Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך מספר חלקים לוספה (sprint 150.v. שנת 76)

1. כנף קדמית

2. שטיחון לריצפה

3.עיטורים לרצפה (הניקל והגומי)

4. התפס שיש מתחת למושב (מקדימה בין הרגלים יש מעין וו כזה עם קפיץ, שלי שבור)

וזהו אני חושב....

אשמח לקבל כל מידע מאיפה אפשר להשיג חלקים אלו.

תודה מראש!

גבע.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום,

1. כנף קדמית

2. שטיחון לריצפה

3.עיטורים לרצפה (הניקל והגומי)

4. התפס שיש מתחת למושב (מקדימה בין הרגלים יש מעין וו כזה עם קפיץ, שלי שבור)

וזהו אני חושב....

תודה מראש!

גבע.

שלום גבע - את מרבית החלקים הללו רצוי לרכוש חדשים. לכן הייתי פונה לעופר יבואנית ווספה ובודק האם יש אי אלו חלקים במלאי. אופציה נוספת היא אי ביי - דרך טובה, קלה ובחלק מהמקרים גם זולה להשגת חלקים.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אשמח לקבל מחירון לפורד מוסטנג הרדטופ או קבריולט{לא פסטבק} 65 67 68 71 {אני יודע שזה הרבה אבל בבקשה}

ולציין שקלים או דולרים

תודה מראש אור ג.

עריכה ע"י מנהל הפורום - חל איסור על ציטוט פומבי בפורום של מחירוני קראוס (או כל מחירון מסחרי אחר שבתשלום).

פורסם

למברטה 63 לפני שיפוץ רישיונות מסודרים

3300 ש"ח

0502582559

פורסם
שלום,

1. כנף קדמית-יש לי

2. שטיחון לריצפה-תזמין חדש

3.עיטורים לרצפה (הניקל והגומי)-תזמין חדש

4. התפס שיש מתחת למושב (מקדימה בין הרגלים יש מעין וו כזה עם קפיץ, שלי שבור)-יש לי

וזהו אני חושב....

תודה מראש!

גבע.

בפרטי.צור קשר

פורסם
פיגו 505 2000CC שנת 87 דגם SR

כל התוספות, גיר אוטו 4 הילוכים.

הרכב במצב מצויין ועם טסט לחצי שנה.

אני עדיין לא מאמין שעשיתי את זה, אבל מכרתי את הרכב!

אני כבר מתגעגע, ומוצא נחמה בזה שהגיע לאדם נפלא.

אולי עכשיו אתפנה יותר לשיפוץ הכרמן...

פורסם

Superbeetle1303 מודל 73 יד 2

המוכרת כדגם האמריקאי.

הרכב למכירה בתהליכי שיפוץ.

הרכב משופץ במהלך ה 3 השנים האחרונות בסטנדרטים השונים מהמקובל הכוללים ייצור עצמי של מספר חלקים אשר תוכננו ויוצרו תחת חשיבה קפדנית בתהליכי ייצור ממוחשבים- בעזרת מערכות תיב"מ מתקדמות. נעשה שימוש בסגסוגות יקרות הנמצאות בשימוש אצל יצרני הרכב והתעופה, הכוללים בין היתר את ראשי המנוע והצילינדרים . חלק מהמכלולים ביניהם גם חלקים מהגיר עברו ציפוי אלקטרוליטי והשחזות מדויקות. ייצור גלגל תנופה עבור קלאץ 230 מ"מ ,חלקי גיר-גג"ש ספייסרים ובוקסות, תושבות מזגן , תושבות כיסא ומסילות מדויקות עם דגש על שינוי תנוחת הנהיגה לנוחות מרבית בטיחות ועוד,,, אלו הם רק חלק קטן מרשימת החלקים שכבר יוצרו . כמו כן חלקי מתכת בפרט המתלים עברו תהליך של ציפוי אבץ.

במשך 3 השנים האחרונות הדגש להביא את הרכב לשלמות מכאנית עד לפרטים הכי קטנים הכולל את כל שיפוץ מכלולי הרכב מחדש ללא פשרות, בין היתר בנית המנוע והגיר מחלקים חדשים שהובאו מחו"ל וכמו שכבר ציינתי את חלקם גם תכננתי ויצרתי בעצמי. חלקים מסוימים שהיו מלכתחילה תקינים כגון תיבת ההגה גם כן פורקו ושופצו מחדש - כל חלק וחלק ללא קשר לתקינותו. 90% מהחלקים הקוסמטיים והמכאניים עד לפרטים הקטנים ביותר כבר הובאו לארץ - מדובר על חלקים חדשים ובאיכות גבוהה כגון בושינגים של המתלים העשויים מיורטן וכו,,,,,חלק נכבד משיפוץ והבניה של המכלולים המכאניים כבר נעשה כאשר החלקים עטופים וממוינים ומחכים להרכבה על השלדה . את החלק הקוסמטי של הפרוייקט עוד לא התחלתי הכולל את עבודת הפחחות , צביעה ודיפון פנים הרכב. הרכב אמור להיות מעוצב מבחינת פנים כקאסטום ומבחינה מכאנית-בהתאם למגבלות הרישוי . בכל הנוגע לשינויים חיצוניים אין שינוי חוץ מכמה פרטים מינורים זניחים שאינם נראים לעין. בשלב זה הרכב מפורק עד לפרט האחרון! כולל הפרדת השלדה מגוף הרכב. מבחינת רקבונות הרכב נקי למעט מספר רקבונות קלים וחלודה שטחית בחלקה הקדמי של תעלת החימום. חשוב לציין כי תעלות הניקוז לאורך גג הרכב והחלונות נקיים מרקבונות!!!

