Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואה בין rockford p3001 ל-p6001...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לא מעט חברות שמנפחות את הנתונים שלהם, או שהם מצהירים על נתונים שנראים טוב לעין אך מבדיקה בפרמטרי הבדיקה ניתן להבין מה התוצאה האמיתית שתהיה.

רוקפורד פוסגייט מעולם לא ירדו ברמה, אלא הם רק התאימו את המוצרים לדרישות של היום.

להשוות בין סדרת הפנאץ' של סוף שנות ה90 ותחילת שנות האלפיים למגברים של סדרת פאנץ' החדשים מכיוון ששניהם נושאים את השם "פאנץ'" זה פשוט בורות.

לא ניתן להשוות מגבר 4 ערוצים של 50 וואט RMS (לדוגמא) מסדרה XXXX שעלה 4500 ש"ח מחיר צרכן, למגבר 4 ערוצים של 50 וואט RMS מסדרה XXXX שמחיר הצרכן שלו הוא פחות מ2000ש"ח.

למה? כובע!.

על חשבון המחיר באה גם האיכות.

בתקופה המוקדמת יותר של רוקפורד עם מגבר מצ'ה וטראנס-אנה וכל אותם מגברי צ'יטר שנועדו לתחרויות המחירים היו גבוהים במאות אחוזים ביחס למחירים של היום ולכן גם הביצועים הנמוכים.

אני מאוד "אוהב" את ההגדרות של "רוקפורד כבר לא מה שהיו פעם.

מי שרוצה את ההספקים של סדרת הפאנץ' משנת 2000 יוכל לרכוש לו את סדרת הפאוור של רוקפורד במחירים זהים לשנת 2000.

מה שמשלמים זה מה שמקבלים.

under construction..

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ג'נסיס זה סיפור אחר.

עבור הטוענים לאנדררייטד , (רק בשביל הידע הכללי אף אחד היום לא משתמש בהגברת רוקפורד בתחרות ככה שאין להם מה לעשות מגבר צ'יטר)

לגביי רוקפורד :

שורה תחתונה ה"כוח האמיתי" זה בבדיקה של רוקםורד שכל מי שיש ערך כמה בדיקות מדעיות בחייו ידע שלא מתייחסים לבדיקה אם לא מפורסמים התנאים שלה .

שורה תחתונה למגבר שמוציא 400 RMS בטוטאל כגון 400.4 כפי שהשם שלו מרמז הוא מוציא באמת 400 לכן הוא לא אנדרייטד והנתון הרשמי מגובה בתקן CEA-2006 .

אם אתה רוצה דוגמא לאנדררייטד קח 75.4 אם נבין נכון מהשם הוא אמור להוציא 75 אבל בפועל מוציא 104 כאשר זה מגובה בתקן CEA-2006 .

אם אתה רוצה לשוב שיש לך מגבר אנדרייטד אין בעיה עם זה כל עוד זה עושה לך טוב , אבל לא כך המציאות ואם בא לך אתה מוזמן לבדוק .

או יתרה על כך אני לא מאמין שרוקפורד משקרים הם רק מנצלים את חוסר הידע של ציבור הקוראים .

אני מציע שתשלח מייל ותשאל באיזה מתח ותחת איזה עיוות נמדדו ההספקים שנטענו "כהספק אמיתי" .

ואח"כ תשאל איך מודדים לפי התקן ותיווכח שלא ככה הדבר .

פורסם

אם אתה רוצה דוגמא לאנדררייטד קח 75.4 אם נבין נכון מהשם הוא אמור להוציא 75 אבל בפועל מוציא 104 כאשר זה מגובה בתקן CEA-2006 .

אני מציע שתשלח מייל ותשאל באיזה מתח ותחת איזה עיוות נמדדו ההספקים שנטענו "כהספק אמיתי" .

ואח"כ תשאל איך מודדים לפי התקן ותיווכח שלא ככה הדבר .

תגיד לי , אתה קורא אנגלית או רק ניזון משמועות ?

למה אתה מספיק בטוח בעצמך גם כשאתה לא מבין דבר?!

אתה גם טועה וגם מטעה אחרים - שזה הכי גרוע ,

גם לדבר שטויות , וגם לשכנע בכך אנשים שלא מבינים.

תסתכל כאן:

http://www.rockfordfosgate.com/rftech/glossary.asp?p_id=277

מה כתוב ?

