Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה זה היה וככה זה יהיה

מה שמותר לרב אסור לתלמיד

השוטר יסע על 170 ויכנס לסופר

מי יעצור אותו? השוטר שיושב לידו?

אבל שאני לא יעצור "עצירה מוחלטת" בתמרור עצור מסכן שלא משמש לכלום כי יש שדה ראיה

הוא יעצור אותי, ויתן לי דוח 100שח ועוד יגיד שהוא הקל עלי וזה צריך להיות יותר

וכדי לתפוס אותי אפילו הוא לא עצר בעצור הדפוק הזה

פורסם

לצערי הרב, בשבוע שעבר נוכחתי על בשרי כמו שנאמר בקיום החוקים של משטרת ישראל.

אתר אשכול בואך לצומת המוביל רכבו 2 חברים , רכב משטרתי ביצע פניה פרסה על קו לבן (להם זה הרי מותר..), התוצאה רוכב הרוג , והשני פצוע קשה.

מכאן אני מבקש למסור תנחומים למשפחתו של חן וולף , חבר לספסל הלימודים בביה"ס היסודי אחדות בקריית מוצקין, אשר נהרג בתאונה מיותרת ובלתי נתפסת זו.

השאיר אישה ושלושה ילדים קטנים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
תנחומי למשפחה

לא הבנתי , אתה רוצה לומר שהם נכנסו ברוכב אופנוע בגלל פניית פרסה ?

אני לא אומר דבר, העובדות בשטח אומרות הכול, כאשר אתה חושב שאתה בעל הכביש ומתנהג בבריונות לשמה על הכביש אילו התוצאות העגומות.

פורסם
מזעזע - אין לי מילים.

+1

להעניש אותם בחומרה!

שוטרים אמורים לשמש דוגמה!

אם זו הדוגמה שהם נותנים, מצבנו חמור.

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם

ידידי , אני נמצא הרבה מאוד על כבישי הצפון השונים, ואני יכול להעיד ממקור ראשון שעל עבירות תנועה שמבצעים שוטרים , אזרח מן השורה היה כבר מזמן מבלה לעיתים לאחר סורג ובריח..

עקיפת תנועה על השולים, אי שמירת מרחק , אי שמירת הימין, חצית פס לבן, מעבר באור אדום, אי ציות לזכות קדימה ועצור, בקיצור במלחמת בעבירות התנועה מבצעים השוטרים כל עבירה אשר כתובה בספר ללא תגובת השילטונות.

פורסם
אני לא אומר דבר, העובדות בשטח אומרות הכול, כאשר אתה חושב שאתה בעל הכביש ומתנהג בבריונות לשמה על הכביש אילו התוצאות העגומות.

אם כך למה המשפחה לא תובעת אותם ? או שאולי הם כן מתכוונים לתבוע ?

בברכה יהודה

פורסם
אם כך למה המשפחה לא תובעת אותם ? או שאולי הם כן מתכוונים לתבוע ?

זה כבר עניין אישי של המשפחה.

פורסם

אספר על מקרה שקרה לי לפני חודשיים, על כביש ב"ש - בית קמה הישן (כביש מפותל ללא תאורה מספקת). רכב משטרתי מפואר עקף אותי בקו לבן רצוף במהירות מטורפת תוך כדי שהוא מסכן אותי ואת הרכב שבה מולי. שנינו אולצנו לרדת לשוליים בעוד הרכב המשטרתי טס לו באמצע הכביש.

התלוננתי במשטרה, נתתי מס' רכב בתקווה שיהיה קצת צדק. טעיתי בגדול.

• תוכן חדש...