Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד לחבר מגבר רוקפורד 551X לקומפוננט של פיוניר (170R).

האם אני צריך להשתמש ב-HP או ב-AP ?

האם הקומפוננט יעמדו בבסים ואני לא ישמע את יותר את הדלתות באוטו רועדות מאשר את הרמקולים ?

פורסם

ברמת העיקרון אתה אמור להישתמש ב HP. סט קומפוננט לא ממש מסוגל להפיק את התדרים הנמוכים, בדרך כלל מתחת ל 80 HZ (לפעמים יותר ולפעמים פחות). LP ישמיע רק את התדרים הנמוכים והוא מיועד אך ורק לסאב.

לגבי הדלתות - אי אפשר לדעת זה תלוי ברכב שבו אתה תשים אותם - תלוי באיזה רמה הוא בנוי , בכל מקרה אפשר לבצע אטימה כזאת או אחרת.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

hp - היי פס - הכוונה היא לקרוס אובר שכוון לחתוך את התדרים הנמוכים - מאפשר רק לתדרים הגבוהים לעבור דרכו ולהגיע לרמקול.

lp - כנ"ל - רק הפוך - מאפשר אך ורק לתדרים הנמוכים לעבור ושומעים בעצם רק את הבאס הנמוך ביותר.

ap - אול פס - מצב שמאפשר לרמקול לנגן את כל התדרים בלי סינון כל שהוא.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

"הדברים" :lol: האלו נמצאים במגבר (בדרך כלל) .

בדרך כלל זה מן כפתורים שאתה יכול לסובב בהתאם לתדר שאתה רוצה לחתוך ממנו.

כמו כן בדרך כלל יופיעו מפסקים שיש בהם בורר בין המצבים השונים של הקרוס אובר שבמגבר - HP, LP , AL .

כמו

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תשמע אחרי שאתה מחבר אותם שים אותם על AP ואז תגביר. . . חזק. . .אם הם רועדים אז שים אותם על HP ותשחק עם הכפתור ככה שתתפוש אותם בדיוק בנקודה שהם רועדים

(כמובן שאם אפשר רצוי AP (Full Range) כל עוד אין לך סאב )

פורסם

HP - high pass

lp- low pass

fp - full pass יכול גם להיקרא AP - ALL PASS

אפשרות הפול פאס היא אפשרות שבה לא מתבצע סינון לתדרים.

LP- חותך את התדרים הגבוהים משתמשים בו לסאבים.

HP- חותך את התדרים הנמוכים, משתמשים בזה לכל רמקול שלא יכול להפיק תדרים נמוכים בצורה טובה (כל רמקול מלבד סאב). אזור חיתוך HP לסט קומפוננט ממוצע יהיה סביב אזור ה80HZ.

תשים את הבורר על HP (יחד עם דיסק מוסיקה ועל העוצמה שאיתה אתה בדרך כלל שומע) תתחיל לסובב את הפוטנציומטר של הHP עד שאתה לא שומר חרחורים ועיוותים מהרמקול.

פורסם

תודה על העצה, ברגע שאני ירכיב את המגבר אני יחזור עם עדכון....

יש איזה שהם טיפים לגבי הרכבת הקומפוננט כדי למנוע רעש ורעידות מהדלתות ??

הרכב הוא מאזדה לאנטיס 2002.

• תוכן חדש...