Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי פיאסטה YOUTH מודל 96 , המכונית נראית במצב יפה עם 190000 קילומטר.

המנוע נשמע בסדר וגם ההילוכים, אבל שמתי לב שהטורים גבוהים מידי , שאלתי את המוכר לפשר העניין והוא אומר שהחליפו את הצינור דלק ורק צריך לכוון , השאלה היא אם הרכב עם הזרקה יש מה לכוון ? או שמדובר בבעייה של סלילי הצתה או סיפור מורכב יותר ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

מה זה טורים גבוהים? 1000 סל"ד? 2000 סל"ד? 5000 סל"ד?

האם הרכב היה לאחר התנעה קרה או הגיע לטמפרטורת עבודה?

כעיקרון צינור דלק לא נשמע קשור לבעיית סל"ד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה זה טורים גבוהים? 1000 סל"ד? 2000 סל"ד? 5000 סל"ד?

האם הרכב היה לאחר התנעה קרה או הגיע לטמפרטורת עבודה?

כעיקרון צינור דלק של נשמע קשור לבעיית סל"ד.

התניעו את הרכב שהרכב היה קר , אולי זה ככה אמור להתחמם ? לא שמתי לב לסל"ד , אבל היה מאוד רועש.

כמה יכול לעלות במקסימום לתקן דבר כזה ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

בהתנעה קרה הרכב אמור לעלות על סל"ד גבוה מהרגיל עד להתחממות המנוע. זאת ההתנהגות התקינה של הרכב.

קשה לי לנחש כמה בדיוק אמור לעלות תיקון כזה. כל ניחוש בין 30 ל 6000 ש"ח יהיה הגיוני לדעתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...