Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו לא דנים בנסיעות אסורות של יו"ר מועדון החמש, אלא בחבר מועדון מן המניין (לפי מה שהבנתי) שחרג מהנורמות.

מועדון החמש לא יכול לשאת אחריות כזאת ולהעניש אנשים כיוון ש:

1) המועדון הוא עמותה

2) המועדון הוא מועדון חברים

3) אין למועדון סמכות חוקית על הפעילות של אנשים מחוץ לפעילויות שלו

4) למה להיכנס למלחמות מיותרות? זה לא יוביל לשום מקום

5) אם יתחילו להעניש אנשים, מי ירצה להישאר?

אנשים נמצאים במועדון החמש בגלל התרומה העצומה שהוא עושה לנושא האספנות בארץ וכצורה להראות תמיכה בגוף שמגן על האינטרסים של קהילת האספנים, ולא כי מחפשים אבא שיגיד להם מה טוב ומה רע.

אין יכולת וגם לא ראוי להעניש אנשים על מה שהם עושים.

בשביל זה יש לנו משטרה, ולפי מה שאני רואה, הם גם לא עושים הרבה.

ראוי להשתיק את כל "הפרשה" הזאת ולסיים את הויכוח המטופש הזה.

אתם דורשים מהמועדון לעשות משהו כנגד החברים שלו.

אי אפשר להציב כאלו תנאים.

המועדון במקרה הזה נדפק אם הוא עושה משהו וגם אם לא.

ממש לא צודק מצידכם לתקוף בצורה כזאת ולדרוש מגוף מסוים לפתור בעיה שלא בסמכותו.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אנחנו לא דנים בנסיעות אסורות של יו"ר מועדון החמש, אלא בחבר מועדון מן המניין (לפי מה שהבנתי) שחרג מהנורמות.

1) המועדון הוא עמותה

אנשים נמצאים במועדון החמש בגלל התרומה העצומה שהוא עושה לנושא האספנות בארץ וכצורה להראות תמיכה בגוף שמגן על האינטרסים של קהילת האספנים, ולא כי מחפשים אבא שיגיד להם מה טוב ומה רע.

יוסי שלום

מועדון ה- 5 מציג את עצמו ככזה שיזם את תקנות האספנות ועומד על המשמר שלא ישנו אותם לרעת האספנים.

אם מדווח על חבר מועדון שעובר על אחד מסעיפי תקנות האספנות.

מין הראוי שמועדון ה 5 יביא לתשומת ליבו של החבר את הפגיעה בתקנות רכב אספנות.

וזה מתוקף זה שכל חבר מועדון כשהוא מצטרף מתחייב לשמור על תקנות האספנות.

שמועדון ה 5 הוא אחד מהיוזמים שלהם.

כי בסך הכול בהתנהלות של אותו חבר הוא פוגע באחת ממטרות מועדון ה 5.

ראה סעיף 3.1 בתקנון המועדון.

וכפועל יוצא בכלל חברי המועדון.

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

1) המועדון הוא עמותה

יוסי

איש לא מחפש דם-מחפשים ומחכים לשמוע את תגובת המועדון!

תגובה נכונה היתה צריכה להינתן מיד עם פתיחת השירשור, מבלי לעסוק באנשים ובשמות אלה בתוכן הדברים!

העברת מסר ברור על מדיניות המועדון תוך ניקיטת עמדה חד משמעית ובלתי מתפשרת!

יותר מזה לא צריך!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
jlavi2002 כתב:

רן שושני דווקא יש הרבה חדש! ולא לחיוב...

בעבר נסעו בשעות אסורות בעיקר אוכלסיות "שוליים" (חסרי ידע: בני מיעוטים: נוער בחיפושיות וכו..)

כעת לפי הדווח של רנצוק ושלי גם יקירי המועדון והחברים במוסדותיו לא ממש שומרים על החוק

אם כי מטיפים לו בכל הזדמנות....

למרות שאתה ורנצוק יודעים זאת, אתם בוחרים להציג את כל חברי מועדון החמש המכובדים באור שלילי של עבריינים הנוסעים ברכב האספנות שלא בשעות המותרות.

אתם היחידים היודעים את מי ראיתם (אם בכלל), ומשום מה אינכם מפרטים זאת.

מאידך, אתם מצפים לפעולה של מועדון החמש בעניין החסוי הזה...

לידיעתך מר לביא - לא אנחנו השוטרים במקרה הזה!

עשו ככל שתרצו בנוגע לתלונה על אותם יקירים, והיו שלמים עם מצפונכם בכל כוון בו תלכו.

אך אל נא תגרמו לכך שכל חברי המועדון יוצגו כחשודים.

איחולי ליום נפלא

אבי נוף.

יו"ר מועדון החמש.

