Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בתוך עמך אתה חי, זו המדינה וזה מה שיש, עם זה צריך להתמודד.

מה שנכון נכון. בשורה התחתונה - לאף אחד לא אכפת.

על נזקים כספיים גדולים הרבה יותר נסגרו תיקים "מחוסר עניין לציבור".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 389
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה שנכון נכון. בשורה התחתונה - לאף אחד לא אכפת.

על נזקים כספיים גדולים הרבה יותר נסגרו תיקים "מחוסר עניין לציבור".

וזו בדיוק הכוונה שלי, שלאף אחד זה לא יזיז כול הבלאגן והשטויות שמייעצים לעשות פה.

לדעתי כול שופט ייזרוק את התיק הזה מכול המדרגות, זה בלאגן לא סביר על דבר כזה.

פורסם

מה הבעיה לקחת כמה חברי פורום שגרים במרכז וכל יום לשלוח אחד או שניים בשעות שונות שיגיעו עם האוטו ויגידו לבעל המוסך "בגלל שאתם עושים את זה, החלטתי לוותר על הטיפול אצלכם"?

אחרי שהם יראו שהם איבדו 10 לקוחות, ואפילו כאלו שבאו במיוחד כדי להודיע שהם לא יטפלו ברכב אצלם, הם יפסיקו עם זה.

פורסם
המשפט האחרון שלך - וואוו איזה גבר אתה! כפיים כולם!

מצטער, אני אלרגי לאנשים שחיים באשליות שהם יצליחו לשנות את העולם.

גם אחרי ההפגנות יוקר המחיה נשאר ואף עלה, מחיר הקוטג׳ אולי ירד, זה הישג, השאר בינתיים רק עולה.

בתוך עמך אתה חי, זו המדינה וזה מה שיש, עם זה צריך להתמודד.

אגב - אם רק נדמה פה למישהו שהוא יצליח בדרך כזו או אחרת לשנות את דרך הפעולה של כלל המוסכים בארץ אז לצערי אני חייב לבשר לו ללחוץ על stop בסרט שהוא חי בו, לצערנו מוסכניקים יישארו מוסכניקים

וגם במוסכים הכי מומלצים פה בפורום הדביקו לי מדבקות על פח הרכב עם פרסומת מבלי לשאול אותי לשניה אחת.

תמשיך לחיות ככה ולאכול כאפות, אני בינתיים הצלחתי למנוע מכמה וכמה חברות הרבה יותר מבוססות ממוסך כזה או אחר לדרוך עליי, ואני את הכסף שלי קיבלתי עם תוספת פיצוי.

אל תבוא בטענות כשיס ישברו לך רעפים כשהם יתקינו לך צלחת לווין, אני מרחם על אנשים כמוך, כל החיים תהיה שפוף ותכנע למרות של עבריינים כאלה או אחרים.

בהצלחה לך עם זה, רק אל תחשוב שזה לרגע קשור ל"בתוך עמך אתה חי", זה אומר שאם אתה ערבי-ישראלי זה סבבה לרצוח את אחותך כי יש לה חבר ולא צריך להגיע לבית משפט?

ואח"כ לא מבינים איך מדינת ישראל הגיעה לבור התחתית שהיא נמצאת בו כיום, בגלל אנשים כמוך ואנשים שמנצלים אנשים כמוך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם יש לך זמן פנוי והמון כסף למאבקים חברתיים אז לבריאות. אתה רק תועיל לחברה.

מרביתנו לא מסוגלים לנהל תביעה נגד מוסך מורשה שכנראה מעסיק יועצים משפטיים "כבדים".

החכמה האמיתית בחברה בה אנו חיים זה לא לנקום בחברות ענק שדרכו עליך אלא לדעת איך לא לתת להם מלכתחילה לדרוך עליך. זה לא קל.

לדעתי המצב בישראל רקוב בצורה כזו שאי אפשר לתקן אותו. יותר מדי דורות שגדלו על חינוך לצרות אופקים. אנשים מתנהגים בצורה מטומטמת בלי לדעת למה. צריך לזרוק לפח ולהתחיל מחדש.

פורסם

פיי איזה גבר א-ת-ה! טירוף!

