקיצור, אולי אני אחזור מהמילים הקודמות שלי של "אחלה בנאדם", אבל עדיין נשאר על מורה טוב.

אה, ויהיה נחמד אם סתם תשלח לי פרטי עם מה אתה חושב, זה מעניין.

פורסם
כשאתם תשבו במכונית 12 שעות בים ותתחילו להראות כמו אחת, גם אתם תדברו על כוסיות וכמה אתם רוצים לז**ן אותם 8)

המורה שאני דיברתי עליו יושב יותר מ 12 שעות ביום במכונית.

מ 5-6 בבוקר עד 7-8 בערב.

כן, יש בזה גם משהו משעמם, אבל בוא נגיד שצריך להיות גם גבול.

ואני גם אמשיך מזה שכל תלמידה שמגיעה אליו, מקבלת כמה ליטופים ביד, אם אני הייתי בת, הייתי שולח לו איזה כאפה...

פורסם

כמה אתה צודק, אני גם ראיתי את זה כמה פעמים, איך הוא ניהיה חברותי מדיי עם בנות שעברו טסט.

הוא מורה עוד בסדר, היו לי יותר גרועים, אבל הבימר מחפה על הכל, פשוט תענוג.

בכל אופן, המורה שהמלצתי עליו קוראים לו אמיר וזה המספר שלו 0548155571.

אחלה מורה ובן-אדם.

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

• תוכן חדש...