אבי שלום, באמת ובתמים שנמנעתי מלהגיב. וחשבתי, ויעידו חברי מועדון, שבחירתך ליו"ר, היא הדבר הטוב ביותר שקרה למועדון. כנראה שטעיתי ואתה ממשיך באותה דרך ישנה.

מתגובתך זו, ומתגובתך המאוחרת יותר בשרשור זה,אתה מציג אותי כמלשן וכמכפיש שמם הטוב של חברי מועדון החמש המכובדים.

אם הייתי רוצה להלשין ולהכפיש הרי שהייתי מציג את שמו על גבי הפורום, עם שמו של מי שראה איתי את העבירה, ובכך מלבין את פניו של אותו חבר מכובד, אך בטח לא מכפיש. נסיונך להפוך אותי "ללא בסדר" כי ראיתי עבירה ודיווחתי עליה, עיניינית לדיון שמתנהל, באופן כללי ולא ספציפי מאכזבת. נסיונך זה מעורר רחמים ומאד לא מכובד.

היית צריך כיו"ר מועדון של מכובדים לקחת אחריות, גם ללא דובר המועדון, לצאת נגד התופעה ולגנות את החברים המכובדים המזלזלים בחוק ובמטרות העמותה המכובדת, ולא אבי, לא אני נהגתי ברכב האספנות שלי בשעות האסורות. אל לך לקחת עבריין, מכובד ככל שיהיה ולהפכו לקדוש שהכל מותר לו רק בשל היותו חבר מכובד במועדון החמש. חברות במועדון החמש אינה מהווה גושפנקה והכשר לעבירות על החוק.

אבי, אני נמנע מלהגיב ולמתוח ביקורת על המועדון, הנהלתו, התנהלותו וחבריו. תגובתי הייתה כללית וללא שמות על מנת לא לפגוע ולהכפיש. הייתה עיניינית לדיון, לגופו של עיניין ולא לגופו של אדם. כעת אמצא לנכון להגיב בכל עיניין שאראה לנכון ובכל צורה שתראה לי, גם אם לא יהיה הדבר לרוחך, או לרוח דובר המועדון המכובד, תוך שמירה על כללי הפורום, כבוד האדם והנושא הנדון.

רן .

פורסם

מר פרנקוס מחפשים דם??? תן לי להסביר לך איך מחפשים דם

שלב א- עוצרים את "יקיר המועדון" ורושמים לו דו"ח

שלב ב- מצלמים את הרכב והדוח בסלולרי MIO שברשותי (כדי שגם היו"ר הנכבד

יוכל להתרשם....)

שלב ג- כתבה במוקומון בלווי צילומים (ואם אפשר ראיון בנושא עם בכיר במשרד התחבורה

שגר בסביבה...)

אני לא חיפשתי דם- חיפשתי מנהיגות במקום הלא נכון!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
זה פשוט נשמע כאילו שמחפשים דם.

הדובר של המועדון נמצא לפי ידיעתי בחו"ל, ובגלל זה לא קיבלתם תשובה.

אף אחד לא מחפש דם. מתנהל דיון על תופעה חמורה ומן הראוי שגורמים מסויימים, אשר הדבר נוגע אליהם, יגיבו עיניינית ובאחריות.

יוסי, גם יו"ר המועדון יכול ליטול את הגה הדובר בהעדרו ולהגיב.

אין מדובר פה בעינייני חיים ומוות. תגובה עיניינית ומכובדת בעיניין יכולה להנתן ע"י כל גורם ייצוגי במועדון.

אולי יש מקום לסגור את הפורום, בהעדרו של דובר המועדון, שמא יועלו לדיון נושאים הנוגעים למועדון, ללא יכולת התגובה של הדובר.-רן.

פורסם

איפה התרומה העצומה של המועדון כאשר עוברים שני חוקים כמו בשירשור הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=217935 ואף אחד ממועדון ה5 לא מגיב אפילו?

זה שהדובר בחו"ל לא אומר שהמועדון לא יכול להגיב! יו"ר המועדון יכול לענות בשם המועדון גם בלי דובר, ואם הוא לא יכול אז אולי הוא לא צריך לשאת בתפקיד כזה.

פורסם
זה פשוט נשמע כאילו שמחפשים דם.

מקריאת הדברים נראה שיוסי פשוט צודק.

בואו ונעסוק בדברים חשובים ומהנים ולא בחיפוש איטריגות.

יום טוב לכולם.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

"מועדון החמש רואה בחומרה כל כל עבירה על החוק שמבוצעת ע"י חבריו!

כיו"ר מועדון החמש אני מצפה כי החברים יפגינו אמות מידה, אחריות

ויושר אישי, בשעה שהם נוהגים ברכבי האספנות שלהם ומייצגים במעשיהם

את המועדון, אני קורא לכל החברים להקפיד ולשמור על רוח חוק שעות איסור הנסיעה

והתקנות התעבורה!"

