Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה צהריים טובים כולם קודם כל !

רציתי לדעת איך האוטו מיצובישי קולט שנת

96-97

האם הוא שותה דלק..הביטוח יקר ? האם הטיפולים שלו יקרים

ואיזה קילומיטרז אמור להיות לו שיהיה סבבה.. לשנה שכתבתי למעלה

שאני לא יסע איזה שבוע שובעיים ואז פתאום האוטו צריך לראות מוסך ולעבור המון טיפולים

תודה רבה לעוזרים !

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

קודם כל אתה מבקש ייעוץ ולא חייב,

לענייננו, לא שותה דלק אלא צורך אותו, לא יקר מדי וגם לא זול מדי.

ביטוח סטנדרטי, טיפולים שגרתיים ולא יקרים מדי.

נראה לי ש 150000 ק"מ זה סבבה, 200000 זה גם לא נורא.

אתה גם יכול ליסוע גם יום אחד ולהצטרך מוסך, בכל מקרה זהו רכב ישן ואין שום בטחונות.

לסיכום, מיצובישי קולט זה רכב סבבה לצעירים, נוסע חזק ונראה מגניב, רק צריך למצוא אחד שלא עבר התעללות - הבדיקה לפני הקנייה תגיד לך את מצבו.

בריאות לכולם!

פורסם

בבעלותי קולט 97 (הצורה החדשה) כחמש שנים.

הרכב מבוסס על מכלולי הכריזמה בשלדה קטנה יותר.

מכאן גם היתרון הגדול של הרכב, תחושת העוצמה שהוא נותן מכיוון שהגוף קל למנוע.

המכלולים אמינים וניתן למצוא חלקי חילוף בקלות.

הפנים שלו יוקרתי יחסית לשאר מכוניות הקטגוריה.

צריכת הדלק היא באיזור 1-11/12.

רכב קלאסי לצעירים שלא מוערך מספיק.

פורסם

סבבה... עוד כמה שאלות ..

האם אפשר להשיג פנסים שקופים מאחורה ?? ומה זה בידיוק השחרה לא הבנתי..והאם מותר לנסוע עם השחרה

כמה כוח סוס האוטו הזה ? וכמה כוח סוס שנת 2000-2001

ואיך האוטו של שנת 2000-01 לעומת הדגמים הישנים יותר

ומה עדיף ידני או אוטומט..אמרו לי שאם אוטומט יש כל מיני בעיות האם זה נכון

תודה רבה

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

-טוב, אז בוא נתחיל מלהפריד. 96 ו-97, שני דורות שונים. (97 צורה חדשה, 90 כ"ס, ו96 צורה ישנה עם 113 סוסונים).

-פנסים שקופים מאחורה אפשר, אבל ליותר פרטים תפנה לפורום "טכני, אחזקה וטיפולים".

-השחרה - השחרה של החלונות (חוקי להשחיר את החלונות האחוריים בלבד - לא שמשות ולא חלונות קדמיים), ועד כמה שאני יודע יש שתי אופציות, אחת בתנור ואחת עם מדבקה.

-2000-01 90כ"ס.

-לא יודע לגבי השוואה בין הדורות.

-מה עדיף? ברור שידני! כמו בכל אוטו אחר :).

הגיר האוטומטי של הקולט מאוד רגיש, ודורש (אאל"ט) קולר (מצנן גיר). שורף יותר דלק - ובהרבה (קולט אוטומט 96, עם צריכה של 1:7). וכמובן שעוד הילוך אף פעם לא מזיק (5 הילוכים בידני מול 4 באוט').

בקיצור, אם הולכים על קולט, לדעתי דור ראשון (למרות ששוב, לא מכיר את השני), ידני, וחשוב לוודא שהוא במצב טוב, כי זה מועד לפורענות.

יום נעים

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

למה יש הבדל של 23 כוח סוס ? =] ולמה אתה מתכוון בדור ראשון ושני ?

בין 96 ל 2000 ?

פורסם

ההבדל נעשה במעבר בין 96 ל-97, ולפי מה שאני הבנתי, הורידו מההספק ע"מ לעמוד בתקני זיהום קפדניים יותר.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...