Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום אנשים,

ניסן טראנו 98 בנזין עם איתוראן.

התקלה התחילה מזה שהקודנית נדרכת מעצמה תוך כדי נסיעה, אחרי כמה דקות שמתי לב שהמנורה של האיירבג מתחילה להבהב באותו זמן, כשאני מאיט או עוצר שתי התופעות נעלמות, אחרי כמה דקות אני שם לב שלשתי התופעות התמוהות הללו מצטרפת העובדה שהרדיו נשאר דולק אך משום מה רק הסאב עובד... שוב, מתחת ל 2000 סל"ד הכל חוזר לקדמותו...

חשבתי שהאיתוראן לא בסדר, החליפו לי חלקים ב 400 ש"ח ושומדבר לא השתנה, עכשיו הם אומרים שכל המערכת לא תקינה ואני צריך לשלם 1700 ש"ח. השאלה היא אם יש קשר בין הדברים או שזאת איזו תקלת חשמל מוזרה שאין לה שום קשר לאיתוראן [זאת דעתי האישית].

מישהו מכיר\יודע\נתקל בכזה דבר?

תודה מראש.

פורסם

הדבר הראשון שצריך לבדוק הוא מתח בזמן שהרכב מונע ולא מונע ובטורים משתנים. במידה והמתח נמוך מידיי זה יכול לגרום למערכות אלקטרוניות להשתגע בצורה לא מובנת. כנ"ל לגבי בעיית הארקה.

מעבר לזה לבדוק (ע"י חשמלאי שמבין זאת) חשד לדיודה פרוצה באלטרנטור, הגורמת למתח AC שמשגע את המערכות.

בכל מקרה תוכל לבקש לנתק את האיתורן ולראות אם יש שינוי במשך כמה שעות.

• תוכן חדש...