* הזכיות אינם שמורות וכל מי שרואה לנכון רשאי להשתמש C

יוסי בוא נראה כיצד תגובה הולמת מצד נציגות מועדון החמש היתה נתפסת כמהיגות מחנכת וראויה:

כיוון שהזכיות אינן שמורות אנתח את הכתוב לעי"ל:

מועדון החמש.....ע"י חבריו: מסר ברור לכל מי שקורא את הכתוב שמדובר בעבירה חמורה בעיניו של ה"מועדון"

כיו"ר המועדון....את המועדון: אין מדובר בדעתו האישיית כי אם עמדת המועדון ומה הוא מצפה מהחברים בו.

אני קורא....התעבורה!: קריאהלחברים לסדר. ונקיטת עמדה!

אין שימוש בסנקציות, יש עמדה ברורה ומחייבת, יש אמירה ערכית, אין התפסות לזוטות, יש ממלכתיות וכבוד עצמי,

לא מגיבים לגופו של אדם, רק מוקעים תופעה פסולה!

מה היה נמנע?

1. יוסי פותח השירשור היה מסופק מתגובת המועדון

2. הנוהגים בשעות האיסור היו מבינים כי המועדון רואה החומרה התנהגות זו!

3. מי שאינו חבר היה מבין כי אין התנערות ובריחה מאחריות להיפך!

4. היה נעשה שרות למועדון שיודע לטפל בחריגים, ובתקלות תוך הצגת מנהיגות.

5. היו נמנעות תופעות בזויות של תגובות המזלזלות באוכפי החוק.

6. לא היו התקפות אישיות אלה מיגור תופעה!

7. כל הוויכוח המיותר היה נימנע.

מועדון החמש חייב להבין שתפקידו אינו מסתיים בלחם ושעשועים, ויש צורך לנקוט לפעמים גם בעמדה נחרצת ומחנכת.

אם ברצונו להנחיל תרבות מוטורית, ולשמר את נושא האספנות בארץ!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

1. תשנה את החוק כדי שאוכל להחזיר רכב מסטאטוס אספנות לסטאטוס רגיל - או תדאג שמועדון ה-5 יפעל לטובת השינוי, לפחות על תפריע לי לפעול לטובת השינוי - כי אם תפריע לי אתה פשוט אותו "חוצפן ופחדן" שעליו כתבתי קודם

2. זו לא מלחמה - זו פניה הגיונית וברורה למשרד שהשתנה עם השנים ושכולל גם אנשי מקצוע המבינים שקומץ הרכבים הין הקיים כיום דורש שיפוץ, בדיקות תקינות אך גם לא מפריע. יש במשרד עובדים ופוליטיקאים שכן ניתן לשוחח איתם, שכן ניתן לשכנע אותו. אבל בשביל זה צריך לדבר ולא להתחבה מאחורי הרכב ולרעוד מפחד.

3. רק טיפשים סוגרים את העיניים וחושבים שלא רואים אותם, רק טיפשים סוגרים את האוזניים וחושבים שלא שומעים אותם. כל הפחדנים הללו שעושים כשה רעש מכל ניסיון שינוי עושים יותר נזק לעצמם ולכל האחרים מאשר יוזמה לשינוי התקנה הקיימת.

אתה רוצה לאסוף מכוניות כדי לנסוע בהן? בבקשה, רכוש מכונית, אל תסב אותה לרכב אספנות וסע כאוות נפשך בכל שעות היום והלילה. רוצה להנות מההשגים שהמועדון הגיע אליהם בעמל רב, גם כן בבקשה, הסב את רכבך לרכב אספנות, תהנה מתעריפי ביטוח ורישוי מופחתים אך קבל גם את המגבלות בהבנה. בכל מקרה, רק טיפש (ע"ע רוה"מ) מתחיל במלחמה כשהוא לא יודע איך היא תגמר.
פורסם

הלוואי שיבטלו את סטאטוס האספנות ושכולם ישלמו מחיר ביטוח מלא ושלא יהיו הנחות - אז יעלמו כל ה"צדקנים" שלצערי מגדירים עצמם כאוהבי רכב קלאסי.

מי שמגדיר עצמו אספן של ברזל, שלא ירכוש רכבים ויאכסן בסלון - שיעברו לאסוף דגמי מכוניות 1:18 :-)

פורסם
ואתה בטח אובייקטיבי מאוד . ב-ר-ו-ר .

בצורה אובייקטיבית לחלוטין, אני חוזר ואומר, בואו כולנו ונהנה מהתחביב שלנו מבלי לחפש יומם וליל את מי אפשר "לדפוק"

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...