אויי כולי שבר כלי, נעלבתי קשות, מפליא איך אנשים כמוך מגיבים כשקצת לא מסכימים עם הדעות שלהם.

גיבור אחרי מקלדת.

שמענו על אנשים כמוך, תתקדם, תמשיך לחפור באינטרנט.

אין לך מושג מי אני ומה אני עושה, הדבר היחיד שרשמתי זה שאני לא רואה סיבה והצדקה לכול הרעש והבלאגן, והאיומים והמשפטים על פאקינג 2 חורים בטמבון, שאפילו לא רואים.

אבל כניראה אתה הפסיכולוג המופלא בתבל, שמצליח לאבחן דרך מסך ומתוך 2 מילים, אישיות שלמה, תגלה לי את הסוד, תחסוך לי את התואר.

פה נגמרת ההתנצחות הילדותית והאידיוטית איתך, לריב עם ילדים ברמה של גנון סיימתי מזמן. אתה מוזמן להמשיך לכתוב לגופו של כותב ולא של עניין, ולהתנהג כמו בבון מנופח בגן חיות, אבל לא תזכה לתגובה נוספת ממני בנושא הנ״ל, אם אתה חי באשליה שתצליח לשנות את העולם, איפה שרבים וטובים ממך נכשלו כישלון חרוץ, שיבושם לך, בהצלחה עם זה.

לגופו של עניין - אני לא רואה את עצמי מרים רעש ובלאגן על נזק כזה מזערי, שוב(!) במיוחד כשלא רואים אותו, כול פתיחת דלת אקראית יכולה לגרום נזק גדול פי כמה.

פשוט לא לחזור למוסך הזה וחלאס חפירות, להסביר להם שהפסידו אותך כלקוח (בוודאות לא ידגדג להם את קצה האצבע), ושלום על ישראל.

פורסם
עדכון אחרון ודי:

השבוע שוחחתי בטלפון עם מנכ"ל איגוד המוסכים - מר אריה אשד.

רציתי להבין מה עמדת האיגוד לגבי פעולות פרסומיות כאלו של מוסכים, שבמהלכן יכול (ולפעמים) להגרם נזק לרכב או שנקדחים חורים בטמבון, הדבקות וכד'.

דבר ראשון, אני מעריך את העובדה שמצא לנכון לדבר איתי באופן אישי.

מצד שני:

בקצרה ובעדינות, מר אשד חזר על הדברים שכתבו לי במכתבם ואמר לי מפורשות - מבחינתם, קדיחת חור בטמבון והדבקת מדבקות פרסום הם אותו דבר.

אין להם שום כוונה לעשות משהו בעניין זה ואינם חושבים שזוהי בעיה, מכיוון שכל עוד המוסך פועל באופן חוקי (תולה שלט) אזי כל נזק הוא עניין שבין הלקוח למוסך. (כלומר, הבעיה היא שלי - שלא הבחנתי באותו שלט).

לסיכום, איגוד המוסכים סבור שהנושא הוא פעוט והפנייה שלי מעט קנטרנית (בזו הלשון).

הסכמנו שלא להסכים, וחבל לי מאוד שזוהי עמדת האיגוד.

לדעתי, בהחלטתם לא להתערב הם נותנים יד למוסכים לעשות דברים על דעת עצמם - היום מדובר במדבקה על הלוחית, ומחר תוספות ושינויים על דעת עצמם.

זהו, נשברתי סופית.

צדק מי שאמר שאנחנו חיים במדינה שבה כל אחד צריך לדאוג לתחת של עצמו ולצאת מנקודת הנחה שדופקים אותו.

כפי שכתבתי לך ....

אתה צריך למצוא משרד עורכי דין העוסק בתובענות יצוגיות.

בהנחה שהמוסך מספיק גדול משרד עורכי הדין כבר ימצא דרך לנסח תובענה יצוגית שתעמוד על כמה מאות אלפי שקלים.

על פניו נראה שזה הכלי המתאים לטפל בבעיה כזו.

פורסם
כפי שכתבתי לך ....

בהנחה שהמוסך מספיק גדול משרד עורכי הדין כבר ימצא דרך לנסח תובענה יצוגית שתעמוד על כמה מאות אלפי שקלים.

