Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לקנות יאריס מודל 2003 מפרטי .פלוס מינוס מחירון 60 אלף

לאחרונה ראיתי שחברות הליסינג יוצאים במבצעים

כמו לדוגמא סובארו אימפרזה שנת 2006 ב 60 אלף

קח שיאריס 2003 פרטית =אימפרזה2006 מליסינג

על מה הייתם ממליצים ללכת

פורסם

לא נראה לך מוגזם לשלם 60000 ש"ח על רכב קטן ופשוט שכבר 5.5 שנים על הכביש??! בסכום הזה אפשר למצוא לא מעט רכבים יותר טובים מיאריס.

פורסם

1.הכיוון שלי זה רכב קטן ,

רק רציתי לדעת אם יש הצדקה לקניית רכב פרטי ישן יותר ב3 שנים מרכב ליסיניג חדש באותו המחיר

2. על איזה רכב הייתם ממליצים לי אם לא על היאריס

פורסם

לפי דעתי יש הצדקה לקנות יאריס. מדובר על רכב שניזון מסטיגמות ולכן יש לו שמירת ערך ושוק מעולים.

מצד שני, יאריס רכב אמין וחסכוני, עם מנוע טוב 1.3 VVTI.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כאשר מחירי הדלק כמו שהם, אין הצדקה לקנות רכב יותר גדול עם צריכת דלק יותר גבוהה ב 30%-40%.

אלא אם אתה באמת צריך רכב משפחתי.

אולי כדאי לשקול קניה של רכב סופרמיני יותר חדש (סיריון מודל 2006, למשל).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתה לי פעם יאריס 2002 - רכב מעולה, מיוחד עם צריכת דלק נמוכה.

שים לב שבסוף 2003 התחילו לייבא את הרכב מצרפת במקום יפן והרכב היפני עדיף לדעתי.

זה נכון שהמחיר של יאריס נראה לא הגיוני, אבל בסופו של דבר חשוב לא רק בכמה אתה קונה אלא גם בכמה תמכור.

אני קניתי את היאריס ב- 80K ש"ח (כאשר המחירון היה 79K ש"ח) וכעבור שנה וחצי מכרתי אותה ב- 73.5K ש"ח (כאשר המחירון היה 72.5K ש"ח).

כלומר בשנה וחצי הייתה ירידת ערך של 6.5K ש"ח - כלומר 5.4% ירידת ערך לשנה !!!

לא נראה לי שיש היום רכב עם שמירת ערך כזו.

אם התקציב של יאריס גבוה עבורך, אתה יכול לבחור בדיהטסו סיריון שלה הרבה מכלולים זהים ליאריס כולל המנוע אך אתה משלם פחות על השם.

נ.ב. לקח לי שלושה חודשים למצוא את הרכב ושעה וחצי למכור אותו (כאשר מתוך זה רבע שעה של פירסום מודעה ביד שתיים, שעה עד שהגיעה הקונה ועוד רבע שעה של בילבולי מוח של הקונה)

פורסם

יש לי בעיה עם הצורה של הסיריון, איזה רכב קטן מומלץ בנוסף ליאריס אם יהיה לי קשה למצוא אחת ?

איך הפולו? אני יכול להביא בתקציב הזה מודל 2003-204

ולגבי היאריס,איך אני יכול לדעת אם זאת היאריס שיוצרה ביפן או בצרפת ? המודל הוא 2003

פורסם

שנת המודל 2003 התחילה במאי 2002 כלומר 60K ש"ח לרכב שנמצא 6 שנים על הכביש.

יאריס דור 2 חדשה מהחברה אוטומטית דגם סול עולה 102.5K ש"ח, כלומר ירידת ערך של 40% בלבד ב6 שנים! ללא ספק שיא עולמי.

כמו שאמרו לפני, ב60K אפשר לקנות סופר מיני משנתונים מתקדמים יותר ועוד יישאר עודף.

פורסם

את האמת, זה לא מעניין בכמה תמכור את היאריס - מכיוון שהיא כבר ישנה.

60 אלף ש"ח לרכב שנמצא 6 שנים על הכביש? הייתי הולך לחברת ההשכרה ורוכש לי סיריון נחמדה ב-55 אלף, ומשאיר כסף לביטוח מקיף + טסט.

את הסיריונים שאפשר לקנות שם, מקבלים במודל 2007 - כלומר רכב שנמצא שנה על הכביש. לא 6.

בעוד 4 שנים, כשתרצה למכור - תהייה לך יאריס בת 10, פרטית - מול סיריון בת 5, פליטת השכרה.

אף אחד מהם לא שוס גדול...אז את מי מעניין יום המכירה?

פורסם

את הסיריונים שאפשר לקנות שם, מקבלים במודל 2007 - כלומר רכב שנמצא שנה על הכביש. לא 6.

תיקון קטן - מודל 2007 היה בין 05/2006 ל-04/2007, כלומר בין שנה וחצי לשנתיים וחצי על הכביש.

חברות ליסינג/השכרה דואגות לקנות את הרכבים בתחילת שנת הדגם כדי להקטין את ירידת הערך שלהם, לכן סביר מאוד להניח כי רכב כזה יהיה בן שנתיים וחצי על הכביש ולא שנה.

• תוכן חדש...