Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו נכנס ברכב שלי כשהייתי בנסיעה ישר והוא יצא מצד ימין ודפק לי את שני הדלתות מצד ימין, כיון שאין לי ביטוח מקיף אז אני צריך להביא שמאי שיעריך ולתבוע את החברת ביטוח שלו את הכסף, עכשיו השמאי רשם שם שצריך להחליף את שני הדלתות לגמרי , ולאחר התייעצות עם המוסכניק שלי הוא אמר לי שאפשר גם לתקן את זה ולא להחליף

אני מתכוון למכור את הרכב בזמן הקרוב והשאלה שלי אם עדיף לי מבחינת אם יעשו בדיקה לרכב ויגלו שהחליפו דלתות וכדאי לי רק לתקן את זה או שזה לא כל כך משנה וכבר עדיף לי להשים שני דלתות חדשות ברכב?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

אם יחליפו לך את הדלתות הערך של הרכב שלך יירד בכמה אחוזים,

אבל גם אם לא יחליפו לך את הדלתות אז הרכב יראה שהיתה פגיעה

בגלל הבדלי הצבאים אם, הנזק דיי גדול אז ישימו לך שכבות רבות של צבע

אז ירוא שמשהו לא בסדר, תלוי מה גודל הפגיעה.

פורסם

תגיע לבימ"ש לתביעות קטנות בנפת מגוריך (נמצא בבניין בימ"ש השלום), ותשאל איפה המזכירות. במזכירות יתנו לך טפסים למלא, שם תכתוב את כל מה שהם מבקשים, ובנוסף לזה, תביא איתך עותק מכתב התביעה. תן להם הכל, וחכה עד שיזמנו אותך. כל התהליך עצמו עולה כמה מאות שקלים.

פורסם

אבל בשני המקרים (גם אם יחליפו דלתות וגם אם יתקנו ויצבעו) יהיה הבדלי צבעים,

ככה שעדין השאלה נשארה מה עדיף, דלתות חדשות וירידת ערך או ישנות עם שיפוץ?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

תבדוק אם מדובר בהחלפה - אם מדובר בדלתות מקוריות או תחליפיות - קודם כל.

אם מדובר בתחליפיות - בטוח לא שווה, ועדיף לך לתקן.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...