Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקשר ל-BMW סדרה 3

din264
שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום אז ככה אני החלטתי לרדת מעניין הרובר מכיוון שהיא נורא צרה ולא מרווחת

אז ככה עכשיו זה החלטה סופית כי אני צריך לרכוש כבר רכב עד יום שני

אני מעוניין ב-BMW סדרה 3 משנים 98-02 אז ככה אני קראתי רבות באינטרנט

על הרכב בשנים האלו ואומרים שהוא טוב יותר מהחדשים אז רציתי לדעת איזה דגם הכי

מומלץ ואמין מסדרה 3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצאת כבר רכב כזה? כי זה לא בהכרח פשוט למצוא אחד טוב בתוך ארבעה ימים (להזכירך - ראשון זה חג).

סדרה 3 הקודמת לא טובה יותר מהחדשה בהכרח, זה גם תלוי מאוד בדגם הספציפי (מנוע וכולי) וברמת הגימור. באשר לאמינות - צפויה להיות דומה ברוב הדגמים. מה מומלץ - תלוי בדרישות. 318, 320, 325, 330 וכדומה - תגיד מה אתה צריך ומה התקציב ואפשר יהיה לעזור.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדגם הכי מוצלח במה? בצריכת דלק? כנראה שכן. בביצועים? ממש לא.

בתקציב הזה מהדגם הקודם (E46) תוכל לקנות באמת רק את ה-318I. זכור רק שעלויות הביטוח לא נמוכות ועלויות תיקונים וטיפולים גבוהות ביחס לרכב משפחתי רגיל. שים לב גם שלא מדובר במכונית מהירה ושהרבה מכוניות הגיעו ברמת גימור נמוכה יחסית (יש הבדלים משמעותיים בין רמות הגימור כי הרבה אבזור הוא אופציונלי).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע על בעיות אמינות ספציפיות במנועים ספציפיים של סדרה 3 מאותן שנים, כך שאפשר להניח שהאמינות דומה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העלתי את התקציב ל-100 אלף ש"ח

אז אפשר גם מסדרה 5 אז רציתי לדעת איזה סדרה יותר אמינה ויותר מוצלחת?

ומסדרה 5 הבנתי שה-535i, 540i הם על הפנים מבחינת אמינות וכל השאר ביחס לדגמים האחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

535 מתקלקלת כל הזמן ו-530 אמינה ביותר. נשמע לך הגיוני?

סדרה 5 ב-100 אלף זה 2001-2002 עבור 520 ואולי 2001 עבור 525 ו-530, שוב - תלוי באבזור.

איך עברת מ-318 ל-540 נשגב מבינתי. תגיד, אתה מבין ששתי הספרות האחרונות הן, בגדול, נפח המנוע? (318 למשל זה 1.8 או 1.9 או 2.0, בעוד 540 זה 4.0 או 4.4 ליטר).

וגם - אם נחכה עוד רבע שעה התקציב יעלה ל-130?

בקיצר - תחזור עם יותר מידע של מה אתה רוצה וצריך ואפשר יהיה לעזור.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי ביד 70 אלף ש"ח והעלתי את התקציב כי מישהו הסכים להלוואות לי במידת הצורך כמובן שאני מעדיף בלי ההלוואה

אז ככה אני מחפש רכב עם איכות חומרים והרכבה כמה שיותר טובה ושיהיה נח ואמין כמה שיותר ועוד דבר שיהיה גם חסכוני ומהיר יענו בשילוב לא הכי מהיר יענו שיהיה צריכה הגיונית וזהו

אז ככה רציתי לדעת גם מה ההבדלים בין סידרה 3 לסדרה 5 בשנתונים שרשמתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ככלל סדרה 5 נוחה, מרווחת, איכותית ומאובזרת יותר מסדרה 3. אבזור כאמור משתנה מרכב לרכב (הרבה אופציות). אמינות - תלוי באקזמפלר הספציפי, אבל שים לב שעלויות האחזקה גבוהות.

חסכוני ומהיר - אין דבר כזה. המכוניות הללו יאכלו לך דלק גם בגרסאות החלשות יותר כי הן כבדות. שילוב טוב של חסכון וכוח הוא גרסאות ה-6 צילינדר הבסיסיות - 520 עם מנוע 2.2 למשל (משנת 2001).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום אז ככה רציתי לדעת שאני הולך לבדוק רכב על מה לשים לב

את מה לבדוק טוב ומה הקלות של הרכב?

הבנתי שהרבה פעמיים זה קשור לחשמל כמו בקרת דרך חלונות וכאלה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...