Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התוכנה של התכנון תיבות לא עובדת לי:roll: וגם אני לא מבין בזה כלום:?

 

אלו הנתונים

thpix.gif

12312312qg4.jpg

 

תודה! :)

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

יש אבל ההמלצה היא עם פורט עגול ואני לא מוצא צינור באותו קוטר

אז אני צריך לעשות פורט ממחיצת MDF ולזה אין המלצה

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

לפי מה שנותן תוכנה מומלץ לעשות לפי מידות של יצרן . אני לא ממליץ לך לשנות אותה , מהשה שאפשרי לעשות , תעשה תיבה 10 ליטר יותר ואחר כך תשחק עם נפח .

פורסם

דבר ראשון, אני חושב שצינור של 3 אינטש אמור להיות דבר זמין. איפה חיפשת? בחומרי בניין אתה אמור למצוא דבר כזה.

 

דבר שני, אם אתה רוצה לעשות את הפורט בצורה מרובעת, משולשת או מתומנת, אתה צריך בסך הכל לעשות חשבון מה נפח הפורט. יש לך את המידות של הקוטר והאורך. אתה יכול להיעזר בלינק הבא לחישוב הנפח. עכשיו כשאתה יודע מהו הנפח המומלץ של הפורט, אתה יכול לעשות פורט מרובע כמו שאתה רוצה, ששם כבר קל יותר לחשב את הנפח.

×
×
  • תוכן חדש...