Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה חבל שכך הם פני הדברים ואני חושב שזהו דבר ידוע שהשוטרים עומדים בלחץ של מפקדיהם לעמוד במכסה מסוימת אך מסכן זה שנופל לידהם שלהם.

לילה טוב.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

כך זה עובד:

שוטר טוב זה שוטר שנותן הרבה תפוקות, ז"א מביא כמה שיותר תוצאות של העבודה שלו, בין אם זה עצורים, מעוכבים, נהגים שיכורים או דוחות תנועה. דוח תנועה זה חלק מהעבודה של השוטר, וככל שתביא יותר דוחות, ככה זה יבוא לטובתך כי אתה עושה את העבודה שלך טוב יותר. אף קצין או מפקד במשטרה לא ידרוש ממך לרושם דוחות בכמות מסויימת, ולא יודע מה עבר על השוטרת שאמרה את זה, או ששינו את מילותיה, כמו שהכתבים אוהבים לעשות. במשמרת אחת שוטר (לא שוטר תנועה) רואה 40 עבירות תעבורה, מתוכם הוא רושם בסביבות ה-5 דוחות, רק שתבינו כמה הוא מוותר ורושם רק על עבירות שבאמת צריך לרשום!

Xbox12341

פורסם

אין , לא היה מעולם ולא יכול להיות דבר כזה. מה שכן קורה זה שראש משמרת מעיר לשוטר אם לא הביא דוחות. אני מתרשם שהעדות היתה אי הבנה תמימה/מעושה של שיחת מוטיבציה כזאת. כל מי שנוסע בכבישים רואה עבירות כל הזמן, סביר שדווקא השוטר/ת לא ראה אף עבירה כל המשמרת ? לא. זה שוטר עצלן שמחכה לפנסיה בלי לעשות כלום ויש כאלה יותר מדי .משלם המיסים צריך להיות מרוצה שמופעל עליו לחץ לעשות את עבודתו.חבל שמאוד לא מקובל לפטר שוטרים על בסיס חוסר תפוקה . אין דבר יותר הגיוני והוגן מזה שהעבריינים ישלמו את עלות האכיפה , בין שאר הנזקים שהם גורמים ולא משלמים.

פורסם

הלוואי ומה שכתבת היה נכון, אבל אני אישית קיבלתי דו"ח לפני מספר שנים לאחר שנסעתי נגד כיוון התנועה ברחוב שהיה עד שבוע לפני המקרה דו-סטרי והפך לחד סטרי. את השוטר שעצר אותי לא עניין שנסעתי ברחוב הזה עשרות פעמים ושהשילוט על השינוי בחוקים היה מוצנע למדי. הדבר היחיד שעזר להמתיק את עונשי (לחוסר איתות בפנייה) היה עובדת היותי חייל צה"ל באותה תקופה. אני משוכנע שעשרות אנשים קיבלו ממנו דו"חות באותו השבוע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רק שני דו"חות???

אני יודע בוודעות על יחידות תנועה שבהן נדרשים השוטרים להביא 8 דו"חות במשמרת.

אחרת ישאלו אותם מה הם עשו 9-8 שעות?

לא מפטרים את השוטרים אם לא הביאו מספיק דו"חות אבל בהחלט מאירים להם על כך.

יכול מאוד להיות שהדבר הזה בא לא מהמפקדים הבחירים במשטרה אלא מהמפקדים יותר זוטרים שרוצים להצטיין במקומותיהם.

השוטרים לא "מלבישים" דו"חות ללא סיבה - השוטרים מחפשים מקומות שבהם מרבים לבצע עבירות תנועה. תוך שעה אפשר לסיים את המכסה.

אבל בגלל שכותבים שעה מדוייקת שבה רשום הדו"ח הם לוקחים הפסקות או משנים מיקום של הניידת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

HAIMY הרשה לי לאזכר לך את הציטוט של הדובר :

"דובר אגף התנועה, רפ"ק דורון בן-אמו, אמר ל"גלובס" בתגובה: "ראש האגף אינו מודד את השוטרים לפי מכסת הדו"חות. המדד היחיד הוא הורדה וצמצום הקטל בכבישים, כשלשוטרים ניתן מרחב פעולה. גם בדו"חות האיכות (חציית קו לבן, ביריונות כביש, אי-חגירת חגורות בטיחות, דיבור בסלולרי וכו') השוטרים לא נמדדים לפי כמותם". (ת' 7575/08)."