תודה אבל אני אוותר הפעם. בשבילי זה פשוט לא שווה את האנרגיה

פורסם
אם יש לך זמן פנוי והמון כסף למאבקים חברתיים אז לבריאות. אתה רק תועיל לחברה.

מרביתנו לא מסוגלים לנהל תביעה נגד מוסך מורשה שכנראה מעסיק יועצים משפטיים "כבדים".

החכמה האמיתית בחברה בה אנו חיים זה לא לנקום בחברות ענק שדרכו עליך אלא לדעת איך לא לתת להם מלכתחילה לדרוך עליך. זה לא קל.

לדעתי המצב בישראל רקוב בצורה כזו שאי אפשר לתקן אותו. יותר מדי דורות שגדלו על חינוך לצרות אופקים. אנשים מתנהגים בצורה מטומטמת בלי לדעת למה. צריך לזרוק לפח ולהתחיל מחדש.

בכל המאבקים שלי עד היום לא הוצאתי אפילו שקל, את התמורה בהחלט קיבלתי, וזה היה נגד חברות הרבה הרבה גדולות מאשר מוסך מורשה כזה או אחר.

לא הצריך ממני יותר מדי זמן, וכמו שאמרתי אפילו לא שקל, הכל נעשה באינטרנט ובטלפון.

ובמקרה שלי הם אפילו לא דרכו עליי, רק זלזלו בי.

פיי איזה גבר א-ת-ה! טירוף!

אויי כולי שבר כלי, נעלבתי קשות, מפליא איך אנשים כמוך מגיבים כשקצת לא מסכימים עם הדעות שלהם.

גיבור אחרי מקלדת.

שמענו על אנשים כמוך, תתקדם, תמשיך לחפור באינטרנט.

אין לך מושג מי אני ומה אני עושה, הדבר היחיד שרשמתי זה שאני לא רואה סיבה והצדקה לכול הרעש והבלאגן, והאיומים והמשפטים על פאקינג 2 חורים בטמבון, שאפילו לא רואים.

אבל כניראה אתה הפסיכולוג המופלא בתבל, שמצליח לאבחן דרך מסך ומתוך 2 מילים, אישיות שלמה, תגלה לי את הסוד, תחסוך לי את התואר.

פה נגמרת ההתנצחות הילדותית והאידיוטית איתך, לריב עם ילדים ברמה של גנון סיימתי מזמן. אתה מוזמן להמשיך לכתוב לגופו של כותב ולא של עניין, ולהתנהג כמו בבון מנופח בגן חיות, אבל לא תזכה לתגובה נוספת ממני בנושא הנ״ל, אם אתה חי באשליה שתצליח לשנות את העולם, איפה שרבים וטובים ממך נכשלו כישלון חרוץ, שיבושם לך, בהצלחה עם זה.

לגופו של עניין - אני לא רואה את עצמי מרים רעש ובלאגן על נזק כזה מזערי, שוב(!) במיוחד כשלא רואים אותו, כול פתיחת דלת אקראית יכולה לגרום נזק גדול פי כמה.

פשוט לא לחזור למוסך הזה וחלאס חפירות, להסביר להם שהפסידו אותך כלקוח (בוודאות לא ידגדג להם את קצה האצבע), ושלום על ישראל.

אין לי שמץ של מושג מי אתה, אבל מה שכתבת זה מספיק, הכסף גודל לך על העצים? נולדת עם כפית של זהב בפה? מבחינת מעל ל-1000 שקל לא כולל עבודה לפגוש חדש זה בוטנים? סבבה.

אין לך בעיה שכל נותן שירות יבצע עבירות פליליות ויעשה נזק לרכוש שלך ועוד יטען שזה בסדר?

אם כן כנראה שאתה עדיין ילד ולא מבין את המשמעויות תחזור אחרי שתתבגר (וזה לא קשור לגיל).

אני כותב לגופו של כותב? תקרא את השרשור ותקרא את התגובות שלך, חוץ מלהגיד "אבל זה לא שווה לבזבז על זה 5 דקות של כתיבת מכתב ושליחה במייל" אתה לא כתבת שום דבר, בזבוז של בתים בשרת, וכתיבה לגופו של כותב זה לא "אתה כנראה פסיכולוג, אתה גבר גבר, אתה ואתה ואתה...", מי כותב לגופו של כותב כאן?

