Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קפצתי לבנק התעכבתי שם 5 דקות אני חוזר ובום 500 ש"ח דו"ח של העירייה!

חניתי על מדרכה מאוד רחבה לא הפרעתי להולכי רגל ועוד חנו ליידי מכוניות ולהם הפקח הבן*** לא רשם דו"ח

אני יכול לבטל את הדו"ח? לא בא לשלם 500 ש"ח על כלום!!ואם אני לא משלם מה יהיה?

פורסם

דוח משטרתי? או דוח עירייה?

ובאיזה עיר זה התרחש?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה ממש לא משנה בין מדרכה צרה או רחבה. זה אפילו לא נתון לשיקול שלך. 4 גלגלים על מדרכה = קנס 500 ש''ח.

לבטל? לא נראה לי שתוכל. עכשיו כל עבירה מצלמים, אלא אם כן דו''ח ידני, ולא מודפס. אז אולי יש אפשרות לספר סיפורים בבית משפט, אבל למי יש כח לזה? תפסיד יום עבודה, עצבים. ובכלל לא בטוח שתצא זכאי... :?

בקיצור, עשית עבירה - תשלם על זה. לשים ת'אוטו בעבירה היו לך ביצים, אז מה עכשיו אתה בוכה?

פורסם
זה ממש לא משנה בין מדרכה צרה או רחבה. זה אפילו לא נתון לשיקול שלך. 4 גלגלים על מדרכה = קנס 500 ש''ח.

לבטל? לא נראה לי שתוכל. עכשיו כל עבירה מצלמים, אלא אם כן דו''ח ידני, ולא מודפס. אז אולי יש אפשרות לספר סיפורים בבית משפט, אבל למי יש כח לזה? תפסיד יום עבודה, עצבים. ובכלל לא בטוח שתצא זכאי... :?

בקיצור, עשית עבירה - תשלם על זה. לשים ת'אוטו בעבירה היו לך ביצים, אז מה עכשיו אתה בוכה?

די כבר, מה נתפסת לבן אדם, סה"כ חנה על המדרכה והשאיר שטח מעבר מספק להולכי רגל (1.30 מטר) לדבריו.

מפה ועד להגדיר את זה כ"היו לך ביצים לעשות את העבירה - עכשיו תשלם" זה לא פרופרציולי ולא הגיוני, זה לא

שהוא עבר רמזור אדום או נתפס על 190.

פורסם

מי שניסה להיות שוטר ולא הצליח, הלך להיות פקח.

האמת שהדוחות האלה באמת מצחיקים, מצחיקים עד כדי בכי.

שוטר לדוגמא לא יירשום דוח על זה, כי אם יש מעבר מספיק להולכי רגל, אין שום הפרעה מבחניתו.

פקח צריך לשמור על הסדר והניקיון בעיר, שיילך לבדוק האם בעלי הכלבים דואגים לנקות את צרכיהם, זה יותר חשוב מרכב שחונהעל המדרכה עם 4 גלגלים.

לגבי ביטול הדו"ח - בלתי אפשרי.

Xbox12341

פורסם

אתה יכול לנסות לכתוב מכתב שבו תבקש לבטל או לפחות להוריד את סכו"ם הכנס.

תבקש שיתחשבו בזה שאתה עשית את זה בפעם ראשונה בחיים, רק לדקה- שתיים כדי להוציא תפסים מהבנק או לעזור לסבתא שזקוקה לתמיכה בהליכה.

ובחיים! בחיים לא תחזור על המעשה.

או משהו בסגנון. רק תכתוב מיד.

יכול להיות (אבל לא בטוח) שתקבל אחרי כמה חודשים תשובה:

"בצעד חריג הוחלט לבטל לך את הכנס.יחד עם זאת אנחנו רואים בחומרה את העבירה שביצעת".

וכפי שתכתוב - כך תעשה (תימנע מלחנות על המדרכה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
די כבר, מה נתפסת לבן אדם, סה"כ חנה על המדרכה והשאיר שטח מעבר מספק להולכי רגל (1.30 מטר) לדבריו.

מפה ועד להגדיר את זה כ"היו לך ביצים לעשות את העבירה - עכשיו תשלם" זה לא פרופרציולי ולא הגיוני, זה לא

השארתי 5 מטר לפחות להולכי רגל ועוד חנו ליידי 3 מכוניות ועליהם הפקח לא רשם דו"ח !

כתוב בדו"ח שהרכב מצולם אני גם הבאתי מצלמה וצילמתי את כל המקום כולל את המכוניות שלא קיבלו דו"ח וביררתי ואלה מכוניות של בעלי עסקים שחונים שם באופן קבוע בטח הפקח מקומבן איתם,אני הולך עם זה למשפט.

פורסם
השארתי 5 מטר לפחות להולכי רגל ועוד חנו ליידי 3 מכוניות ועליהם הפקח לא רשם דו"ח !

כתוב בדו"ח שהרכב מצולם אני גם הבאתי מצלמה וצילמתי את כל המקום כולל את המכוניות שלא קיבלו דו"ח וביררתי ואלה מכוניות של בעלי עסקים שחונים שם באופן קבוע בטח הפקח מקומבן איתם,אני הולך עם זה למשפט.