Power ratings on Rockford Fosgate amplifiers conform to CEA-2006 industry standards.

These guidelines mean your amplifier's output power ratings are REAL POWER numbers, not inflated marketing ratings.

אני אתרגם לך, כדי שלא תטעה שוב.

המגבר עומד בתקן , נבחן בתקן , ומוצהר לפי תקן ,

לא צריך לשלוח מייל לשום מקום, הכל כתוב כאן:

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=2&series_id=6&family_id=21&item_id=108230&locale=en_US&p_status=

נ.ב.

מאיפה הגעת למסקנה השגוייה ש75.4 הוא אנדרייטד?

הוא מוצהר 104*4 ועומד בכך ע"פ תקן אמריקאי ,

הוא לא מוציא יותר ממה שהתכוונו,לכן הוא לא אנדרייטד,

אם היה רשום 75*4 ומוציא 104 אז הוא אנדרייטד , אבל זה לא המצב, נכון?

הבנת ?

או שצריך הסבר נוסף?

לא צריך להתבייש , אפשר לשאול ,זה עדיף מאשר לכתוב טעויות.

.

ZZR

פורסם

אם אתה רוצה לשוב שיש לך מגבר אנדרייטד אין בעיה עם זה כל עוד זה עושה לך טוב , אבל לא כך המציאות ואם בא לך אתה מוזמן לבדוק .

.

זה לא דוגמא לאנדרייטד, אלא דוגמא לשיווק מוצר זול במחיר יקר.

פרט לעובדה ששמו של המגבר לא מעיד על נתוניו אבל נזרום אם זה.

כי גם שהם לוקחים את התקן של CEA מ2006 ומודדים זה לא אומר דבר, זה רק מתיר למדוד ב14.4V, בתדר של 1KHZ ב1 WATT ומתחת ל1% עיוות.

הנתון הזה הוא כלל לא רלוונטי, כי חברות איכותיות יותר מודדות בוולטז' רציונאלי ברכב שהוא 13.8V ובתדרים נמוכים כמו 50 או 60HZ.

זה נתון פרקטי שאיתו אפשר לבחון מגבר.

ייתכן שאת אותו 75.4 אם יבדק תחת הקריטריונים היותר מחמירים הוא אפילו לא יגיע להספק המוצהר או שהוא יגיע אבל עם עיוות גבוה יותר והרבה רעש רקע.

מה שאתה מתאר זה פרוש סמנטי למילה אנדרייטד, בפועל אם מגבר הוא אנדרייטד הוא יוציא הספק גבוה יותר מהמוצהר אבל עדיין תחת אותה קריטריה שבה הוא נבדק לצורך ההצהרה עפ"י תקן המדידה.

חוץ מזה למי אכפת מRMS כאשר שאר הנתונים האחרים כמו דאמפינג פאקטור,THD, הפרדת ערוצים וSNR הם בכמה רמות יותר חשובים מנתון הRMS.

להבחין בין 2 מגברים עם הבדל של 10וואט RMS בינהם יהיה פי מליון יותר קשה עד כדי בלתי אפשרי מול מגברים בעלי הפרשים גבוהים יותר בSNR,THD וDF.

under construction..

פורסם

מידן ידדי

א. אתה לא צריך להתעצבן(תהיי אדם גדול וחכם תראה לי שאני טועה ).

לדוג'

although we published the power rating as *** the real output of this amp as measured under SEA or under other parameters

תראה לי משפט כזה ואני אשמח לשמוע שאני טועה , עד אז תתנהג בהתאם לרוח הדיון .

ב. אני אשמח אם תוכל לעזור לי במשהו , אבל לא נראה לי שזה במגבלות היכולת שלך.

ג. הציטוט שהבאת , אם אתה רוצה שאתרגם לך , אומר שההספק המוצהר הוא ההספק שאתה מקבל ולא סתם ציון מספר (לנזר וכו')

ד. גרין מונסטר צודק בהחלט (למרות שSNR לא כלכך רלוונטי היום שכן כולם מעל 60).

כל טוב

פורסם

אני לא מתכוון ללמד אותך אנגלית.

אם אתה לא קורא ולא מתייחס לקישורים שנתתי לאתר היצרן , כנראה שאף פעם לא תבין לבד,

ומכיוון שאתה מתעקש לא ללמוד מאחרים, המצב תקוע.

נ.ב.

לשאלתך, אני אסביר לך שאתה טועה בצורה קצרה.

