Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נערך בנורבגיה המרוץ החמישי במסגרת אליפות אירופה בראלי-קרוס.

ראלי-קרוס הוא אותו מרוץ מלהיב שבו מוזנקות יחד 6-8 מכוניות ראלי לשעבר שעברו מקצה שיפורים למרות קצר בן כ-8 הקפות .

מאבק מדהים של כוחות סוס ונהיגה .

זלמן , היית שם ?

דובי

honsbet_rx_norway.jpg

walfridson_rx_norway.jpg

yerenberg_rx_norway.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

שלום לכולם

לא דובי לא יצא לי להיות באירוע הזה אבל הבת הצעירה שלי עם החברה שלה היו שם. זה אירוע שמושך המון צעירים שמגעים ביום שישי אחר הצהורים ונהנים עם שתיה בסוף שבוע מהנה של שישי שבת ראשון. אני הייתי שם כמה פעמים וכמות האנשים שמגיעה לשם יותר גדולה מחצי עונה פה של קהל בכדורגל. כשצופים בטלויזה לא ממש מבינים כמה חזקות המכניות האילו והיציאה שלהם היא כמו של פגז מתותח, יושב להם מנוע של 700 כחות סוס והמראה ממש מהנה. וכן לודביק עשה זאת שוב וניצח ובגדול. עכשיו הוא נמצא במקום השלישי באליפות עם 67 נקודות כשהמקום הראשון עם 78 נקודות, אבל הזקן מראה שהוא עוד מסוגל להיות תחרותי, אני מקוה שהוא ימשיך כך ושנהנה מכל רגע שהוא מתחרה.

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

• תוכן חדש...