והדו"ח הוא של העירייה. זה קרה בעכו ונראה מאוד טבעי לחנות במקום. אין שלטים או משהו, חוץ מסימנים של אדום לבן על המדרכה, שכמובן חניתי רחוק מהם.

[ההודעה נערכה. אנא נסה לנקד את ההודעות שלך, כיוון שקשה לקרוא אותן.]

פורסם
סה"כ חנה על המדרכה והשאיר שטח מעבר מספק להולכי רגל (1.30 מטר) לדבריו. אם כך, כנראה שמהנדסי התנועה ברשויות מקומיות רבות לא סיימו את לימודייהם והם עושים טעות בכל פעם שהם עושים מדרכה רחבה כל כך :screwy: .

שהוא עבר רמזור אדום או נתפס על 190. זה פרופרציונלי והגיוני, זה רק 500 שקל בלי נקודות. רמזור אדום ומהירות 190 מלווים בנקודות, בקנסות גבוהים יותר ובהעמדה למשפט שלרוב גם גוררת שלילה

התרגיל שבו בעלי עסקים חונים על מדרכה ולא מקבלים דו"ח הוא תרגיל ידוע ומקורו בעיקר בגלל חשש הפקחים מבעלי עסקים מתלהמים. פקח בד"כ לא מתחיל לרשום דו"ח כשבעל הרכב נמצא לידו ואומר שכבר זז. הפקח הולך והרכב נשאר. הריטואל הזה חוזר על עצמו מספר פעמים ביום וכולם משחקים ראש קטן.

רק במקרה שבעל עסק לא הבחין בפקח, יש סיכוי שיקבל דו"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
קפצתי לבנק התעכבתי שם 5 דקות אני חוזר ובום 500 ש"ח דו"ח של העירייה!

חניתי על מדרכה מאוד רחבה לא הפרעתי להולכי רגל ועוד חנו ליידי מכוניות ולהם הפקח הבן*** לא רשם דו"ח

אני יכול לבטל את הדו"ח? לא בא לשלם 500 ש"ח על כלום!!ואם אני לא משלם מה יהיה?

ולי גיבוב המילים שלך ממש נישמע כמו:

שבוע שעבר נסעתי שיכור באין כניסה, ברכב ללא טסט וביטוח.

ודרסתי חסר בית.

עכשיו יש לי משפט, ולא בא לי ללכת לכלא.

בתכל'ס כול'ה דרסתי חסר בית.. זה לא מפריע לאף אחד...

חבר יקר,

אתה עבריין. בעצמך כתבת זאת, ידעת שאתה חונה על מדרכה, ידעת שזה לא בסדר.

זה ש"לא בא לך לשלם" בעבור הפשע (הקטן) שביצעת ואתה מודה בו- זו רק בעיה שלך.

פעם הבאה פשוט אל תחנה במקום שאסור להחנות.

השיורשור הזה דבילי לחלוטין.

פורסם

בואנה מר דודו ג'י - אתה אחד המעצבנים.

חנית על מדרכה - ואתה יודע שאסור לחנות על מדרכה - וזה גם לא משנה אם זה רחבה, כי זה עדיין מדרכה.

הרגשת גבר כשחנית? אז למה אתה בוכה עכשיו כמו ילד קטן?

מי שיש לו ביצים לעשות עבירות - שלא יבכה כשהוא מקבל דו"ח.

ועוד אחרי זה אתה נכנס פה בכולם אחרי שאמרו שמגיע לך?

חוצפן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דודו- מבלי להיכנס לוויכוח שהתפתח כי אין לי ממש כוח לזה.

תעלה את התמונה שצילמת, זה אולי יעזור.

בנוסף- נסה לרשום מכתב לעיריה בתוספת התצלום ותן שם סיבה טובה לחניה הזמנית +התנצלות

לי זה עזר פעם והדו"ח בוטל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נכון , זה לא שהוא נסע באור אדום או על 190 , זו עבירה אחרת , והוא עבר עליה ביודעין ובדעה צלולה , מגיע לבן אדם צל"ש על זה שהוא לא גונב או הורג או עובר על החוק? אדם צריך לדעת שכשהוא עובר על החוקהוא יכול להיתפס ולשלם על כך , אם הוא לא מעונין לשלם שלא יעבור על החוק , והפקח הבן ^&*%^ עשה את עבודתו כפי שהוא צריך.

הגישה של "כולה 5 דקות" לא צריכה לעניין את הפקח ובעיני מי שעושה את זה גם ל-5 דקות מפגין שיקול דעת "מענין" במקרה הטוב , אנשים שכחו מה זה לזוז על הרגליים אפילו 2 דקות , כל אחד צריך שיהיה לו שיא הנוחות , ובאמת איך זה יכול להיות שכבודו יילך 2 מטר מחניה מוסדרת לבנק או לכל עיסוק אחר , ובכן - כבודו עבר על החוק , יתכבד , ישלם ויפסיק לבלבל את המוח.

• תוכן חדש...