Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב כמובן לטווח הארוך שבוע הבא אני נוסע להחליף את הגג אני יעדכן אותך על העלויות :]

וגם על הריפודים אני יעדכן אותך גם אני מתכוון לחדש את שלי.

יוגב זה מביא הרבה הרבה ציצקס אתה לא מתאר לעצמך... :-o

מה אתה חושב המטרה של האוטו זה למצוא לי כלה :]

תודה על העצה כמובן שאם אני חושב לשדרג לב.מ.וו קבריולט אז רק בטווח המחירים של 100-150 אלף. אני לא אוהב את הצורות הישנות אבא שלי רצה לעזור לי שנקנה אחת שנת 96 אבל היא קטנה מרובעת והכי לא משתלמת לא כמו הקלאסה של שברולט.

בכל מקרה אני מתכוון להשקיע עליה המון כסף קודם כל חיצונית, פנימית ואז מכנית רוצה שתיהיה כמו חדשהה ולעשות אותה מפונקת.

האוטו הזה לנסוע כמו במרצדס בצד ימין כביש מהיר 70 80 8)

בעליו של שברולט קוואליר קבריולט :-D

פורסם

אני מבקש לחדד נקודה מסויימת שהועלתה בשרשור:

ושלא תעז לגשת לזאק מיראז' , הבחור דופק מחירים לא הגיוניים.

לא כדאי גם לגשת אליו מכיוון שהוא גם לא בעל מקצוע הוגן או מקצועי במיוחד,

בעיקר כשהאלטרנטיבה הינה איגור מרון קאר שמומלץ הרבה יותר.

מניסיון אצל שניהם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני ממש לא בטח שהייתי רוצה להיות עם הסוג של הציצקס שנמשך לקוואליר קבריולט ישנה :roll:

בתמונות ניראה כאילו הרכב אחרי תאונה מקדימה לא מתוקנת, אני טועה?

פורסם

אני מכיר את הרכב גם, לא סתם העלתי דברים, הוא עבר התהפכות ותאונה לא קלה מקדימה...

עבר קומבינציות רבות של חשמל כאילו היה סושי.

תעשה לך ולחשבון בנק שלך טובה, תמכור אותו כל עוד נפשך בך, תקח את הכסף ואת מה שרצית להשקיע וקנה רכב קבריולט אחר, עדיף BMW משנת 95.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני לא מבין למה כולם פה ממליצים לו להיפטר מהרכב הזה כי אולי עבר תאונה והוא מסוכן? איזה מן אנשים אתם? גם אם הרכב עבר תאונה זה לא אומר שהוא לא שווה כלום,אם הרכב תוקן כמו שצריך אני לא רואה סיבה הגיונית לכך שרכב יימכר בגלל זה.

זה באמת רכב יפה מאוד וחזק כמו שהאמריקאים יודעים לעשות.

לפי מה שאני מבין במעל הרכב הוא מאוד אהב אותו ולכן הוא קנה אותו אז מן הסתם הוא ישקיע בו, אז אל תבאסו אותו סתם.

Roberto Martini כלה זה בטח לא יביא לך, אולי מאזדה 3 מליסינג עם מדבקה של חברת הייטק תביא כלה:-D

פורסם

לא נראה לי שבאנו לבאס אותו (לפחות לא אני) פשוט אמרנו לו ויידענו אותו על הוצאות מוגדלות לאחזקת הרכב (שידוע לכל שרכב קבריולט יותר יקר לאחזקה ולא משנה איזה דגם), ואם אכן הרכב עשה תאונה כפי שנאמר פה אז ברכב קבריולט מרגישים אפקטים של תאונות ברכב יותר מאשר רכב בעל מרכב סגור וזה לא נראה לי שמשנה אם נעשה תיקון בצורה הטובה ביותר כיוון שהרכב יחסית "גמיש" יותר לתנועה של המרכב ולא משנה מה רמת התיקון תמיד יורגש שינוי לעומת המצב לפני התאונה כשברכב אחר סגור ההרגשה לא תורגש אם התיקון הוא ברמה טובה.

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
פורסם

אהבתי את השורה התחתונה +1 ,

Roberto Martini כלה זה בטח לא יביא לך, אולי מאזדה 3 מליסינג עם מדבקה של חברת הייטק תביא כלה:grin: ,

בכל אופן תתחדש ותהנה עם הרכב .

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם
לא נראה לי שבאנו לבאס אותו (לפחות לא אני) פשוט אמרנו לו ויידענו אותו על הוצאות מוגדלות לאחזקת הרכב (שידוע לכל שרכב קבריולט יותר יקר לאחזקה ולא משנה איזה דגם), ואם אכן הרכב עשה תאונה כפי שנאמר פה אז ברכב קבריולט מרגישים אפקטים של תאונות ברכב יותר מאשר רכב בעל מרכב סגור וזה לא נראה לי שמשנה אם נעשה תיקון בצורה הטובה ביותר כיוון שהרכב יחסית "גמיש" יותר לתנועה של המרכב ולא משנה מה רמת התיקון תמיד יורגש שינוי לעומת המצב לפני התאונה כשברכב אחר סגור ההרגשה לא תורגש אם התיקון הוא ברמה טובה.

ונניח שבאמת אחרי התאונה יש לזה השלכות על הרכב, אז בעצם אתה מציע להפיל את הצרה הזו על בנאדם אחר? אם הרכב באמת לא בטוח ויהיו איתו בעיות צריך להשבית אותו ולא להפיל את זה על בנאדם אחר זה לא פיתרון

פורסם

רועי מסכים איתך אם האוטו עבר תאונה קשה כפי שסופר בכלל צריך להשבית את הרכב ואולי לשלוח אותו לגדה אולי יקח איתו כמה חיזבאלונים של החמאס איתו, אבל שורה תחתונה אף אחד לא אמר לו שהרכב רע אלא פשוט מי שקונה קבריולט כדאי שיהיה לו כמה אקסטרה ג'ובות לתיקונים מיותרים שלרוב קורים רק בקבריולט (גומיות, גג, תקלות שנגרמות מלחות) ובגלל שזה הקבריולט הראשון שלו והוא יחסית צעיר אז צריך לבוא ולומר לו מנסיון שיש כמה דברים שאנחנו מקווים שהוא חשב עליהם ושהוא מודע להם.

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
  • תוכן חדש...