Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאאב 9000 או 900

pal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

סאאב 9000 או 900 מה עדיף והאם מחירי המשומשות

משקפים בעיות רציניות? :?:

מכוניות אמינות ההבדל בינם זה הגימור והגודל ....

מכונית מצויינת במחיר מצחיק ...

אחזקה יקרה.

דלק היא כן זוללת

ביטוח יקר יחסית ,

אם תהיה לך בעיה רצינית אז אתה משלם הרבה מאוד...

מוסכים מומחים ומבינים לרכבים אלה אין הרבה , מכונית לא שגרתית ודורשת הרבה ידע במכונית ומיומנויות מיוחדות ...

למשל ראש מנוע הלך לי לפני כמה שבועות ...

שיפוץ לא אצל UMI שהיא שוחטים אותי עלה לי 4000 אלפים שקל בסאאב 9000 .

הרכב מצויין ואני לא רוצה להפחיד אבל האחזקה של רכבים אלה גבוה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם מנועי 2300 עדיפים על 2000 מבחינת האמינות,ומה דעתך על הטורבו שלהם,

אני מבין קטן מאוד במכוניות לכן תקן אותי אם אני טועה ,החישוב שלי הוא שניתן לקנות סאאב

בעלות של 50% מרכבים מקבילים פחות או יותר,אז גם אם קורה וצריך להשקיע בתיקון 2000 שקל יותר זה עדיין לא נורא כי הרכב עלה 20000 פחות מרכב אחר.

נא המלץ לי על מודל 94-5 אם יש הבדלים פרט לשנה.

בתודה :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם מנועי 2300 עדיפים על 2000 מבחינת האמינות,ומה דעתך על הטורבו שלהם,

אני מבין קטן מאוד במכוניות לכן תקן אותי אם אני טועה ,החישוב שלי הוא שניתן לקנות סאאב

בעלות של 50% מרכבים מקבילים פחות או יותר,אז גם אם קורה וצריך להשקיע בתיקון 2000 שקל יותר זה עדיין לא נורא כי הרכב עלה 20000 פחות מרכב אחר.

נא המלץ לי על מודל 94-5 אם יש הבדלים פרט לשנה.

בתודה :lol:

לנו אין טורבו כך שאני לא ממש יודע איך הוא מבחינת אמינות , אך להרות הכל טורבו שנמצא בשימוש כבר 9 שנים אז כמעט בטוח שהחיים שלו קצרים ( כדאי לבדוק היטב את מצבו )

מנוע 2000 על המכונית מאוד מאוד חלש , אני לא מסתפק מה 2300 כי הרכב מאוד כבד כמו טנק קטן !

המחיר של הרכב מאוד מאוד מפתה ומאוד לא מוצדק , הוא אמור לעלות יותר בגלל איכות מצויינת , אבל מזה אתה מרוויח .

אבל שתדע אתה יכול להוריד מהמחירון לפחות 15-20% , ואל תצפה שכשתמכור את האוטו אז יהיו לך מלא שיחפשו אוטו כזה .

לנו יש 95 , אם אני לא טועה המראה של האוטו השתנה בשנה זו , ורכב מודל 94 יש לו צורה שונה ( מכוערת ומרובעת מאוד לטעמי ) , כך שאני הייתי הולך על 95 .

חופשי לשאול על משהו ספיציפי .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מכיר 9000 2.3 אוט' 94' עם 230,000 ק"מ הבעלים טוען שלרכב אמינות סבירה. יש תקלות חשמל פה ושם , וכאשר דברים מתקלקים הם מאוד יקרים לתיקון, הוא אומר שפעם ב יש תקלות מעצבנות הקשורות למחשב הרכב.

לחברה של אמא שלי הייתה עד לפני שנתיים סאאב 900 96' 2 ליטר אוט'. ב 30,000 ק"מ הלך הגיר האוט' - 10,000 ש"ח. ב 60,000 הוא הלך שוב כנ"ל, ואז הוא נמכר. שוב גם הרכב הזה סבל מבעיות חשמל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

והאם 4000 ש''ח זה הכי נמוך שמצאת או ששילמת יותר כי המוסך אצלו ביצעתם את התיקון

יחודי והיתה מוכן לשלם לו יותר.

ושוב תודה

בעל המוסך חבר עם אבא שלי , והוא מתעסק עם סאאבים אבל לא מורשה....

הוא בעל ידע רב במכוניות הללו מתחילת שנות ה 70 , והוא היחידי שיודע מה לעשות במקרה של תקלה במחיר נמוך ,והבן שלו ממשיך את הדרך -- המוסך לא רק לסאאב אבל לפחות אני מתקן הרבה מאוד דברים שם ...

המוסך בחיפה (קרוב לתחת הדלק TOPTEN , אם אתה צריך אז אני אשלח לך מספר טלפון אם תזדקק למוסך ( אגב שמעתי שיש מקום מעולה בתל אביב אבל זה קצת רחוק בשבילי .

בקשר לתגובה של גיא שגב המכונית אצלנו כבר כמעט שנתיים , בעיות חשמל לא היו לה בכלל , ממש אף תקלה , פעם תושבת המנוע הלכה לה , ופעם רדיאטור בגלל תאונה קטנה , המנוע עבר אצלנו 160000 והגיר עדיין בסדר למרות שהבעלים הקודמים עשו לו שיפוץ אחד פעם .

אגב גם לדודים שלי יש סאאב 9000 מודל 96 ווולוו 960 מודל 97, הם נהנים בסאאב הרבה יותר והיא גם יותר אמינה לפי הגדרתם (לא מעיד על הוולוו כי אין לנו אחת -- אבל לפי מה שהם אומרים ) , בעיות מחשב לא היו לנו חוץ מלפני חודש היו לי קפיצות בסל"ד עד ל 2000 , אך זה היה או מפילטר הדלק או מראש המנוע ששופץ ואחריו הבעיה נעלמה.

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על איזה מוסך אתה מתכוון?(בת"א)

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על איזה מוסך אתה מתכוון?(בת"א)

אם יש לך סאאב ואתה מעוניין אני יכול לברר , כאילו שמעתי מכמה חברה על המקום הזה ....

אבל אני אברר לך

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...