Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית אימפרזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, שמח להצטרף!

אני מחפש רכב עד 50K עם דרישה אחת עיקרית: אמינות - אטפל בו בזמן ובמוסך מורשה וחוץ מזה שיעזוב אותי בשקט לכמה שנים :-). כל שהרכב צריך לעשות הוא לקחת אותי לעבודה - נסיעה בעומס של כחצי שעה - הלוך וחזור (יש לנו רכב נוסף - בליסינג). כך שאני מוכן להתפשר על נוחות, מראה, ביצועים, צריכת דלק, גם "שוק" לא מעניין אותי כיוון שאני מתעתד להחזיק בו כמה שנים טובות (כמה שיותר) ואפילו בטיחות זה לא שיקול מכריע (מה כבר יכול לקרות בתוך העיר ב 30 קמ"ש? חוץ מלפגוע בהולך רגל חלילה). בחיפוש שעשיתי בפורום ראיתי שיש פה כמה חסידי ניסן אלמרה, אבל קשה למצא רכב כזה עם מס ק"מ סביר, מצאתי אימפרזה 2003 1600 עם 66000 ק"מ מה דעתכם? רוב ההודעות פה לגבי אימפרזה הם על דיגמי 4X4 וטורבו למיניהם - וגם על עינייני נוחות או ביצועים שאותי פחות מעניינים.

כל עזרה תתקבל בברכה!

קובי

פורסם

כנכה אני עומד להחליף רכב באמצע אוקטובר.

כרגע יש לי סובארו אימפרזה GX 2000 שנת 2005.

אם תסכים לחכות עד שאקבל את הרכב החדש אוכל למכור לך בהרבה פחות מהמחירון.

הרכב מעולה וטופל רק במוסך מורשה כמובן.

טלפון : 054-4645539

לא בשבת בבקשה.

שבת שלום

אליהו

• תוכן חדש...