Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע שככל שהמכונית יותר כבדה יש יותר צריכת דלק.

חשבתי על רעיון פשוט לחיסכון ענק בדלק שאפילו אאודי תעשה 1 ל 15 בעיר אבל לא בטוח שאפשר ליישם.

האם ניתן להוריד משקולות מהרכב שהיצרן שם ברכב ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

לפותח השרשור - מה בדיוק היית מפרק ע"מ לעשות הרכב יותר קל?

(הרי "הכבדת" הרכב, נעשית ע"י הסעת נוסעים, או ציוד ומטען שאנו מניחים ברכב. לעיתים נשאר ציוד מיותר ברכב

ורצוי מידי פעם לבדוק התכולה).

alfa 156 2.5.

פורסם
למה שהיצרן ישים משקולות בכוונה תחילה?

אני חושב שהיצרן שם משקולות בכוונה על מנת לאזן את הרכב בסיבובים.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
אני חושב שהיצרן שם משקולות בכוונה על מנת לאזן את הרכב בסיבובים.

ואתה רוצה לשנות את ההתנהגות של הרכב?

אני מניח שמהנדסים שמו את המשקולות הללו, יש סיבה שהן שם...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

שאלת

האם ניתן להוריד משקולות מהרכב שהיצרן שם ברכב ?

ענית

אני חושב בשביל הסיבובים שהמכונית תהיה מאוזנת

עכשיו כל מה שנשאר לך זה רק לסכם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לפותח השרשור - מה בדיוק היית מפרק ע"מ לעשות הרכב יותר קל?

אתה לא מבין, ברכב מודרני יש המון דברים מיותרים שהיצרן שם, ואפשר לפרק בכמה דקות עבודה...

קח לדוגמא דלתות, מיותר לגמרי.

ומנוע? מי הטיפש שחשב על כזאת משקולת?!

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

רוטנברג - לך תלמד קצת הנדסת רכב לפני שתלך לחפש משקולות באוטו שלך (רמז: אין כאלה).

רמז נוסף: היצרן חייב למקם ברכב חלקים מסויימים, הוא מחלק אותם כך שתהיה חלוקת משקל אופטימלית - יש יצרנים שזה מעניין אותם יותר ויש שפחות - ולכן יש רכבים בעלי התנהגות טובה ויש פחות.

והיציבות בסיבובים זה לא ממשקולות אלא ממערך המתלים של הרכב שבו אני לא מציע לך להתעסק כי יש לך 0 הבנה בנושא.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כמובן שאין משקולות. אתה לא הראשון שעלה על הקונספט של הפחתת משקל, זה נהוג בספורט מוטורי אבל למטרת שיפור ביצועים וזה נעשה בדרכים יותר פרקטיות, למשל החלפת חלקי פח מסויימים בחלקי פיברגלס, הוצאת מערכת המזגן, השתלת דשבורד חדש מינימליסטי וכד'.

פורסם

יצרני רכב לא שמים משקולות ברכב מי אמר לך את השטות הזאת?

בשביל לאזן את הרכב הם מהנדסים שילדה ומערכת מתלים .

במובן מסויים אתה צודק אפשר להוריד הרבה משקל מרכב מודרני אבל וזה אבל ענק הנסיעה תזכיר רכב מלפני 50 שנה לדוגמא

בידוד - המכוניות החדשות שקטות להפליא מבפנים הודות לבידוד בדלתות , תוריד אותו ותרגיש שאתה נוסע בטרקטור רועש

בטיחות - ABS,ESP.BAS ושאר 3 אותיות שמסמנות בטיחות ומיסיפות לא מעט משקל נוותר עליהן , איזורים סופגי אנרגיה ושילדה מחוזקת גם לא צריך בוא נקצץ למינימום שבמנימום של השילדה.

איבזור - לא צריך חלונות חשמל , מזגן , מערכת סטיראו אפשר וכ'ו אפשר לוותר על הכל .

וכמובן שיש עוד לא מעט דברים .

בקיצור הבנת את הנקודה של למה מכוניות מודרניות שוקולות עשרות אחוזים ממכוניות ישנות אתה רוצה להוריד מהמכונית שלך משקל בבקשה רק תתחיל לפרק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...