Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט מה לקנות בעתיד הקרוב

ALPINE 9887

CLARION 785

PIONEER DEH-P880RS

PIONEER DEH-P9850BT

מה אתם אומרים :-) ? ואם אפשר תנמקו למה דווקא מה שבחרתם תודה רבה !

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אממ לא יודע =] לא המליצו לי על ECLIPSE

אבל שמעתי שיש כמה דגמים טובים יותר נכון קראתי בפורומים

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

ראה כול הדגמים האלו ניחשבים לטובים זה כול אחד ומה שאוהב אם אתה יותר בעד פוזה אז זה פיניר ואם יותר איכת זה אלפין וקרלין

דעה שלי אלפין

פורסם

דווקא לפי מה שהסבירו לי הפיונירים מהסדרות האלו הם עומדים עם קלריון ו אלפיין

המכשיר של פיוניר הצבעוני עם הבלוטות' אז הוא קצת יותר פוזה סבבה אבל ה 880 ממש לא הוא נראה רדיו דיסק פשוט

ופוזה אני ממש לא מחפש =] אני מחפש איכות ומכשיר אמין להרבה מאוד זמן

פורסם

http://www.eclipse-web.com/cd/cd7200overviews.html

תבדוק, מכשירים ברמת HI-END אמיתי.

בכל מקרה אני לא חובב פיוניר בכלל, יותר מדי תקלות בכל מה שקשור לגלישת פנאל + תפריטים לא משהו.

הקרב האמיתי לפי דעתי הוא בין ECLIPSE לבין ALPINE.

על הנייר ברמת ה-FEATURES ה-ECLIPSE מנצח.

פורסם

ראיתי שהמליצו על הדגם 7100 ו 7200

ואמרו שהוא משתווה ל 9887 ולקלריון 785

רק שהוא יקר יותר...ולא שווה לקנות כי אני יכול לקבל אותה תמורה בפחות כסף

פורסם

תראה את לא יכול ליקנות מוצר כזה רק על פי המלצות לפי דעתי תילך תראה עם יש בתצוגה או שיש לך אפשרות להריכב לבדיקה תרכיב את המכשירים ששאתה רוצה ואז תראה איך אתה שומע ומה יותר נוח לך לתיפעול וכו'

פורסם

אם אתה מוכן להתפשר על יד שנייה לך על 9855 של ALPINE, או על 7200 MK2 של dannyg.

אחלה מכשירים לא תצטער עליהם זה בטוח.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

ה 7100 ברמה טובה יותר מה 9887 , שלא לדבר על ה7200 , אמנם הרבה גימיקים [גוף נחושת וכו'] אבל כן, הוא יותר טוב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כן אבל ה ECLIPSE עולה 4000 יקר

וכל השאר נעים עד 2900 שקל

פורסם

אין ספק שה-ECLIPSE מתומחר בארץ בצורה מאוד יקרה.

עוד פעם תשקול את כל הדברים, בכל מקרה אם לא ECLIPSE אני ממליץ על ALPINE.

ואתה לא חייב לקנות ב-4000, כמו שראית אני מוכר אחד חדש בהרבה פחות, ואני בטוח שיש עוד כמה בפורום.

פורסם

לפי מה שאני קורא בפורומים של חו"ל הרבה אנשים מתלוננים על כל מיני רעשים שהפיוניר מוציא !

האם זה נכון ?

פורסם

עד כמה שאני יודע אין איתם שום בעיה. כמו שכבר מארו לך לך על יד שניה על אקליפס cd7000 cd7100 cd7200 אין ספק שזה היום ה'מכשירים.

במידה ואתה אל אוהבת את ההמכשירים הנ"ל לך על אלפין.

• תוכן חדש...