כדאי שתנסה לקרוא כאן בקשר ל3001 של רוקפורד ,

תיכנס לSPECIFICATIONS ושם תגלה שכל מגבר נמדד לפי התקן CEA2006 ,

ואגב,

רוקפורד מודיעים בחגיגיות שהמגברים יותר חזקים מהמוצהר ,

משמע הם אנדרייטד (אני מקווה שעכשיו אתה כבר מבין את המשמעות).

מידן.

ZZR

פורסם

מידן. אז הם אומרים.

אני יגיד למר שהשל שלי שווה יותר מהשקל שלו. זה אומר שזה נכון?

לא, זה אומר שאני מפרסם את עצמי. בטענות שצריך לבדוק.

המגברים החדשים רובם לא עומדים בהצהרות. ובמיוחד לא אנדרריטד.

אסיף.

אתה יכול לצלם בבקשה את התעודת לידה של המגבר שלך בבקשה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
מידן. אז הם אומרים.

אני יגיד למר שהשל שלי שווה יותר מהשקל שלו. זה אומר שזה נכון?

לא, זה אומר שאני מפרסם את עצמי. בטענות שצריך לבדוק.

לא היית מפרסם את עצמך ככה אם יש לך מוניטין גלובאלי בתור חברה איכותית עם וותק של 40 שנה , אם כן , אתה צריך ללמוד דבר או שניים על כלכלה וניהול .

המגברים החדשים רובם לא עומדים בהצהרות. ובמיוחד לא אנדרריטד.

וואלה , אז רוקפורד משקרים בפנים , אוקיי .

אתה מצחיק , בוא נגיד שרוקפורד = PYLE ו CRUNCH וזהו , זאת אחת החברות הפופולריות ביותר בעולם בתחום , ואחת הטובות שיצאו מארה"ב .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אבל אין שום חתימה ביד נכון.

גם אני מוותר.

תמשיכו לחשוב. וללכת אחרי הפרסומים. (אוטופרט עשו עבודה טובה)

ולשכוח את מה שהיה ולחשוב שזה מUSA אומר מוצר איכותי נטו. ולא רק פרסום וחותמת!!

אגב יש המון חברות עם וותק. והן לא מצליחות לשמור על המוניטין. או השתנו.או התחלפו מהנדסים והמגברים כבר לא כמו הישנים.

חברות שרק יושבות על המוניטין הישן. ואין מוניטין חדש. כי החדשים פשוט לא כמו הישנים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אתה שוב פעם לא קולט את הפואנטה , יש הבדל בין אוטופרט ( חברה קטנה באמצע שום מקום ) לבין רוקפורד ( חברה עולמית , וותק של עשרות שנים , מוניטין גלובאלי ) .

זה שזה USA לא אומר כלום , זה שזאת אחת החברות היותר מצליחות ב USA , אומר הרבה .

כי USA זה לא CHINA , אחרי הכל .

מה אתה לא מבין , מה זה משנה שזה לא חתום ביד , זה נכלל בתוך האריזה , זה של רוקפורד - אותו דבר , או ששוב פעם אתה מזלזל בצרכן ועושה ממנו אידיוט , מה אתה חושב ? שרוקפורד יגידו " אה ... זה לא חתום אישית , אז אנחנו יכולים לבלף מספרים " .

במקום לנסות ללמוד אתם הולכים עם הראש בקיר , במקום הבולשיט הפסיכולוגי שיש כאן לאנשים חשק להגיד שהמגברים של היום לא משהו , תראה לי אחד שמדד ואמר שהם חלשים מהמוצהר ואני אשתוק .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

תמשיכו לחשוב. וללכת אחרי הפרסומים. ()

ולשכוח את מה שהיה ולחשוב שזה מUSA אומר מוצר איכותי נטו. ולא רק פרסום וחותמת!!

.

אנחנו נמשיך לחשוב , כי כנראה אתה לא טורח לעשות את זה.

אין לי מושג מה מניע אותך לחשוב שהמגבר לא עומד בתקן שבו הוא נמדד ,

כי לא חתמו ביד?

אולי המחשב עושה את העבודה ?! הגיע הזמן באלף השלישי שמחשב ירשום את טופס הנתונים.

ולא איזה רדניק עצבני.

כדאי שתכניס לך לראש את העובדה הבאה:

החברה מפרסמת מגבר לפי תקן -- המגבר עומד במה שנקבע .

ZZR

• תוכן חדש...