Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה שלא תשאל את השכנים שלך למי יש אוטו כזה?

כי כבר יש חשוד בפגיעת הרכב שכל הסימנים על רכב שלו תואמים, החל מסימנים על הפגוש. למי שייך אותו רכב, זה כבר ידוע וגם ידוע שהוא ביחסי חברות עם השכנים (אולי אף קרוב משפחה) :?.

אם הוא זיהה וברח - גש במיידית ביום א' לתחנת המשטרה, והגש תלונה על פגע וברח. בד בבד עדכן את סוכן הביטוח שלך.

כל זה כבר נעשה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שאמר לי תאילנדי לפני שקפצתי מהמנוף..." רגע,רגע, צלם צלם, צלם צלם"

אם אתה יודע מי זה צלם צלם,אם הוא יתקן את הסימנים אין לך שום הוכחה. בבית משפט בלי הוכחה העובדה שהוא ראה אותך וברח אומרת רק שאישתו/ חברה שלו/דודה שלו/חברה של דודה שלו קיבלה בדיוק צירי לידה והוא היה חייב להסיע אותה לבית החולים (או שבלי שום קשר הוא פשוט איחר לעבודה ומיהר קצת).

פורסם

אני מצטער להיות המשבית שמחות כאן.

אבל אלא אם כן יש לך הוכחה יותר מוצקת ממה שטענת כאן בשרשור המשטרה לא תעשה כלום.

וגם הביטוח של המיצובישי (אם יש לו כזה בכלל) לא יסכים לשלם.

הדרך היחידה שבה ניתן לקשר את הרכב הפוגע לתאונה היא באמצעות עד ראייה שראה את הפגיעה.

עכשיו אם לא ראית את הרכב פוגע ברכב שלך (או לפחות תטען כך) אז אתה דיי מבזבז את הזמן.

צריך להוכיח ששברי הפנס הנ"ל קשורים לתאונה, ולא היו שם ממקרה אחר, אם נוכיח אז צריך להוכיח שהם שייכים בודאות לסופר לנסר, אם הוכחנו גם את זה, אז צריך להוכיח שהם שייכים לסופר לנסר המסויימת הזאת.

וזאתי שרשרת הוכחות כמעט בלתי אפשרית ללא עד ראייה לתאונה.

קח את זה בחשבון.

פורסם
עבודת שחזור מצויינת :)

כל הכבוד!

תודה. קצת ניסיון עם בניית מודלים של מטוסים מאוד עזר.

מה הנזק לרכב של אבא שלך?

את הנזק אפשר לראות בתמונה. יש כיפוף בדלת נהג, קורה מתחת לדלת ופגיעה בצבע.

מעוצמת המכה, רכב (אוקטביה) שמשקלו 1235ק"ג עף כ-40ס"מ ועלה עם גלגל קדמי למדרכה.

יחסית הנזק אולי לא גדול. אבל מדובר על רכב נכה, שעמד בחנייה של נכה. לכן, זה שפגע ברכב, הוא ידע שרכב הנפגע שייך לנכה. הידעה הזאת לא עצרה אותו לתת גז ולברוח מאחריות.

כדאי להסתכל לעניו של זה שמסוגל לברוח ולהשאיר בן אדם חולה בצרה.

Damage.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם אתה יודע מי זה צלם צלם,אם הוא יתקן את הסימנים אין לך שום הוכחה.

צולם את מה שנישאר מסימנים על הרכב הפוגע (סימן על פגוש בדיוק בגובה שצבע שלו נשאר על הצמיג שלנו).

אני מצטער להיות המשבית שמחות כאן.

אבל אלא אם כן יש לך הוכחה יותר מוצקת ממה שטענת כאן בשרשור המשטרה לא תעשה כלום.

וגם הביטוח של המיצובישי (אם יש לו כזה בכלל) לא יסכים לשלם.

הדרך היחידה שבה ניתן לקשר את הרכב הפוגע לתאונה היא באמצעות עד ראייה שראה את הפגיעה.

מסכים. אבל אין לי עד כזה. זה קרה ב-7 בבוקר.

עכשיו אם לא ראית את הרכב פוגע ברכב שלך (או לפחות תטען כך) אז אתה דיי מבזבז את הזמן.

צריך להוכיח ששברי הפנס הנ"ל קשורים לתאונה, ולא היו שם ממקרה אחר, אם נוכיח אז צריך להוכיח שהם שייכים בודאות לסופר לנסר, אם הוכחנו גם את זה, אז צריך להוכיח שהם שייכים לסופר לנסר המסויימת הזאת.

וזאתי שרשרת הוכחות כמעט בלתי אפשרית ללא עד ראייה לתאונה.

מסכים ל-100%. יש תמונה ששברים האלו נמצאים במקום הארוע, אבל זה כל מה שיש ביחד עם צבע שנשאר על הרכב. וכמובן יש את הסימנים על רכב של אותו בן אדם.

הערות שלי באדום.

מה שיותר חשוב באירוע הזה לפי דעתי, זה לא התשלום על תיקון של הפוגע, אלא העובדה שידוע מי הפוגע ושהוא פגע בנכה.

מכיוון שרכב משמש כאמצעי ניידות הכרחי של הנכה, לכן פגיעה ברכב הזה, למעשה מהווה כמו פגיעה גופנית בנכה עצמו.

stanley יש בדרך כלל בהונדות...

נכון. אבל בסיויק מק"ט אחר. בדקתי, אכן יש אקזמפלרים של ס.לנסר ברחובות עם בקלית עם אותו מק"ט בדיוק.

פורסם

יחסית לכח שהופעל שגרם לרכב לעלות על המדרכה הנזק לא גדול במיוחד. כבר היה לי נסיון עם מה שרואים בתמונה והרוב הגדול זה שפשוף ולא שריטה וניתן להורדה ע"י תכשירים ספציפים (מנסיון). מתחת לדלת כבר נגרם נזק גדול יותר וגם לכנף.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה על ההקפצה של השרשור.

רציתי לעדכן בהתקדמות. משטרה סוף סוף נתנה לנו את הפרטים של בעל הרכב והם נמסרו לחברת ביטוח.

בעלת הרכב בחורה שמסרבת להודות באשמתה, הטענה כי הרכב שייך לה והיא נהגת יחידה.

העניין שמספר פעמים ראיתי את הבחורה בתור נוסעת ברכב, כאשר בחור כלשהו נוהג בו (כל פעם אותו בחור). יכול להיות שזה בעל שלה - אני לא יודע.

מניתוח של העניין, אני חושב שברכב נהג אותו בחור, ככל הניראה אין לו רישיון נהיגה ו/או ביטוח.

פורסם

כבוד על הנחישות והיצירתיות, מפתיע שאפשר לקבל פרטים בצורה כזאת מהמשטרה. מקווה שהפוגעים ילמדו את הלקח.

פורסם

כמובן שהחברת ביטוח שלה תסרב לשלם לך כיוון שהנהגת מכחישה.

הדרך היחידה שלך לראות פה כסף לדעתי היא אם תצלם את הרכב שהוא ננהג ע"י אדם אחר.

אח"כ שתגיעו לבית משפט, היא תטען שהיא נהגת יחידה ורק היא נוהגת ברכב.

שתוציא את הראייה המפלילה היא פשוט תאבד את כל האמינות מול השופט וזה הסיכוי היחיד שלך לקבל משהו מהכסף חזרה.

• תוכן חדש...