מאימתי ראית בדיוק שהמשטרה אוכפת את מה שנרשם והודגש כאן ? אולי סלולארי כן , אבל מה שכן הם עושים זה מהירות (כי יש קנסות יפים וזה קל ) ואי חגירת חגורות . כול השאר שזה באמת טיפה קשה הם לא טורחים . ולהזכירך עקיפה בקו לבן ובריונות בכבישים ומעבר באור אדום הם הגורמים הכבדים יותר לתאונות קשות עם נפגעים

ולכן אני חושש שהשוטרת הבינה בדיוק מה שנאמר לה

בברכה יהודה

פורסם

דוד שלי, נהג מונית קיבל כנס ו-4 נקודות על דיבור בטלפון בזמן נהיגה.

העניין הוא שהוא לא דיבר ואפילו לא החזיק את היד ליד האוזן. הוא פשוט הסיע נוסע בזמן שהוא מנהל איתו שיחה.

כשהשוטר עצר אותו, גם דוד שלי וגם הנוסע היו בשוק. השוטר החליט שהוא דיבר בטלפון, כשלמעשה זה לא היה ולא נברא.

כמובן שהשוטר סירב אפילו לבדוק את השיחות האחרונות שבוצעו במכשיר.

אז איך אתם מסבירים את זה?

פורסם

אני אישית ראיתי בעיניים שלי דו"ח תפור למכסה.

אני יושב מקדימה ברכב של חבר. בדרך כלל הוא נוהג כמו בGTA, אבל הפעם דווקא נהג רגוע. הסיע חבר לכפר סבא דרך כביש 4 מכיוון צפון. כולם כבר היו עייפים, אז הוא נסע לאט ורגוע. סמוך לצומת בית ליד עמדה ניידת. אנחנו הרכב היחיד בכביש. רק אנחנו והניידת. החבר רואה את הניידת ונוסע רגוע עוד יותר. שם את היד השניה על ההגה, וממשיך לנסוע.

קצת לפני צומת פרדסיה אנחנו קולטים רכב מגיח אחרינו במהירות מהימין, כשאנחנו בשמאלי, ונצמד לרכב מאחור כך שאי אפשר לעבור לנתב הימני, כדי לאפשר לו לעקוף. אחרי כמה שניות אני הבנתי שזאת הניידת. בלי צ'קלקות. לא הבנתי מה הם מנסים לעשות. כמה מאות מטרים לפני הרמזור של פרדסיה הדליק צ'קלקות, הבהב עם האורות, וסימן לעצור בצד. אמרנו לעצמינו, טוב, שיהיה, קלט שאנחנו הרכב היחיד בכביש והחליט לעצור לביקורת. אחרי הכל, רכב מלא צעירים ביום שישי, אולי יבדוק בדיקות אלכוהול, או רשיונות, או אפילו יהפוך את הרכב לבדיקת סמים. (גם זה קרה לנו)

מהרכב יוצא שוטר מגב לכיוון החלון. ביקש רשיונות, ולפני שהוא לקח אותם לניידת, כולו מפודח ומתבייש להגיד את זה אפילו, אמר לנו שהדו"ח כבר כתוב, ושהתוכן שלו הוא נסיעה בנתיב השמאלי שלא לצורך עקיפה. מרתיח. השוטר שרשם את הדו"ח אפילו לא טרח לצאת מהרכב בשביל לשאול את דברי הנהג, או בכלל להסתכל לו בעיניים. החבר שנהג לבש אפודה זוהרת ויצא בחוסר אונים לניידת בשביל לנסות לדבר עם השוטר. הדו"ח היה כבר שם, חיכה לו. הוא ניסה להסביר לשוטר שלא היה שום רכב בכביש, ואפילו ניסה לזרוק לאוויר שהוא וכל היושבים ברכב חיילים סדירים, ושאין לו שום עבירות קודמות, אבל לשוטר לא ממש היה איכפת. הוא רק נתן לו את הדו"ח ואמר לו שישלח בקשה להמיר אותו באזהרה. כנראה שהשוטר הזה לא יודע שצריך וותק של 5 שנים ללא עבירות, ולנהג היו רק 3. אולי הוא אפילו לא בדק את זה. ואולי לא ממש היה אכפת לו. ואולי פשוט הייתה לו מכסה למלא.

זה דו"ח תפור של מכסת דוחות. מוכן מראש. רואים רכב, מחפשים עליו. מי שמחפשים אותו, בטוח ימצאו. הוא אפילו לא נתן את האופציה לעבור לימין בשלב מסויים. ואת האמת, שאם הוא היה מחפש טוב טוב, גם את עצמו הוא היה מוצא. אם הרכב של החבר נסע 100, אני ממש לא רוצה לדמיין כמה הרכב של השוטר נסע בשביל לצמצם פער כזה שנפתח בינינו בזמן של דקות ספורות.

• תוכן חדש...