מנוע:

Type1-2חלק מהשינויים הם פרי חשיבה של כמה שנים ומבלי להיכנס לנתונים מספריים להלן חלק מהשינויים העיקריים שנעשו:

המנוע כולל בלוק חדש וערום שהובא מחו"ל מסגסוגת אלומיניום !!!

קראנק, קאמשפט, בוכנות, טלטלים – הכל חדש.

ראשי המנוע והצילנדרים נבנו לבד וכוללים בתוכם שסתומים מטיטניום!

נבנתה מערכת שסתומים הידראולים לפעולה חלקה ושקטה כך שאין צורך לכוונם בטיפולים השוטפים. מערכת הקירור נבנתה מחדש והיא כוללת שילוב של מערכת קירור כפולה וייחודית המשולבת עם הראשים. גלגל תנופה יוצר עבור קלאץ קרמי 230 מ"מ! - רכיבי הקלאץ כבר מורכבים על המנוע. הזנת הדלק מתבצעת באמצעות הזרקה רב נקודתית, עם שימוש במערכת חיישנים מלאה של BOSCH . את כל מערכת היניקה בניתי בצורה כזאת שתוכל לקלוט בהתאמה מושלמת קרבורטור WEBER 38 DGES אוWEBER 32/36 DGEV שנועד להחליף את מערכת ההזרקה במקרה של בעיות רישוי.

כרגע נשאר לבנות את מערכת הפליטה וכן לרכוש מחשב ייעודי לניהול מנוע בעלות מוערכת של 2000$ או לחלופין לרכוש את ה WEBER – בעלות מוערכת של 500$.

מדחס המזגן כולל התושבת מוכנים להרכבה +שאר רכיבי המערכת. בנוסף יש המון פרטים שבד"כ מתעלמים מהם ועלו לי לא מעט כמו איזון חלקי המנוע כגון גלגל התנופה וכו,,

לסיכום את המנוע הרצתי עם מערכת פליטה מאולתרת ובעזרת תוכנת ניהול מנוע חיצונית . המנוע עובד שקט להפליא ובצורה תקינה עם עקומת סל"ד חדה , כל המערכות נבדקו ונמצאו תקינות ב 100% . יש עוד מספר רכיבים הקשורים למנוע למנוע שאת חלקם יש צורך לקבע בגוף הרכב לאחר הצביעה , החלקים הללו כבר הותאמו לגוף מבעוד מועד - כל אלו ברשותי ומוכנים להרכבה.

גיר:

IRS דגם DC

שיפוץ מקיף כולל החלפת כל המיסבים ,אטמים,סינכרונים ,ספיידרים חדשים ועוד,,,,

הדרפנציאל הוחלף ל 3.8 –רינג ופיניון חדשים.

הילוך רביעי הוחלף ליחס מתקבל – 0.82

מספר חלקים בגיר עברו ציפוי כרומלי והשחזה מדויקת.

הוספו פתחי נשם מורחבים וכניסות/יציאות למערכת קירור אופציונאלית.

בתום הפרוייקט הנ"ל תכננתי לבצע נסיעה ארוכת טווח מחוץ לגבולות ישראל ולכן הייתה חשיבות רבה בתכנון החלקים ובשינויים שבוצעו עם דגש על מערכות הקירור על מנת לאפשר נסיעה קרובה ככל האפשר לרכב מודרני.

כרגע אני נאלץ למכור את הרכב מסיבות אישיות . לא קל לי למכור את הרכב במיוחד שאני זה שביצע 99% מהעבודה עם השקעה של כל כך הרבה חודשי תכנון ועבודה מעשית. לכן אני מעוניין שהאדם הנכון ובעל הממון הנדרש ייקח את הרכב וישלים אותו באותה הדרך שאני התחלתי בה. אני אנסה לעזור עד כמה שאוכל לקונה אשר ייקח את הרכב בייעוץ והכוונה בהמשך הפרויקט .

המחיר שאני מבקש הוא עבור עלות ההשקעה שלי בלבד לאחר חישוב וסיכום כולל של עלויות החלקים וחומרי הגלם שהושקעו, וללא תוספת רווח כלשהי הכוללת את השעות הרבות שהושקעו על כל פרט ופרט בפרויקט. אני מדגיש כי למרות כל מה שנעשה עדיין נדרשת השקעה לא מעטה.אני מבקש לפנות אליי לכתובת שתפורסם רק אם בידך הסכום המתבקש ולא לסקרנים או לאלו המעונינים לקנות רק את המנוע וכו , הרכב ימכר בשלמותו על כל חלקיו .

מחיר נדרש 86900 ש"ח

מייל לפניות [email protected]

מכתב זה מפורסם פה ע"י מכר של בעל הרכב לבקשתו ועל פי הנוסח שהועבר.

כל פניה רצינית תועבר לבעלים ותשובה תינתן בהקדם.

תמונות נוספות יצורפו בהמשך

פורסם

למכירה צמיגים חדשים הגיעו השבוע מחו"ל במידה 450X10.

מתאים לריקשה,איזטה ,וכל כלי רכב עם גלגל 10"

DSCF5660.jpg

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם
מחפש רבעיית ג'נטים סגסוגת מקוריים למרצדס של חברת Bundt כמו בתמונה:

Bundt14wheel.jpg

המידות: "14 , ET30 .

נמרוד

נימרוד אני מציע שתפרסם את תמונת הגלגל ,לא כולם מכירים.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

תנסה במרכז הבלם דרך בן-צבי בתל אביב

---------------------------------------------------------

אלפארומאו ג'וליה 1973,וולוו 122 66,טנדר בריסקה 66,

אופנוע BMW R50

אליעד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...