Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא קשור למפתחות, אתה יכול לשים את זה בנפרד מהמפתח (מי יקשר שלט שנראה כמו מחזיק מפתחות לעניין הזה?)

חוץ מזה, רצוי להחביא את המפתחות בבית כשלא נמצאים או בלילה כשישנים, פעולה פשוטה שעוזרת כמעט 100 אחוז נגד גניבת המפתח מהבית.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תבצע חיפוש בפורום, לא חסרים סיפורים על רכבים שנגנבו כי המשטרה "לא נמצאת באיזור".:evil:

אני בכלל הייתי מתקין מערכת שברגע שגונבים את הרכב הרכב מתחיל לצפור,מוזיקה פול ווליום,אורות מהבהים כמו דיסקו ואם זה סיטרואן עם מערכבת מתלים הידרו-אקטיבית (או רכב בעל מתלי אוויר) שהוא יתחיל גם לרקוד.

אולי ככה זה ירתיע את הגנבים.

פורסם

מה עם מערכת שמורידה אחורה לגמרי את משענת הגב של כיסא הנהג ומקרבת את הכיסא עד הסוף קדימה?

ניסיתם אי פעם לנהוג בלי תמיכה לגב? זה בלתי אפשרי.

או אולי מערכת שמנתקת את ההגה מהגלגלים?

ברכבים עם הגה חשמלי זה קל מאוד.

מה עם מערכת שמדליקה פרוג'קטור בתוך הדשבורד לכיוון כיסא הנהג ולא מאפשרת לא לראות שום דבר?

אם ישימו את כל הדברים האלו, פלוס מערכת שעושה רעש בלתי סביר לתוך האוטו כדי לשגע את הגנב, יהיה ממש קשה לגנוב רכבים.

(ברור לי שזה לא עוזר ל100% מהמקרים אבל זה יעשה המון בעיות לגנבים, ואני רציני לחלוטין)

פורסם

ימצאו כבר דרך לנטרל את כל זה...

פנס אפשר לשבור, בלי משענת אפשר להסתדר, ובשביל הרעש אפשר לשים אוזניות שאוטמות רעש...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

מה יקרה עם ה"פרנקוס-אלארם" תתקלקל ותופעל על הנהג באמצע כביש החוף על 120 קמ"ש? על זה חשבתם?

אני בכלל בעד הפטנט שהוצג ברובוקופ 2, אבל הסיכון שזה יופעל עליך בטעות גדול מדיי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה יכול לחשוב באותה צורה מה יקרה אם בטעות תיפתח עליך כרית אויר ב-120 קמ"ש בכביש החוף (מבלי שעשית תאונה).

פורסם

אחרי שגנב שבר לי את החלון כדי להכנס לרכב, ריסק את הדשבורד בשביל לנטרל את האיתוראן וחיבל במערכת החשמל כדי להניע את הרכב,

אני מעדיף שהוא פשוט יסע עם הרכב בתקווה לא לראות את הרכב הזה לעולם.

כי במידה והוא לא יצליח לגנוב אותו, הוא גם ימשיך לקרוע את הריפוד, לשבור את שאר החלונות/שמשות ואולי אפילו יגרום נזק לצבע/פח של הרכב. סתם ככה, מתסכול.

מנסיון עבר של חבר עם סיאט איביזה מסכנה ויותר מידי מערכות נגד גניבה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...