Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה אני מעוניין להחליף את המערכת שיש לי עכשיו ברכב כי היא ישנה מאוד והרמקולים לא מספקים באיכות שלהם בכלל.

כרגע יש לי רדיו דיסק של סוני ישן ורמקולים אחורים של פיוניר.

מדובר ברכב יונדאי אקסנט 97 ה4 דלתות.

עשיתי מדידות ויש לי מקדימה ומאחורה מקום ל6.5 אינץ'.

בעיקרון יש לי כרגע 2000 גג למערכת, אני לא יודע מה לקנות בעיקרון חוץ מרדיו דיסק שאני דיי נעול על הPioneer-DEHP5950IB, שהוא אחלה רדיו דיסק הבנתי ואין איתו דיי הרבה בעיות.(+ אני מתכנן לחבר עליו את האיפוד שלי והבנתי שהוא מסתכרן מצויין איתו...)

עכשיו השאלה שלי אם לקנות קומפוננט : MOREL Dotech OVATION 6.5 והוא יעבוד כמו שצריך עם הרדיו דיסק או שיעשה בעיות וצריך מגבר ?

בעיקרון בעתיד(בערך חצי שנה ככה...) אני מתכנן להוסיף עוד חלקים למערכת...

מה אתם מציעים לעשות ? ללכת על הקומפוננט או על רמקולים אחורים איכותים או משהו אחר בכלל ?

מצטער על החפירה ותודה מראש,

טימור.

פורסם

היה לי את הרדיו הזה. אל תיגע בו. האיכות סאונד שלו נוראית והממשק שלו עם האייפוד גרוע מאוד. עדיף בהרבה את ה6950 שעולה עוד כמה שקלים. האיכות סאונד של המכשיר הזה שמים וארץ לעומת ה5950 וממשק האייפוד שלו הרבה יותר טוב.

אני לא מבין גדול במורלים אבל הבנתי שהם קומפוננטים שצריכים הגברה בריאה מאוד. אז אם כך עדיף לך סט נציל יותר. יש מצב שאני טועה אז חכה תראה מה מומחה ממני יגיד.

רמקולים אחוריים לא צריך בכלל. תקנה סט טוב לקדימה :)

פורסם

אז ככה לגביי הרדיו דיסק ממליץ מאוד פיוניר מהדגמים החדשים ביד שנייה, ושיהיה לו לפחות 2 יציאות RCA.

שנית כל שים סאב קטן ולא מזיק :wink: 10" לא משנה איזו חברה אפילו ב 200 ש"ח. כמובן גם זה מיד שנייה.

ההמלצה שלי לסט קומפוננט היא של JBL 6.5" יש להם 70 RMS ותצטרך מגבר, קח לך משהו כמו V12 יעשה את העבודה ויגביר לך גם סאב בגישור ועוד סט קומפוננט כמו גדול!!!

ועכשיו לחישוב עלויות: רדיו דיסק = 700 ש"ח, סאב = 300 ש"ח מקסימום, סט קומפוננט = 500 ש"ח מקסימום אפילו חדש! מגבר 300 ש"ח חדש. התקנה וחיווט עוד 300 ש"ח.

והנה הגעת למקסימום הוצאה של 2100 ש"ח! (וזה אחרי שהעליתי 100 ש"ח לסאב סתם).

ואתה תשמע מעולה!!! מניסיון... :-)

פורסם

בקשר לרדיו דיסק, אני דיי נעול עליו, בעיקרון הבנתי שההבדל המשמעותי בינו לבין ה6950 הוא באנמציות - ממשק, אבל עם זה אני יכול להסתדר, מבחינת סאונד הבנתי שהם אוטו דבר מבחינת נתונים.

אוקי אז חשבתי ללכת על :

Pioneer-DEHP5950IB - 750

Platinum Audio V12 - 400

Morel Pulse 6 - 550

+ התקנה יוצא קרוב ל2000

מה דעתכם ? המגבר יהיה מספיק טוב לקופוננט ולא יהוה בעיות ? בכללי המגבר הזה טוב ? יש הבדל משמעותי בין הפולס לדוטק למשתמש הממוצע ? בעיקרון אני לא מחפש מערכת שאני ארקיד איתה את כל השכונה, אני רוצה מערכת טובה שאני אשמע מוזיקה בצורה איכותית.

פורסם

בלי רמקולים 6*9 ? בלי סאב כולשהו ? הרבה "בום בום" לא יהיה .

הייתי יורד קצת ברמה של הרדיו דיסק לרדיו דיסק של פנסוניק בסביבות ה 600 , קונה מגבר יד 2 בערך באותו מחיר , ומסדר איזה סאב לא משהו קנווד שיתן קצת מה"בום בום".

כל מה שרשמתי למעלה זה אם אתה לא מתכנן לשדרג בהמשך .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...