Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני קצת יותר משנה התיחלה אצלי באוטו (רנו קנגו 1.9, שנת 2000) נזילה ממשאבת הזרקה. הרכב היה אז עם 230 אלף ק"מ.

המשאבה שופצה, בעלות של כ 2500 ש"ח (כולל פירוק והרכבה).

הייתי בסה"כ מרוצה מהשיפוץ, המנוע עבד עגול, הניע בנגיעה, צריכת דלק לא השתנתה.

היום המשאבה נוזלת שוב. הנזילה, עד כמה שאפשר לראות, היא מהציר של מקדם הזרקה של המזגן (מגביר טורים).

הקילומטרז' היום הוא 294 אלף, כלומר השיפוץ "החזיק" פחות מ 65 אלף ק"מ.

האם זה סביר ?

האם שוב פעם נדרש שיפוץ מלא ?

האם אפשר להסתפק ב"שיפוץ עליון", ללא פירוק המשאבה מהרכב ?

תודה למגיבים.

פורסם

קיים בשוק קיט שיפוץ לנזילה המתוארת ללא פרוק המשאבה אבל התוצאה היא כמו לתת אקמול לחולה סרטן.אין מנוס משיפוץ חוזר הדליפה כמעט תמיד היא פנימית וסביר להניח שהשיפוץ הקודם לא היה יסודי ע'פ הערכת המחיר ששולם.

פורסם

תודה.

לגבי מחיר השיפוץ הקודם - קיבלתי אז הצעות מחיר מכמה מקומות, וההבדלים בין היקר ביותר לזול ביותר היו משהוא כמו 200 ש"ח.

מדובר במשאבה עם כבל "גז" מהדור הישן.

פורסם

מסתובבים בארץ מזה זמן רב קיטי אטמים לתיקון נזילות משאבות הזרקה במחירים מצחיקים מול הקיטים המקוריים של יצרני המשאבות הזרקה.

את ההבדל במחירים הבנת והרגשת עכשיו.

פורסם

טוב, בשיפוץ הקודם לא הלכתי על המחיר הזול ביותר, והשיפוץ נעשה דרך מוסך מורשה קרסו.

כמובן, שהם שלחו את המשאבה למשפץ חיצוני, אבל חשבתי, שהשיפוץ דרך מוסך מורשה יבטיח לי שימוש בחלקים מקוריים, גם אם השיפוץ עצמו מתבתע במקום אחר.

פורסם
סביר להניח שהשיפוץ הקודם לא היה יסודי ע'פ הערכת המחיר ששולם.

OK, כמה אמור לעלות שיפוץ יסודי?

נוח לי לשפץ בטורבו דיזל השרון בנתניה, האם הם מומלצים ?

לפני שנה קיבלתי מהם הצעת מחיר של כ- 1750 ש"ח עבודה + כ 500- 450 פירוק, הרכבה וכיוונים.

לפי מה שאתה אומר, גם זה לא יסוד.

פורסם

בוקר טוב, מקפיץ את השירשור.

הנזילה התחזקה, והיא בעיקר בבקרים, אחרי התנעת מנוע קר.

מפתחי המזגן נושבת רוח עם ריח חזק של סולר וזה בילתי נסבל.

מבקש המלצה למכון דיזל, שישפץ את המשאבה והשיפוץ יחזיק קצת יותר זמן.

איזור בארץ - השרון. בעיקרון אני מסתובב בכל הארץ, אבל אם צריך להשאיר את הרכב לכמה ימים, דרום ומרכז לא מתאימים.

כמו כן, האם יש טעם לבוא בטענות למוסך שעשה לי את התיקון הקודם ? זה היה לפני קצת יותר משנה ו60000 ק"מ.

תודה.

פורסם

יש קיט חליפי לפתרון בעיית נזילות, אם עושים עבודה מדויקת ונקייה זה מחזיק מעמד.

מול מחיר השיפוץ מלא המטורף הייתי מציע לך לנסות את התיקון בשנית.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

משכתי את העיניין הרבה זמן, כי באיזשהוא שלב הנזילה כמעט נעצרה.

אבל השבוע התחיל ממש לטפטף סולר מהמשאבה, גם מהמגביר טורים של המזגן, גם מהגוברניר (של המצערת), וגם מיוניט קידום הזרקה.

היום הכנסתי את האוטו לשיפוץ משאבה, מחיר - 1700 ש"ח שיפוץ, מקדם הזרקה חדש - 420 ש"ח, עבודת פירוק והרכבה - 580 ש"ח, סה"כ 2700 ש"ח לפני מע"מ.

להזכירכם, משאבת הזרקה LUCAS, רגילה עם כבל גז. האם המחיר סביר ?

• תוכן חדש...