Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים!

החלטתי לתרום מזמני ולהגיש לכם סקר שעליו עמלתי קשות-אך היה שווה את המאמץ!

כפי שתראו,ראיתי שהיו הפרשים של עד 1800 שקל רק בביטוח המקיף!!!

כמו שכתבתי,הסקר בוצע לחברות שרשומות שם ומתייחס אך ורק לסובארו אימפרזה 2002 ידנית,נפח 1600,יד 1 דגם NEW-AGE LX. (פשוט כי אלו הפרטים שנתתי לחברות הביטוח).

קראו,הפנימו והחליטו.....

נ.ב. אם יש שאלות ועדיין לא הבנתם,תגיבו ואנסה לעזור.

השוואת ביטוחי רכב.doc

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

היות וחסרים נתונים,

כאשר הצבתי בחיפוש של זאפ ששני הנהגים מעל גיל 25 עם וותק נהיגה מעל 3 שנים, קבלתי תוצאות של כ- 3,800 שקל, חובה + מקיף, בעוד שאצלך ההצעות מתחילות בכ- 4,500 שקל חובה + מקיף.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

1. לא את כל הנתונים שסיפקת אפשר להציב בזאפ

2. הקישור שנתת לא עובד.

3. בדקתי את עצמי שוב עם הנתונים האפשריים להצבה - המחיר המנימלי מתחיל ב- 3,636 ש"ח.

גם בבוקר ראיתי את המחיר הזה אבל יש עוד כמה שמציעים סביב ה- 3,800.

פספסתי משהו ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תראה,בכל מקרה אני שולח לך פה את הלינק וגם אם זה עדיין לא עלה לך,צירפתי צילום מסך של התוצאות.

http://carinsurance.zap.co.il/carinsurance/resault.aspx

* אם לא שמת לב,אני לא נוהג בשבת,בן 27,חברה שלי בת 25,לשנינו אין עבר של תאונות אחורה,והביטוח שכתבתי בזאפ הוא סה"כ על מקיף בלבד.

זאפ עליון.jpg

זאפ תחתון.jpg

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

קודם כל,אתה הוספת שאני נוהג בשבת.דבר שני שהיו לי ביטוחים קודמים,ולא היו לי.אתה גם בחרת רק אופציה של ביטוח מקיף.המיקוד שכתבת שייך לאיזור חולון/אזור אם אני לא טועה.כנראה שהם יודעים על מה הם מדברים כשהם שואלים מהו המיקוד שלך,אולי בקטע של גניבות.

וד"א,משהו שלא קשור-איזורי חברות הביטוח הם רחוקים ממני יחסית.אני מהוד השרון.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

• תוכן חדש...