Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר ניתקלתי ברעש של שתיארת כאשר פותחים את הדלק, יש את זה בפונטו של אמא שלי כל הזמן.

את הוריאטור ממש אין צורך להחליף כל 10-20K, יש מכוניות שמחזיקות איתו גם מעל 100K, עוד הפעם, גם שיש רעש הוא עדיין תקין, זה סתם רעש.

אני בספק לגבי נורית השמן, גש עם הרכב למוסך מורשה לאבחון הבעיה.

פורסם

סלחו לי כולם, אם התשובה שלי לא כ"כ עניינית.

פותח השרשור,

קראתי את התגובות שלך והאמת היא שזה נשמע שאתה כאילו מכריח את עצמך לקנות את הרכב, כיוון שאתה רוצה רכב ספורטיבי פשוט וזול.

רק בעקבות המשפטים שרשמת, שהיו לך נסיעות מבחן על המכונית ולא אהבת את תנוחת הישיבה וכל עניין האמינות שאתה מפחד ממנו, אני אציע לך לא ללכת על אחת כזו.

המכונית שרשמת בהודעה הראשונה, רחוקה מלהיות מושלמת ואתה עדיין מנסה לשכננ את עצמך שהיא שווה בדיקה ואפילו קנייה.

בקיצור, סלח לי אם התגובה שלי לא עניינית, אבל זה הרושם שאני קיבלתי.

פורסם

בלק ג'וקר אני מודה לך על התשובה המאוד ענינית, האמת גרמת לי להתבונן פנימה ולחשוב.

תראה,יש בי צד כזה שאומר לי אל תקנה עוד רכב אפור ומשעמם ושקצת כוח לא יזיק.

אבל יש בי צד שאומר לי שאני לא צריך תסיבוכים הכרוכים בספורטיבית ושאין לי מכרה זהב בבית.

הפונטו היא רכב זול שנמכר במחירון ומטה היא יפה והחלקים שלה לא יקרים וגם הביטוח זול לי באיזה 1500 מאשר יפנומטית.

הכוח הצבע המגניב והסאן רוף הם תוספות חמודות שאוכל להינות מהם אבל חשוב לי לקנות אקסמפלר טוב ובגלל זה אני רושם כאן.

יש לי רכב אני לא ממהר (המוכר רצה לקחת תרכב לבדיקה היום אמרתי לו שזה לחוץ עם המוסכים ושהבנקים סגורים)

הרכב לא נראה רע בסך הכול אני מתאר לעצמי שכן...יש לי יד מהירה על ההדק אבל זה רק צד אחד שלי ותודה לאל יש את השני שרוצה לישון בשקט בלילה ובודק כול עניין ולא יקנה את הרכב במחיר הלא נכון ועם בעיות משמעותיות.

זהו אני תכלס מחפש עובדות על הרכב ואני נידע את המוכר שיהיה ישור קו ואמרתי לו היום שאם זה לא מתאים אז שלא נבזבז אחד לשני את הזמן. זהו יהיה משהו רציני לא נקנה,הוא לא ירצה להוריד במחיר על ליקויים לא נקנה,זה דיי פשוט.

תודה על הדעה בכול אופן גרמת לי להאט תקצב אפילו יותר וסבלנות הרי היא אחת התכונות הכי טובות שיש.

תודה.

• תוכן חדש...