אולי אני נאיבי, אבל עד היום אני הצלחתי בדברים כאלה אבל הרבה פחות חמורים מצד החברה, ללא הוצאה של שקל מצידי, והשקעת הזמן מצידי הייתה פחות מחצי שעה, וזה עם חברות הרבה יותר גדולות שמעסיקות במשרה מלאה עורכי דין ויועצים משפטיים.

נזק מזערי? כמה עולה פגוש חדש לרכב חדש כולל עבודה אתה יודע?

זה רכב חדש מהחברה! עבר השחתה במוסך מורשה של היבואן!

הנזק הזה הוא הרבה יותר מכמה עשרות שקלים, זה יותר מאלף שקל ועם עבודה ואולי צביעה זה יכול להגיע גם לאלפיים, ועוד לא דיברנו בכלל על זה שבכל בדיקה לפני מכירה יראו החלפת פגוש, לך תסביר להם שמישהו פשוט לקח מברגה וקדח לך ברגים לתוך הפגוש. לכל קונה זה מדליק נורה אדומה מהבהבת שהרכב עבר תאונה והחלפת פגוש.

אבל כל זה כסף קטן בשבילך, שלא נטריד חלילה את מנוחתך בשביל פחות ממאה אלף שקל.

כפי שכתבתי לך ....

אין צורך בתביעה ייצוגית, ואין צורך בתביעה כלל כרגע. האיום בתביעה יכול לעשות את העבודה לא פחות טוב.

תודה אבל אני אוותר הפעם. בשבילי זה פשוט לא שווה את האנרגיה

של לכתוב מכתב עם טענות שכבר כתבתי לאורך ורוחב השרשור ואיום שאם לא יתוקן הנזק אתה שומר לעצמך את הזכות לתבוע אותם עבור הנזק והוצאות נלוות (ירידת ערך, הוצאות משפט, אובדן ימי עבודה).

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לשלוח איומים לכל העולם ואישתו בחינם זה דבר אחד. לממש אותם ולהתיצב בבית המשפט זה כבר משהו אחר.

פורסם

אם יש לך בסיס טוב לאיום שלך, אתה כנראה לא תצטרך לממש אותו, אבל אני הייתי מוכן גם למקרה שבו הייתי כן צריך לממש אותו.

אבל זה לשים את העגלה לפני הסוסים, מה גם ששופט לא יראה בעין יפה מישהו שפשוט מגיש תביעה ללא מסמך שמאיים להגיש תביעה ולתת לצד הנתבע הזדמנות לתקן את דרכיו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השופט כנראה גם לא יראה בעין יפה תביעה שתיחשב בעיניו לקטנונית.

אישית אני לא רואה את זה כקטנוניות, מבחינתי מדובר בנזק של 4 ספרות לרכב חדש. השאלה היא מה יחשוב על זה השופט.

פורסם

מדובר על נזק של 4 ספרות לפני שאתה מחשיב ירידת ערך כי בכל בדיקה לפני קנייה יהיה כתוב החלפת פגוש - חשד לתאונה, וזה בהנחה שבוצע רק על פגוש אחד!

זה קטנוני? לתבוע על 100 שקל זה קטנוני, לתבוע על 4 ספרות במינימום של המינימום זה אפילו לא קרוב לקטנוני, אל תשכח שבבית המשפט לתביעות קטנות הסכום המקסימלי לתביעה הוא באיזור 18 אלף

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון, אבל לא מדובר בנזק שמחייב החלפת פגוש. על נזק של 2 חורים תמיד יוכלו לטעון שהדרישה להחלפת הפגוש מוגזמת כי אפשר לתקן את זה. במקרה כזה לא מחליפים את הפגוש ויש לבעל הרכב הסבר הגיוני לתיקון ככה שערך הרכב לא יורד אוטומטית. זה שבעל הרכב בוחר לא להתפשר ולקבל פגוש חדש (ולדעתי זה מוצדק) יכול להיתפס כסוג של קטנוניות.

תמיד יהיה להם מה להגיד נגד.

• תוכן חדש...